Sunday, October 9, 2016

Προκαλεί ο αληταράς Χειμωνάς!Να πάρουν πίσω τα μετάλλια από τους παραολυμπιονίκες γιατί φωτογραφήθηκαν με χρυσαυγἰτες βουλευτές!

Μεγάλη αλητεία! Κακιασμένο πασοκόσκυλο: Να πάρουν πίσω τα μετάλλια των Παραολυμπιονικών και να τους αποκλείσουν γιατί φωτογραφήθηκαν με τους Χρυσαυγίτες!
Γράφει ο Αντίοχος
Τον κουνιστό και λυγιστό θολοκουλτουριάρη Θανάση Χειμωνά, υπεύθυνο Πολιτισμού (καημένε Πολιτισμέ, τι σου ’μελλε να πάθεις!) του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, σίγουρα τον γνωρίζετε οι περισσότεροι, εξαιτίας των χυδαίων, προκλητικών και κομπλεξικών διαδικτυακών επιθέσεων που κάνει κατά καιρούς κατά όλων όσων δεν συμφωνούν με τις… δημοκρατικές του αντιλήψεις.
Ε, λοιπόν, αυτή τη φορά, το καμάρι της Φώφης και της κλεφτοπασοκαρίας το… τερμάτισε! Με στόχο αυτή τη φορά τους ηρωικούς Έλληνες παραολυμπιονίκες, που έκαναν το μοιραίο «λάθος» να φωτογραφηθούν με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, που τους συνεχάρησαν γιατί δόξασαν τα ελληνικά χρώματα στα πέρατα της οικουμένης! Δείτε την ξεδιάντροπη χολερική ανάρτηση που ανέβασε στον ξεχειλισμένο διαδικτυακό του βόθρο:  
«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα πρέπει να αποκλείσει δια βίου από όλες τις αθλητικές διοργανώσεις τους παραολυμπιονίκες που πόζαραν πλάι στους χρυσαυγίτες. Και η ΔΟΕ να τους πάρει πίσω τα μετάλλια».
Αυτό είναι το… ήθος των μακρυχέρηδων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν δεμένη χειροπόδαρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων!
Όσο για τον συγκεκριμένο χολερικό τύπο, τον παραδίδουμε στη χλεύη σας, για να… σκάσει ακόμα περισσότερο από το κακό του!
(ΥΓ): Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα της κακίας, της παλιανθρωπιάς και του μισελληνισμού του λεγάμενου: «Ο Παττακός είναι τόσο άθλιος που και ο Χάρος είναι αναποφάσιστος στονΑΝ θέλει να τον πάρει». Να τον χαίρονται στο… τόξο!
Εθνικισμός.net 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails