Thursday, October 6, 2016

SOLIDARITY NOW: ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ)


lathro_aristeroi
Εκστρατεία πανελλαδικής εμβέλειας με βασικό μήνυμα «Διώξε το Φόβο. Δώσε Στέγη», ξεκινά η (ΜΚΟ) SolidarityNow ξεκινά για το Πρόγραμμα Στέγασης  και Φιλοξενίας «Home for Hope», με στόχο «την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ενθάρρυνση των πολιτών να ανοίξουν το σπίτι τους και να φιλοξενήσουν για λίγο διάστημα πρόσφυγες που στερούνται στέγης».

Το Home for Hope υλοποιείται από την συγκεκριμένη ΜΚΟ από τον Απρίλιο του 2016, με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, μιας και οι φιλοξενούντες «προσφυγάκια» πληρώνονται για να εκφράσουν την –προσωρινή- «αλληλεγγύη» τους.
Ωστόσο, η ανταπόκριση είναι πολύ μικρή, καθώς η οργάνωση είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση για 800 θέσεις προσωρινής φιλοξενίας για «προσφυγάκια» -600 σε Αθήνα και 200 στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, αλλά έχει καλύψει μόνο τις μισές!
Τι σου είναι, λοιπόν, αυτοί οι υποκρίταροι της αριστεράς (και της… προόδου). Ούτε με όλα τα έξοδα πληρωμένα δεν παίρνουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails