Monday, November 7, 2016

ΕΡΕΥΝΑ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ..ΤΟΝ ΤΣΟΡΤΣΙΛ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ...ΦΩΤΟ!..

O Aισχύλος είχε πεί κάποτε οτι στον "πόλεμο η πρώτη απλώλεια είναι η αλήθεια"...Και αρκέτα χρόνια αργότερα ο Αδόλφος Χίτλερ είπε " Ο νικητής δεν θα ερωτηθεί ποτέ αν είπε την Αλήθεια" Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος αναμφισφήτητα σήμαδεψε την ιστορία της ανθρωπότητας τα συμβατικά γεγονότα είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας. Το παρασκήνιο όμως δεν είναι καθόλου γνωστό, ο σιωνιστικός δάχτυλος που είχε εισχωρήσει πρίν απο την έκβαση του πολέμου στην πολιτική και τον τύπο όλης της ευρώπης φρόντησε, για ακόμα μια φορά στην ιστορία να κατευθήνει τα νήματα της εξουσίας τοποθετόντας  ηγέτες πιόνια  δικών του συμφερόντων....Το αποτέλεσμα ήταν ένας ακόμα θανατηφόρος πόλεμος στον οποίο σφάκτηκε άμαχος πληθυσμός και εκατομμύρια στρατιώτες.

Ο βομβαρδισμός της Δρέσδης και άλλα  φοβερά εγκλήματα των συμμάχων δεν θα προβλήθουν ποτέ απο την επίσημη ιστορία που δαιμονοποίει τον Χίτλέρ, αλλα ταυτόχρονα δίνει άφεση αμαρτιών στην άλλη πλευρά...Στήν άλλη πλευρά που ήταν άκρως κατευθηνόμενη απο τους  "διεθνής" εβραίους που παρασκηνιάκα πάντοτε _ στα δωμάτια του Λευκού, στις σκοτείνες γωνίες του Κρεμλήνου και στις παγερές αίθουσες του πολεμικού συμβουλίου του Λονδίνου_έπαιζαν το βρώμικο παιχνίδι τους ενάντια στην ανθρωπότητα....


Οι Εβραίοι πίσω απο τον Ρούσβελτ....

Bernard Mannes Baruch      Henry Morgenthau               Felix Frankfurter


Οι Εβραίοι πίσω απο τον Τσώρτσιλ

 
 Εδώ βλέπουμε το ίδιο πρόσωπο που συμβούλευε τον Ρούσβέλτ να συμβουλεύει και τον Τσώρτσιλ..... Δέν είναι άλλος απο τον εβραίο χρηματιστή Bernard Baruch..

Oι Εβραίοι  Πίσω απο τον Στάλιν

  1.                                                                                                                                   
  2.      1  Maxim Litvinov       
  3.       3 Lazar Kaganovich
  4.      2  Yemelyan Ysroslavsky
  5.      4 Lev Mekhils 

1 comment:

Anonymous said...

Μην ξεχνάμε ότι ακόμη κι ο...Μάο είχε συμβούλους ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails