Wednesday, December 21, 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!...Το τελευταίο φιλί των τζιχαντιστών γονιών πριν στείλουν την κόρη τους να ανατιναχτεί

Το παρακάτω βίντεο είναι από τα πιο σοκαριστικά που έχουμε δει κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία. Είναι η στιγμή που τζιχαντιστές γονείς φιλούν και αποχαιρετούν τις κόρες τους λίγο πριν το ένα από τα κοριτσάκια, ηλικίας επτά ετών, μπει σε αστυνομικό τμήμα στη Συρία και ανατιναχθεί. Η αδελφή του ήταν εννέα χρόνων.
Η 7χρονη, όπως γράφει η Daily Mail, πιστεύεται πως μπήκε στο αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού και σκοτώθηκε σε έκρηξη. Τα κορίτσια ακούγονται να λέγονται «Αλλαχού Ακμπάρ» πριν φιλήσουν τη μητέρα τους και φύγουν.

Ήταν η 16η Δεκεμβρίου όταν η 7χρονη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και σκοτώθηκε στην έκρηξη κατά την οποία τραυματίστηκαν και τρεις αστυνομικοί. Σύμφωνα με Σύρους δημοσιογράφους, οι δύο ενήλικοι που φαίνονται στο βίντεο είναι οι γονείς των κοριτσιών.
Στο βίντεο η μητέρα αγκαλιάζει ξανά και ξανά την 7χρονη Islam και τη μεγαλύτερη αδελφή της Fatima ενώ ο άνδρας τη ρωτάει γιατί στέλνει τις κόρες της σε τζιχάντ ενώ είναι τόσο μικρές. «Κανείς δεν είναι μικρός όταν πρόκειται για τζιχάντ καθώς κάθε μουσουλμάνος αναμένεται να συμμετέχει» απαντά εκείνη. Στη συνέχεια εκείνος προσεύχεται στον Αλλάχ να αποδεχθεί τη θυσία της γυναίκας. Σε δεύτερο βίντεο, ο άνδρας, που πιστεύεται πως είναι ο πατέρας των κοριτσιών, ρωτά το ένα τι θα κάνει σήμερα κι εκείνο απαντά πως θα κάνει επίθεση αυτοκτονίας στη Δαμασκό.
Υπονοώντας τα λεωφορεία που μεταφέρουν πολίτες και μαχητές από το ανατολικό Χαλέπι ο άνδρας ρωτά ένα από τα παιδιά: «Δεν θα έπρεπε να αφήσεις τον πόλεμο για τους άνδρες; Ή μήπως όλοι έφυγαν με τα πράσινα λεωφορεία;»
Αργότερα προσθέτει: «Δεν θα φοβηθείς επειδή θα πας στον παράδεισο, σωστά;» «Ναι» απαντά το κορίτσι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Watan, που πρόσκειται στην κυβέρνηση, «ένα 7χρονο κορίτσι μπήκε στο αστυνομικό τμήμα φορώντας ζώνη με εκρηκτικά η οποία πυροδοτήθηκε από απόσταση». Το δημοσίευμα αναφέρει πως το κοριτσάκι έμοιαζε να έχει χαθεί και ζήτησε να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, όταν εξερράγησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένο.
SyrianJhadi1 SyrianJhadi2 SyrianJhadi3 SyrianJhadi4 SyrianJhadi5 SyrianJhadi6 SyrianJhadi7 SyrianJhadi8 SyrianJhadi9

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails