Wednesday, October 12, 2016

Βόλος: Κανόνισαν σπίτι και δουλειά για δύο οικογένειες λαθρομεταναστών από τις εγκαταστάσεις του «Μόζα» ! Και για τούς 20.000 Έλληνες ανέργους στην περιοχή τίποτα!




Σπίτι και δουλειά στον Βόλο βρήκαν, με τη βοήθεια εθελοντικών οργανώσεων, δύο οικογένειες λαθρομεταναστών που κατοικούσαν στο κέντρο φιλοξενίας του «Μόζα». Επίσης έγραψαν και τα παιδιά τους σε σχολεία της γειτονιάς.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Βόλου, ο σταλινοσυριζαίος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Μάγος ανέφερε πως από κοινού με άλλους μπολσεβίκους πανεπιστημιακούς εκπονούν δράσεις στο κέντρο που φιλοξενούνται οι λαθρομετανάστες. Επίσης όπως ανέφερε ο Βόλος θα είναι στην επόμενη φάση για την φοίτηση των λαθρόπουλων στο σχολείο.



Επίσης συνέλαβαν στην υποδοχή των και εγκατάστασης λαθρομεταναστών η τοπική Εκκλησία που υποδέχτηκε σε πολύ θερμό κλίμα τούς λαθρομετανάστες. Αντίθετα σε ότι έχει να κάνει με Έλληνες χριστιανούς όπου εκεί δείχνοντας το σκληρό αδιάφορο πρόσωπο της όταν απεγνωσμένοι συμπατριώτες μας ζητήσουσαν βοήθεια, εκεί κάνουν τους τυφλούς και τους κωφούς.

Στο δήμο Βόλου οι εγγεγραμμένοι άνεργοι Έλληνες είναι συνολικά 16.696, από τους οποίους οι 15.586 αναζητούν εργασία.

Ακολουθεί ο δήμος Αλμυρού όπου συνολικά στα μητρώα του ΟΑΕΔ καταμετρήθηκαν το Φεβρουάριο 1.209 άτομα από τα οποία τα 1.195 αναζητούν εργασία όπως έχουν δηλώσει.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο δήμος Ρήγα Φεραίου που μετρά συνολικά εγγεγραμμένους 729 άτομα στα μητρώα του ΟΑΕΔ από τα οποία τα 694 άτομα αναζητούν απασχόληση.

Στην 4η θέση είναι ο δήμος Νοτίου Πηλίου με 397 άτομα στην καταγεγραμμένη ανεργία από τα ποία τα 377 ψάχνουν για δουλειά και τέλος στο δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου καταγράφονται 228 άτομα συνολικά στην ανεργία από τα οποία τα 220 αναζητούν εργασία.

Παραμερίζεται ο πόνος 20.000 Ελλήνων  οικογενειών για να απαλυνθεί ο πόνος των 2 οικογενειών λαθρομεταναστών.

πηγή: unpolitical.gr  

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails