Tuesday, December 27, 2016

Οι μούφες των Σιωνιστών blogger...


Το ανώνυμο blog AWD NEWS της επιστημονικής προπαγανδιστικής μούφας που αναμεταδίδουν και κάποιοι ελληνόφωνοι πράκτορες δήθεν του πατριωτικού χώρου ...εντελώς συμπτωματικά προωθείται από μία πολυδιαφημισμένη περιούσια blogger που λέγεται Pamela Geller και που φυσικά δουλεύει για τον Σιωνισμό και το Ισραήλ.

Σ' αυτό το blog λοιπόν παίζει μία γελοία είδηση σε παγκόσμια αποκλειστικότητα και χωρίς επαληθεύσιμη πηγή σύμφωνα με την οποία ο Erdogan δήθεν αρνείται να καταδικάσει την ISIS για την κατάρριψη του Ρωσικού αεροπλάνου. Φυσικά αν ο Ερντογάν υπονοούσε έστω και κάτι παρόμοιο θα τον είχαν ξετινάξει CNN, BBC κ.λπ. και δεν θα το μαθαίναμε από ασήμαντο κι ανώνυμο blog γνωστό για τις μούφες του. Αφήστε που το αεροπλάνο έπεσε από βόμβα στις αποσκευές και δεν καταρρίφθηκε με πυρά όπως γράφει το blog.
Δεν γίνεται να κυκλοφορήσει μούφα και να μην έχει βάλει το χέρι του πράκτορας των τοκογλύφων.
Την περιούσια Geller αναμεταδίδει και η ιστοσελίδα prisonplanet.com του επίσης ύποπτου Alex Jones o οποίος δεν εστιάζει σχεδόν ποτέ στον Σιωνισμό και το Ισραήλ.
Το ελληνικό Prisonplanet του Λιακό ...επίσης αναμεταδίδει μούφες ...με τελευταία αυτή για την εκτέλεση 200 παιδιών από την ISIS ενώ πρόκειται για περσινή είδηση και αφορά την εκτέλεση 250 στρατιωτών του Άσαντ.
Τη μούφα τη δανείστηκε από το Πρώτο Θέμα του περιούσιου Βίκτωρα Ρέστη.
Μεταξύ πρακτόρων και απατεώνων που ψάχνουν θύματα και κλικ για τις σελίδες τους ...ο αναγνώστης χάνεται και τα χάνει μέσα στο ψέμα ...κάτι που βολεύει πολύ το σύστημα. 
Οι τηλεβιβλιοπώλες-απατεώνες είναι κι αυτοί χρήσιμοι στο σύστημα γι'αυτό και δεν τους ενοχλεί κανείς. Βραχυκυκλώνουν τη λογική σκέψη ώστε άλλα να βλέπει ο κόσμος κι άλλα να αντιλαμβάνεται.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου
 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails