Wednesday, October 12, 2016

OI ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΝ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΦΙΑ!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!Σήμερα ξεκίνησε το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, στα ΚΕΠ όλης της χώρας σχημάτισαν ουρές για αιτήσεις οι αλβανοί οικοδόμοι ο οποίοι δικαιούνται το επίδομα!!..Εσύ έλληνα οικοδόμε άνεργε θα πλήρωνεις απο το υστέρημα σου κρατικές εισφορές ώστε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αποθεματικά να δίνει μέσω των ταμείων των φορολογούμενων ασφαλισμένων πολιτών επιδόματα στους ξένους!!

Αν φυσικά τολμήσεις και διαμαρτυρηθείς είσαι ρατσιστής και φασίστας!!

antipliroforisi blog spot

3 comments:

manolis said...

Μπορούμε να έχουμε ειδοποιήσεις μέσω email για τις νέες αναρτήσεις σας ???

GeoDoom said...

Βέβαια αυτή είναι μια ανάρτηση δίχως αποδεικτικά στοιχεία , αν και κατα πάσα πιθανόητα έτσι γίνονται τα πράγματα. Οπότε δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα : γιατί οι Έλληνες άνεργοι οικοδόμοι δεν δικαιούνται κι αυτοί να κάνουν αίτηση για το επίδομα? Αν πράγματι αλλοδαποί (πχ Αλβανοί , ή οτιδήπτε άλλο , πχ ακόμα και Νορβηγοί να ήταν κλπ) οικοδόμοι έκαναν αίτηση , ποιά είναι οι ευθύνη των Ελλήνων υπαλλήλων της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που δεν θα απορρίψουν την αίτηση?

Anonymous said...

Γαμω το μουνι απού σας πέταγε.2 είναι δεν είναι Αλβανοι αυτοί στη φωτό γτ αλβανούς δεν θα δεις τοσους.3 κ γτ να μην το πάρουν όταν το δικαιαται καποιος. Ει ελληναρες είναι κόπανοι γτ έιναι ανεπίτρεπτο 40 χρόνων βουι να δηλώνει άνεργος επί χρόνια και να έχει κάρτα σητησης,ντροπη.Κακομοιργια λεγεται,ιλιριοτητα λέγεται και ότι άλλο...οι γυφτοβουρλγαροι,γυφτορουμανοι,γυφτοτουρκοι και όλοι αυτοί...δεν έχουν πληρώσει μία στο κράτος,όχι αλβανοί πάντα πληρωνουν. Το χριστο σας με αυτά που γράφετε γτ πάει ο κάθε αμορφωτος και σχολιαζει,όπως και τα άρθρα σας.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails