Thursday, October 13, 2016

Μουσουλμάνος Βίασε την κόρη του για τιμωρία επειδή υιοθέτησε τον δυτικό τρόπο ζωής!

musli
Υπό κράτηση βρίσκεται ένας μουσουλμάνος που βίασε την κόρη του για τιμωρία επειδή είχε θυμώσει που υιοθέτησε τον δυτικό τρόπο ζωής.Ο δράστης, που είναι γύρω στα 40, βαρύνεται με την κατηγορία του βιασμού και της αιμομιξίας μετά την επίθεση στο σπίτι της οικογένειας στην πόλη Fredrikstad, στη Νορβηγία.
Οι εισαγγελείς είπαν ότι η νεαρή κοπέλα είπε στους αξιωματικούς πως βιάστηκε από τον πατέρα της για τιμωρία λόγω του δυτικού lifestyle που ακολουθούσε.

«Τσακώνονταν πριν από τον βιασμό. Ο πατέρας ήταν θυμωμένος επειδή δεν ακολουθούσε τον ισλαμικό τρόπο ζωής», δήλωσε στο Fredrikstad24 η δικηγόρος Anette Sogn.
Αμέσως μετά την επίθεση, η νεαρή κοπέλα, που είναι γύρω στα 20, έτρεξε έξω από το σπίτι, είπε στον ταχυδρόμο τι είχε συμβεί και πήγαν στην αστυνομία.
Ο πατέρας φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί κατηγορείται και είπε ότι σοκαρίστηκε από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.
Υποστήριξε πως κάθισε στο κρεβάτι της κόρης του και προσπάθησε να αποδώσει τα ευρήματα των αρχών σε έμμεση επαφή. Σε περίπτωση που καταδικαστεί είναι πιθανό να τιμωρηθεί πολύ σκληρά λόγω της σοβαρότητας της επίθεσης.
Η κόρη του πλέον δέχεται ψυχιαατρική βοήθεια μετά τη δοκιμασία που έζησε στα χέρια του πατέρα της.
Dailymail

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails