Monday, December 12, 2016

Νέα ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ: «ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ»!


ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ!!
Το λέμε και το ξαναλέμε: ο Ερντογάν και ο στρατός τον οποίο πλέον ελέγχει απολύτως μετά τις εκκαθαρίσεις που έχει κάνει, έχει σκοπο να καταλάβει την…
Ελλάδα. Δηλώνεται πλέον από τα επίσημα τουρκικά χείλη κι εδώ κοιμούνται τον ύπνο του Δικαίου! Η χώρα βρίσκεται ενώπιον μιας εθνικής καταστροφής και σε επίπεδο εδαφικής κυριαρχίας. Αφού μας εξαθλίωσαν οι τοκογλύφοι, τώρα αφήνουν την Τουρκία να επιτεθεί στην Ελλάδα. Οι ξεφτίλες Τσίπρας-Καμμένος κάνουν τους φιλάνθρωπους και μαζεύουν όλους τους ισλαμιστές που στέλνει επίτηδες ο Ερντογάν για να δημιουργήσει εσωτερικό μέτωπο μέσα στην Ελλάδα, όταν η Τουρκία επιτεθεί! Ο δε Καμμένος πήγε στις ΗΠΑ για να αφήσει το ΝΑΤΟ να εισβάλει στο Αιγαίο. Μια εισβολή όμως η οποία λειτουργεί ως κυμματοθραύστης για τη Ρωσία. Το ΝΑΤΟ ουσιαστικά θα κάνει πλάτες στην επίθεση της Τουρκίας.
Το παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ το διαβάζουμε από το paratolmosblog.blogspot.gr:
Ο Τούρκος υπουργός Δασών και Υδάτινων Υποθέσεων, Βεϊσέλ Έρογλου, χαρακτήρισε την επανίδρυση και αναδημιουργία την Οθωμανικής Αυτοκρατορίας μέχρι το 2053 ως εφικτή, στο ίδιο μήκος κύματος με τον τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ζητά αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.
«Αυτό που κάνουμε τώρα (στη Συρία) με στην επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη είναι απαραίτητο να το κάνουμε και στη
Μοσούλη. Η Τουρκία δεν είναι πια μια χώρα που σκύβει το κεφάλι, είναι μια χώρα που έχει προγραμματισμό και από το 2023 έως το 2053, ίσως και το 2071, θα έχει πετύχει τους στόχους της με την θέληση του Αλλάχ», ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός, αφήνοντας να εννοηθεί πως η εκ νέου κατάκτηση της ελεύθερης Ελλάδας είναι εντολή Γιαχβέ.
«Τώρα ο στρατός μας είναι ισχυρότερος από ποτέ. Ήταν αναγκαία η επιχείρηση ‘Ασπίδα του Ευφράτη’, όπως είναι αναγκαία και η επιχείρηση της Μοσούλης», ανέφερε.
«Το τουρκικό είναι ένα ευγενές έθνος και είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτό το επικό έθνος. Επική δεν είναι μόνο η ιστορία μας αλλά αποτελεί παράδειγμα για όλους τους καταπιεσμένους λαούς», κατέληξε.
Καταπιεσμένος λαός η Τουρκία λοιπόν!
Τα σχόλια δικά σας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails