Friday, September 2, 2016

Πάλι την πάτησε ο Γιαννακόπουλος με τον Καμμένο. Η Βουλή «έφτυσε» τον φαρμακοβιομήχανο αλλά έστειλε «εδώλιο» τους Χρυσαυγίτες

Κοινοποίηση:
kammenos-trakis2
Την άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγού και Ν. Μίχου, αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, με τους 197 παρόντες βουλευτές να ψηφίζουν υπέρ του σχετικού αιτήματος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο βουλευτών και διαβιβάστηκε στη Βουλή αφορά κατηγορίες για συμμετοχή τους σε επεισόδια και καταλήψεις.

Κατά την άρσης της ασυλίας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ψήφισε η Ολομέλεια, με 172 ψήφους. Δεκαεννέα βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ενώ βρέθηκαν και έξι λευκά. Ο κ. Καμμένος, κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση από τον επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τα όσα είχε αναφέρει εναντίον του σε παλαιότερη ομιλία του στη Βουλή.
Ο Στρατάρχης με τη φαιοπράσινη απολαμβάνει της ασυλίας. Καθυβρίζει, σπιλώνει υπολήψεις, λασπολογεί αλλά μένει ατιμώρητος. Ομερτά από την κοινοβουλευτική «Καμόρα».
Και δεν πάει να φωνάζει ο Δημητράκης. Την πάτησε για δεύτερη φορά. Την πρώτη , ξέρει καλά πως ήταν. Αλλά όπως φαίνεται ούτε ο φίλος του, σωτήρας Μπαλτάκος, δεν τον έσωσε.
Μέσα από τα Μέσα που ελέγχει, «γαβγίζει» ο Τράκης αλλά ποιος τον ακούει.
«Την ώρα που η Βουλή άρει σωρηδόν τις ασυλίες βουλευτών για… ψύλλου πήδημα, την ίδια ώρα αφήνει στο απυρόβλητο κορυφαίο υπουργό που συκοφάντησε από το βήμα του Κοινοβουλίου Έλληνα πολίτη και μάλιστα έναν από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της χώρας…«Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», υποστηρίζει ο θυμόσοφος ελληνικός λαός και η Βουλή τον επιβεβαίωσε σήμερα πανηγυρικά και με τον πλέον πειστικό τρόπο.
Κύριοι της Βουλής, εκτίθεστε…
Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας ασχολούνται με τηλεοπτικά πανηγυράκια προσφέροντας show μπροστά και πίσω από τις κάμερες, αντί να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα και τις χυδαιότητες των υπουργών.
Είναι λοιπόν τόσο βαθιά νυχτωμένοι εκεί στο Μαξίμου; Νομίζουν ότι η αγωνία των Ελλήνων είναι ποιος επιχειρηματίας θα πάει τηλεοπτική άδεια;
Ε, λοιπόν όχι…
Ο Ελληνικός λαός έχει σιχαθεί το μέγεθος της πολιτικής σας συντεχνίας και την απύθμενη υποκρισία.
Η ελληνική κοινωνία «βράζει» και στην Ηρώδου Αττικού ασχολούνται με τα κανάλια. Υπουργοί βρίζουν πολίτες και ο Τσίπρας κρύβεται πίσω από τα κλειστά παράθυρα του Μαξίμου για μην δει τη χυδαιότητα κορυφαίων υπουργών.
Ξέρετε κάτι, όμως; Φαίνεστε…», φωνάζει ο λεφτάς βιομήχανος αλλά δεν ακούει κανένας.
Δημητράκη, δεν σου τα’ πανε τα κόλπα. Με άλλον τρόπο αντιμετωπίζεις τους υβριστές. Δεν τους ξέρεις τους τρόπους και χρειάζεσαι φροντιστήριο. Με τα βαλιτσάκια και τις φωνές, άκρη δε βγαίνει με αυτούς. Να περάσεις να σου κάνουμε…κατηχητικό.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails