Friday, October 14, 2016

Πανηγυρική αθώωση της Ελένης Ζαρούλια - Κατέρρευσαν τα ψέματα της αντιτρομοκρατικής

Πανηγυρική αθώωση της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια - Κατέρρευσαν τα ψέματα της αντιτρομοκρατικής
Ακόμα μια στημένη κατηγορία, από αυτές που στήθηκαν από την χούντα Σαμαρά, διαλύθηκε πλήρως. Η συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια αθωώθηκε από την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και της απόπειρας εισαγωγής πυρομαχικού σε χώρο φύλαξης κρατουμένου.

X
by tom
Πρόκειται για μια ακόμη σκευωρία, μία ανάμεσα στις τόσες, που είχε δημιουργήσει το καθεστώς Σαμαρά. Η Ελένη Ζαρούλια κατηγορήθηκε ότι έφερε παράνομα πυρομαχικό, το οποίο προσπάθησε να το εισάγει σε χώρο φύλαξης κρατουμένου. Μιλάμε για την 30/9/2013 όταν ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος βρισκόταν κρατούμενος στον 7ο όροφο της Αντιτρομοκρατικής, μετά την παράνομη και αντισυνταγματική σύλληψη του από το καθεστώς Σαμαρά.
Κατά την διάρκεια επισκεπτηρίου - στο οποίο η Ελένη Ζαρούλια θα πήγαινε έναν σάκο με προσωπικά είδη στον κρατούμενο σύζυγο της - βρέθηκε ένα φυσίγγιο όπλου, το οποίο προφανώς από αβλεψία των αστυνομικών αρχών δεν είχε κατασχεθεί, αφού όπως είναι γνωστό η αντιτρομοκρατική είχε προβεί στην κατάσχεση του όπλου και των φυσιγγίων που κατείχε με άδεια ο Γενικός Γραμματέας για την προσωπική του ασφάλεια.
Η συναγωνίστρια Ζαρούλια για την ανυπόστατη αυτή κατηγορία αθωώθηκε πανηγυρικά από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Πρόκειται για μία ακόμα νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στην παράνομη πολιτική δίωξη και την σκευωρία που έστησε ο Σαμαράς και το παραδικαστικό κύκλωμα κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panhgurikh-athwwsh-ths-sunagwnistrias-elenhs-zaroulia-katerreusan-ta-psemat#ixzz4N4plYiNw

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails