Saturday, December 17, 2016

12ΧΡΟΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΞΕΡΡΑΓΗ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!



paidia_tzixant
Χριστουγεννιάτικο «μποναμά» θανάτου επιχείρησε να στείλει στους «άπιστους» (σύμφωνα με την λογική των ισλαμιστών…) επισκέπτες της  χριστουγεννιάτικης υπαίθριας αγοράς της γερμανικής πόλης Λούντβιχσχάφεν, 12χρονο (!!!) «προσφυγόπουλο», από το Ιράκ.
Το 12χρονο άφησε σε σημείο της αγοράς ένα σακίδιο που περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά (έτσι ώστε να υπάρξουν περισσότερα θύματα…), αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος με τον πυροκροτητή.

Ένας επισκέπτης της αγοράς που είδε το «αδέσποτο» σακίδιο υποπτεύθηκε περί τίνος επρόκειτο και ειδοποίησε τις αρχές, και πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Εν συνεχεία, εντοπίστηκε (προφανώς από τις κάμερες ασφαλείας) και συνελήφθη ο 12χρονος, ο οποίος προέκυψε πως έχει στρατολογηθεί από τους τζιχαντιστές τρομοκράτες.
Ωστόσο, οι αρχές απέκρυψαν το περιστατικό (προφανώς για να μην αναπτυχθούν… ρατσιστικά αισθήματα στον πληθυσμό), αλλά διέρρευσε και έγινε γνωστό με δημοσίευμα του περιοδικού Focus.
(ΥΓ): Αν το 12χρονο «προσφυγόπουλο» βρισκόταν στην Ελλάδα (των… ανοιχτών συνόρων), σίγουρα θα πήγαινε σε κάποιο σχολείο μαζί με τα παιδιά μας. Όμως, ποιος μπορεί να μας βεβαιώσει ότι κάποια άλλα «προσφυγόπουλα» – τρομοκράτες, δεν πάνε;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails