Friday, September 30, 2016

Το σχέδιο των Εβραίων Μασόνων για τον έλεγχο του κόσμου ! !

Ο στόχος της εβραϊκής μασονικής ελίτ είναι η δημιουργία ενός Ιλλουμινατιστικού δικτατορικού καθεστώτος που θα υποδουλώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα κάτω από την εξουσία ενός Ηγέτη – Μεσσία που θα προέρχεται από την εβραϊκή φυλή και που θα κυβερνά από την Ιερουσαλήμ.

Τούρκος διεθνολόγος: Ο Ερντογάν άρχισε τις εθνικιστικές προκλήσεις, ακολουθεί ο πόλεμος

«Ο Ερντογάν μπροστά ...
στον πανικό του, άρχισε τις εθνικιστικές προκλήσεις» υποστηρίζει ο Τούρκος διεθνολόγος καθηγητής Μπασκίν Οράν αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τιςσυνθήκη της Λωζάνης.
«Όλοι οι δεξιοί στην Τουρκία επικρίνουν τη Λωζάνη»

ΠΟΛΩΝΙΑ – Εισαγγελέας απάλλαξε από κάθε κατηγορία εθνικιστή ιερέα που χαρακτήρισε «καρκίνο» τους Εβραίους

TIMES OF ISRAEL - Το Γραφείο του Εισαγγελέα στο Bialystok έθεσε στο αρχείο έρευνα για τον νεαρό Πολωνό ιερέα ο οποίος είπε για τους Εβραίους ότι είναι «καρκίνος», κατά τη διάρκεια ενός κηρύγματος, κρίνοντας ότι δεν διαπράχθηκε κανένα «έγκλημα μίσους».

Σε ένα κήρυγμα στις 16 Απριλίου στο Bialystok, ο πατέρας Jacek Miedlar μίλησε για τον «καρκίνο που σάρωσε την Πολωνία», προφανώς εννοώντας τους Εβραίους. Τόνισε ότι η πολιτική ορθότητα και η ανοχή υποδουλώνουν τους Πολωνούς.

Στα νέα Θρησκευτικά ο μαθητής θα μαθαίνει τα 99 Ωραιότατα Ονόματα για τον Αλλάχ των μουσουλμάνων και την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά !!!

Πλήρης η αποχριστιανοποίηση που θέλει να επιφέρει ο Φίλης.

Στη  επιστολή του στον Τσίπρα ο Ιερώνυμος τονίζει «Πλέον, από το εκπαιδευτικό υλικό κειμένων και μουσικών έργων και τις σχετικές οδηγίες, δηλαδή σταχυολογώ μερικά παραδείγματα και διατυπώνω την απορία: αν υποθέσουμε ότι ήταν υπερβολικά «χριστιανικό» ή και «κατηχητικό» το μάθημα των Θρησκευτικών μέχρι τώρα, τι είδους μάθημα διαμορφώνουν πλέον οι παρακάτω υπερβολές ή τα άσχετα με το θεολογικό αντικείμενο κείμενα και μουσικά έργα;

Thursday, September 29, 2016

«ΣΟΥΠΑ» ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ: Ο Ιησούς «ακούει»… Ριάνα, Τσακνή, Κηλαηδόνη, «συγκατοικεί» με τον Αλλάχ και «διαβάζει» το Κοράνι!

Το απόλυτο ανακάτεμα στο βιβλίο των θρησκευτικών όπου ο Ιησός «πορεύεται» με την… Ριάνα, τον Τσακνή, τον Αλλάχ και τον Νικόλα Άσιμο, διαπιστώνει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στην πολυσέλιδη επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο Αρχιεπίσκοπος σταχυολογεί μερικά παραδείγματα και διατυπώνει την απορία:
«Αν υποθέσουμε ότι ήταν υπερβολικά «χριστιανικό» ή και «κατηχητικό» το μάθημα των Θρησκευτικών μέχρι τώρα, τι είδους μάθημα διαμορφώνουν πλέον οι παρακάτω υπερβολές ή τα άσχετα με το θεολογικό αντικείμενο κείμενα και μουσικά έργα;».

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΣΜΙΚΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ!!...Τέσσερις ανήλικοι βίασαν ανήλικο ασυνόδευτο πρόσφυγα στο hotspot της Μόριας

Φρίκη προκαλεί η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός 16χρονου ασυνόδευτου πρόσφυγα στο hotspot της Μόριας από τέσσερις ανήλικους ομοεθνείς του από το Πακιστάν. Ο βιασμός έγινε την περασμένη Κυριακή το πρωί και το θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που βρίσκεται στο hotspot.

Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Άγριο ξύλο για τους λάθρομεταναστες στο Ρέθυμνο

Το Βερολίνο αποφάσισε: «Σε όλα τα νησιά του Αιγαίου θα εγκατασταθούν πρόσφυγες» - «Αποθήκη ψυχών» η κοιτίδα του Ελληνισμού γιατί έτσι θέλει η Γερμανία...

Τον εγκλωβισμό χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θέλει το Βερολίνο υποστηρίζοντας πώς το πρόγραμμα μετεγκατάστασης (relocation) αφορά μόνο όσους βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα.
Η «βόμβα» ήρθε από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, Γιοχάνες Ντίμροντ, ο οποίος διαφώνησε με τον Νίκο Ξυδάκη ότι ο λόγος για τη μεταφορά από τα νησιά είναι η άρνηση της πλειοψηφίας των κρατών-μελών της ΕΕ να εφαρμόσουν την υπόσχεσή τους να δεχθούν πρόσφυγες από την Ελλάδα.

Wednesday, September 28, 2016

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ!!!..ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ...ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΑ ΑΒΙΒ;;

Προς Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Τι δουλειά έχουν τα Ισραηλινά Πολεμικά Ελικόπτερα στον Όλυμπο;;; (ΜΜΕ)
Μήπως κατόπιν εντολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, κόψουν την Ελλάδα στα δύο, και δώσουν την Ελληνική Μακεδονία στα Σκόπια;;;
Οι ασκήσεις μερικές φορές κρύβουν κάτι το πονηρό!
Από τον Σιωνιστή Διεθνιστή Τσίπρα, όλα να τα περιμένεις!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Τα 28 sites που έδωσε λεφτά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μοναχοφάης. Το μοιράζει το τόπι. Πάρτε παράδειγμα την καμπάνια που τρέχει για το 2ο Συνέδριο με σύνθημα Δυναμώνουμε Μαζί στου Καλογρίτσα τα Βοσκοτόπια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μοίρασε λεφτά σε 28 sites. Ανάμεσα σ΄αυτά δεν είναι το periodista.gr επειδή προφανώς οι σύντροφοι δεν ανέχονται την κριτική εκ των έσω.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα περιοδικού για γονείς: «Προσέχετε τις οικογένειες λευκών, φυσιολογικών, χαρούμενων ανθρώπων που μαθαίνουν τα παιδιά τους να κρατάνε τις παραδόσεις. Είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους τρομοκράτες»!



Το γερμανικό περιοδικό για γονείς “Baby und Familie” (Μωρό & Οικογένεια) λέει στους αναγνώστες του να προσέξουν τις οικογένειες που είναι «αφανείς» και «χαρούμενες», καθώς όλα αυτά αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια ότι είναι «ακροδεξιοί» και άρα «επικίνδυνοι».

Πολυπολιτισμικά μαχαιρώματα από μαθητές Επαγγελματικού Λυκείου στο κέντρο της Αθήνας.Δυο τραυματίες

Από μήνυμα αναγνώστη. Κατοίκου Μεταξουργείου.Μαθητές Αλβανικής καταγωγής με μαθητές άλλων εθνικοτήτων ξεκίνησαν άγριο καυγά μέσα στο Επαγγελματικό Λύκειο Αθηνών (Αχιλλέως 37-39 & Μυλλέρου) ..χτες το πρωι,αλλά όπως μας κατήγγειλαν ο διευθυντής του σχολείου αντί να ειδοποιήσει του γονείς των παιδιών τους έκανε απλές συστάσεις.

Tuesday, September 27, 2016

ΣΟΚ!!..Λεβέντης: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 10.000 ευρώ για να αυξήσουν τα ποσοστά του κόμματος

Καταγγελία-σοκ από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι τον πλησίασαν από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και του ζήτησαν 10 χιλιάδες ευρώ για να του δώσουν μεγαλύτερα ποσοστά.

Τζιχαντιστές καλούν σε εξέγερση κατά των Ελλήνων στην Κρήτη: «Έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω στους απίστους»

Τζιχαντιστές καλούν σε εξέγερση κατά των Ελλήνων στην Κρήτη: «Έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω στους απίστους»
Φανατικοί ισλαμιστές στο Τυμπάκι στην Κρήτη καλούν αδιακρίτως όλους τους μουσουλμάνους του νησιού, νόμιμους κάτοικους και λαθρομετανάστες, σε άμεση εξέγερση κατά των Ελλήνων με την ρίψη σχετικών προπαγανδιστικών φυλλαδίων.

Στο πλευρό των γονέων του Ωραιοκάστρου να μην δεχθούν ανήλικους πρόσφυγες ο κοινοτάρχης του δήμου Δράμας (έγγραφο)

Στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιόκαστρου, βρίσκεται ο πρόεδρος της Κοινότητας Μικροχωρίου του Δήμου Δράμας.
Ο κοινοτάρχης Χρήστος Κυριακίδης, χαιρετίζει με επίσημη επιστολή του την απόφαση του Συλλόγου να μην δεχθούν προσφυγόπουλα στο σχολείο που φοιτούν τα παιδιά τους, ενώ μάλιστα την χαρακτηρίζει άκρως δημοκρατική.

Και ο δήμος Αγρινίου λέει ''όχι'' στην εγκατάσταση στα παιδια των λαθρό

Την κατηγορηματική του αντίθεση στις επίσημες πλέον μεθοδεύσεις της κυβέρνησης για εγκατάσταση προσφύγων στο Αγρίνιο, επανέλαβε, προς πάσα κατεύθυνση, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γ. Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου, με αφορμή τις εξαγγελίες του Διευθυντή της 6ης Υ.Π.Ε., σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Αχελώου», στην οποία επισημοποίησε την ύπαρξη εισηγήσεων για χρησιμοποίηση, μεταξύ άλλων, των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου προς το σκοπό αυτό, τονίζει με έμφαση:

Monday, September 26, 2016

ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑΕΙ!!

Με νόμο της κυβέρνησης πλέον, οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα χωρίς άδεια διαμονής.

nomo-tis-kivernisis-pleon-oi-paranomoi-metanastes-mporoun-na-parameinoun-stin-xora-xoris-adeia-diamonis


Με νόμο της κυβέρνησης πλέον, οι παράνομοι μετανάστες μπορούν να παραμείνουν στην χώρα χωρίς άδεια διαμονής.
Το ΦΕΚ υπέπεσε στην αντίληψη μας και πραγματικά μας έχει προκαλέσει μεγάλες απορίες για την ορθή διαδικασία και την νομιμότητα κάποιων αποφάσεων του νομοθετικού σώματος της κυβέρνησης.

Ιταλία: Δημοσιογράφος διώκεται επειδή φορά Σταυρό – Ξεκινούν οι διωγμοί στην Ευρώπη

1122333

Στόχος της «πολυπολιτισμικότητας» δεν είναι η συνύπαρξη των θρησκειών, αλλά η κατάργηση του Χριστιανισμού και η επιβολή Πανθρησκείας.
Παρουσιάστρια στο ιταλικό κρατικό κανάλι TG1 δέχθηκε «επίθεση», επειδή φόρεσε σταυρό κατά την διάρκεια παρουσίασης των ειδήσεων.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΖΟΥΜΕ!..Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ..ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΕΣΩ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΡΕΜΟΣ..Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.. Ο ΦΙΛΗΣ ΚΤΛ...ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Tρόμος στη Θεσσαλονίκη: Τζιχαντιστής εμβόλισε αυτοκίνητο της Αστυνομίας φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»!

49χρονος Γάλλος που παρακολουθούνταν από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές ως ύποπτος «τζιχαντιστής» εμβόλισε περιπολικό της Αστυνομίας και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ»! Πρόκεται για το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό επίθεσης τζιχαντιστή στη χώρα μας!
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χτες το βράδυ, στην περιοχή της Ασπροβάλτας. Ο 49χρονος ο οποίος μπήκε στη χώρα μας από την Τουρκία αρχικά κρατήθηκε για δύο ημέρες στους Κήπους για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Ωστόσο σε βάρος του δεν εκκρεμούσε το παραμικρό και αφέθηκε ελεύθερος.

Sunday, September 25, 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ....Κ. Αντύπας, υπεύθυνος των “Γιατρών του κόσμου” - Παρ’ ολίγον να με σκοτώσει ένας λαθρομεταναστης με πυροσβεστήρα!!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον μακελάρη του Μπέρλινγκτον - Τούρκος ισλαμιστής ο δράστης (φωτό, βίντεο)

Στο τέλος ενός ανθρωποκυνηγητού που... 

διήρκησε 24 ώρες στις βορειοδυτικές ΗΠΑ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον σκοπευτή που σκότωσε πέντε ανθρώπους μέσα σε εμπορικό κέντρο της μικρής πόλης Μπέρλινγκτον, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Πρόκειται για τον 20χρονο Αρτζάν Τσετίν, κάτοικο του Οουκ Χάρμπορ στην Ουάσινγκτον. Η αστυνομία δεν γνωρίζει τα κίνητρα του δράστη.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν συναντήθηκε με τους Rotschild και τον Χ.Κίσινγκερ αμέσως μετά την συνάντηση με τον Α.Τσίπρα στη Ν.Υόρκη

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Mεγάλο προβληματισμό προκαλεί στην ελληνική κυβέρνηση το γεγονός ότι λίγο μετά την συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερνογάν στην Ν.Υόρκη στα πλαίσια της έναρξης των εργασιών του ΟΗΕ, ο Τούρκος ηγέτης συναντήθηκε με τον James Rotschild γνωστό γόνο της πανίσχυρης οιογένειας (για πολλούς το παρασκηνιακό «αφεντικό» του πλανήτη) και αμέσως μετά με την «αλεπού της διπλωματίας» τον Χένρι Κίσσινγκερ.

Ο τουρκικός Τύπος μάλιστα αναφέρει ότι ο Τούρκος πρόεδρος παρακάθισε σε μυστική σύσκεψη που οργάνωσε ο Michael Bloomberg στο υπό ιδιοκτησίας του ξενοδοχείο με τον γνωστό μας Αμερικανό πρώην διπλωμάτη και νυν σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Χ.Κίσινγκερ και τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότσιλντ.

ΑΛΒΑΝΟΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ Κ.Τ.Λ.» ΕΒΑΖΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ… ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟΣ



imagehandler-5
Ένας 42χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία συνελήφθη και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού – μιας και είναι ή κάνει τον τρελό.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΕ… ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ!


Την δυστυχία των σοσιαλιστικών παραδείσων έλαχε να γνωρίσουν από την πρώτη μέρα που ήρθαν στη ζωή τα νεογέννητα στην Βενεζουέλα!
Σύμφωνα, λοιπόν, με φωτογραφίες – ντοκουμέντα, που τραβήχτηκαν από έναν νοσοκόμο ονόματι Domingo Lander στο νοσοκομείο της πόλης Anzoategui και ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα, νεογέννητα σε κρατικό νοσοκομείο είναι τοποθετημένα σε χαρτοκιβώτια αντί σε ειδικούς θαλάμους!

Saturday, September 24, 2016

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ...ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!!

 Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, λάβαμε το πρώτο e-mail από τον «παράξενο» Έλληνα ερευνητή, ο οποίος μας ενημέρωνε τα εξής: «Σήμερα τελείωσα την λίστα που σας έλεγα. Πρόκειται για 450 άτομα. Εννοείται ότι δεν είναι οι μοναδικοί μασόνοι στον κόσμο, αλλά θα ήταν αδύνατο για εμένα να τους «φακελώσω» όλους. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα σας είχα στείλει και πληροφορίες για τα μασονικά κόμματα και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε δει πείτε μου να σας το ξαναστείλω. Κλείνω αυτόν τον πρόλογο με την διευκρίνιση ότι η λέσχη Λάιονς, ο όμιλος ρόταρυ και οι σοροπτημήστριες είναι προθάλαμοι της μασονίας και όλα τα μέλη αυτών των συλλόγων παγκοσμίως είναι μασόνοι…».

Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!

Ισραηλινη ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!
Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως έβγαλα αυτό το βίντεο μέσα σε λίγη ώρα από τα νεύρα μου! ‘Ενιωσα πως έφαγα μια
γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια…
Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

ΤΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΡΕ... «ΑΝ ΕΙΣΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ... ΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...»... ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΡΕΜΟ...!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΡΕΜΟΣ

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο μάνατζερ της πιάτσας Χάρης Καφετζόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο και πως σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ...

Μπλιαχ και... Ντροπή σου (που λέει και το άσμα σου) Αντώνη Ρέμο! 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:


αν είσαι πούστης δε με ενδιαφέρει…
αν «χρηματοδοτείς» γκομενίτσες να παίζουν τη σύζυγο ούτε αυτό με ενδιαφέρει…
αν έχεις φαν λοβοτομημένα καϋμένα ποσώς με ενδιαφέρει…

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δημιουργήθηκε με σκοπό να καταστρέψει την Ευρώπη και να φέρει την Νέα Παγκόσμια Τάξη». Αποκαλυπική συνέντευξη της Ιταλίδας Ida Magli για το βιβλίο της “Η Ευρωπαϊκή Δικτατορία” (2010)



Η Ida Magli (γεννήθηκε στη Ρώμη το 1925 και πέθανε φέτος, τον Φεβρουάριο του 2016) υπήρξε ανθρωπολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας και ακαδημαϊκός. Συνεργάστηκε για πολλά χρόνια με την εφημερίδα ‘La Repubblica’ και το εβδομαδιαίο περιοδικό ‘L'Espresso’, καθώς και με την εφημερίδα ‘Il Giornale’. Δίδαξε στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας της και έγραψε εκατοντάδες έργα που αναλύουν τα κοινωνικά φαινόμενα με την μέθοδο της ανθρωπολογικής επιστήμης.

Friday, September 23, 2016

Φεντερίκα Μογκερίνι, πρώην κομμουνίστρια και νυν πρωτοκλασάτο όνομα της ΕΕ (συνήθης διαδρομή): «Θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί η εισβολη των λαθρομεταναστών!! (video)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ...ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ..ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚ ΣΙΤΕ Ο Ο ΛΟΓΟΣ ΕΥΝΟΗΤΟΣ!!!

Η Federica Mogherini, η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, ανακοίνωσε με κάθε σαφήνεια τη στρατηγική της ΕΕ για τους (λαθρο)μετανάστες. Σύμφωνα με την ίδια, είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτική των μαζικών μετακινήσεων των προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη να συνεχιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!...Μεγάλες καταστροφές στα κτίρια της ιστορικής Μονής Πέτρας Ολύμπου!!


 
Ολοσχερείς είναι οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πρόσφυγες του καταυλισμού στα κτίρια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου. Αφαιρούν τα κεραμίδια από τις στέγες των κτιρίων και από τα παράθυρα και παίρνουν την ξυλεία, με την οποία ανάβουν φωτιές για να ζεσταθούν τις νύχτες. Οι στέγες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, την ώρα μάλιστα που ο χώρος αυτός φυλάσσεται λόγω... 

Δείτε τους!! Πρώτη μούρη στο καβούρι στην Συναγωγή Αθηνών οι εθνοπατέρες μας!!!




Screen Shot 2016-06-28 at 9.13.23 AM

Τὶ καλὰ ποὺ θὰ ἦταν…

Νὰ εἴχαμε καὶ ἕναν, μόνον ἕναν, ποὺ θὰ ὑπηρετοῦσε τὴν Ἑλλάδα…
…κι ὄχι τὸ Ἰσραήλ…
…πόσο διαφορετικὰ θὰ ἦσαν ὅλα!!!

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!...ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!!..ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!

Λάβρος ο Πειραιώς Σεραφείμ: «Δεν είναι η πατρίδα ιδιοκτησία του κ. Φίλη ούτε του πρωθυπουργού»


Λάβρος εμφανίστηκε στον Alpha 989 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του Πρωθυπουργού, του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Φίλη για το μάθημα των θρησκευτικών: 


«Να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και να μην «παίζει κρυφτούλι» με τον κ. Φίλη. Και όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος. Πρόταγμα του κόμματος των ΑΝΕΛ είναι η διατήρηση της ορθόδοξης ιδιοπροσωπίας του λαού μας. Πώς θα διατηρηθεί η ιδιοπροσωπία του λαού; Κάνοντας «σούπα» το μάθημα των θρησκευτικών; Κρύπτεται ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς και πρόσθεσε «δεν μπορεί η Εκκλησία να παραδίδεται βορά στην ιδεοληψία του κάθε κυρίου Φίλη. Δεν είναι η πατρίδα ιδιοκτησία του κ. Φίλη ούτε του πρωθυπουργού ούτε κανενός». 

Thursday, September 22, 2016

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!

«Σε ένα δεσποτικό κράτος όπως το Οσμανικό, είναι επόμενο τα βασανιστήρια να καταλαμβάνουν πολύ σημαντική θέση στο σύνολο των κατασταλτικών μηχανισμών που διαθέτει η εξουσία. Στηστρατοκρατούμενη οσμανική κοινωνία όπου η υπεροχή θεωρείται επακόλουθο της ωμής βίας και της ισχύος, τα βασανιστήρια νομιμοποιούνται από τη συλλογική συνείδηση και μετατρέπονται σε αποδεκτή πρακτική που έχει σχέση προς την άσκηση οποιασδήποτε εξουσίας.

Με τον τρόπο αυτό εκτονώνεται και ταυτόχρονα αυξάνεται η σωρευμένη επιθετικότητα, δηλαδή δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος στον οποίο η βία προκαλεί τη βία ή την επιβάλλει. Έτσι και η ελληνική εθνική κοινότητα, στα πλαίσια της οσμανικής πραγματικότητας δεν υπέστη μόνο βασανιστήρια, αλλά στο μέτρο που μπόρεσε τα ανταπέδωσε. Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσουν οι φρικαλεότητες που διέπραξαν ως όργανα της εθνικής κοινότητας όχι μόνο κατέναντι της οσμανικής εξουσίας αλλά και κατά των ομοεθνών τους. Ειδικά η απάνθρωπη συμπεριφορά των αγωνιστών του 1821 στον τουρκικό πληθυσμό της επαναστατημένης Ελλάδας, η επέκταση τις ίδιας συμπεριφοράς και στους αντιφρονούντες και η συνέχεια της παράδοσης στο νεοπαγές Ελληνικό κράτος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επαχθή οσμανική κληρονομιά κληρονομιά»

1. Το παλούκωμα ή διοβελισμός (σούβλισμα) 

ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 6 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΨΕΛΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!



Ένας μουσουλμάνος μετανάστης δικάζεται στην Ισπανία , διότι κατηγορείται για τη δολοφονία με «θρησκευτικό κίνητρο» έξι χριστιανών προσφύγων, συμπεριλαμβανομένου ενός πάστορα, κατά το ταξίδι τους στην  Μεσόγειο από την Αφρική προς την Ευρώπη, τονίζουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Καμερουνέζος καπετάνιος του σκάφους έριξε στην θάλασσα τους άτυχους ανθρώπους , πετώντας τους  μια ξύλινη σανίδα και καταδικάζοντάς τους στην ουσία σε βέβαιο θάνατο, επειδή  αυτοί έψελναν   χριστιανικές  προσευχές.

Οι κάτοικοι στην Λέσβο παίρνουν τα όπλα: ΛΑΘΡΟΜετανάστες απειλούσαν 84χρονο και αυτός σήκωσε καραμπίνα....

Αγριεύουν τα πράγματα στην Μόρια καθώς οι κάτοικοι αρχίζουν να παίρνουν τα όπλα για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και τις περιουσίες τους και έτσι ένας 84χρονος στη Μόρια, πρόταξε την καραμπίνα του εναντίον μεταναστών που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κέντρο φιλοξενίας στη Μόρια και τον απειλούσαν με εισβολή στο σπίτι του.

Donald Trump: Ένας φανατικός Σιωνιστής!

Αλβανοί: « Θα μας βοηθήσει η Αμερική να πάρουμε την Τσαμουριά»



η φωτό στο δημοσίευμα


Σεπτέμβριος 20, 2016.

Σε πολλά αλβανικά μέσα ενημέρωσης έχει αναπαραχθεί ένα (ανόητο πραγματικά ) κείμενο που αναφέρεται στο όνειρο  των Αλβανών για μια μεγάλη Αλβανία με τη βοήθεια των Αμερικανών.




Πολλά τέτοια δημοσιεύματα βρίσκουμε συχνά στα αλβανικά ΜΜΕ. Το παρόν κυκλοφορεί σε αλβανικές ιστοσελίδες των Σκοπίων και σε ορισμένα αλβανικά μέσα ενημέρωσης των  Τιράνων.

ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!...Η ΧΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ...!!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ...!!! ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
 Επιτροπή αγώνα συνέστησαν πολίτες της Χίου διαμαρτυρόμενοι για την επικίνδυνη τροπή που έχει λάβει η κατάσταση με το προσφυγικό πρόβλημα του νησιού, ζητώντας άμεσες και ουσιαστικές επεμβάσεις από τις τοπικές αρχές προς την κυβέρνηση και παράλληλα προαναγγέλοντας μεγάλο παγχιακό και ακομμάτιστο, όπως το χαρακτηρίζουν, συλλαλητήριο στην Πλατεία Βουνακίου στις 28 Σεπτεμβρίου.

Wednesday, September 21, 2016

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ???


cami-kapakΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Την πλήρη αναμόρφωση από φέτος των βιβλίων στα τουρκικά σχολεία ανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Yusuf Tekin, στα οποία θα δίνεται μεγάλη έμφαση στην διδασκαλία των θρησκευτικών και επί τη ευκαιρία της κατάργησης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Φετουλάχ Γκιουλέν, αλλά και στην εμπέδωση της εθνικής συνείδησης στην τουρκική νεολαία, στοιχείο απαραίτητο για την ύπαρξη της Τουρκίας.

ΣΟΚ...Η Ελληνική Κυβέρνηση... καταδίδει Έλληνες στις Ισραηλινές Υπηρεσίες... ;;;;



Η Ελληνική Κυβέρνηση... καταδίδει Έλληνες στις Ισραηλινές Υπηρεσίες... Έτσι εννοούν την «ανταλλαγή» πληροφοριών με τους Ισραηλινούς.

Απολαύστε τη συνέντευξη του Προέδρου του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (της διεθνούς ομοσπονδίας εβραϊκών κοινοτήτων της διασποράς), Ρόμπερτ Ζίνγκερ, στην «Καθημερινή», για να δείτε πόσο «αυτονόητα» και «φυσιολογικά» επεμβαίνει ο θρασύς αυτός «κύριος» στα εσωτερικά μιας χώρας, όπως η Ελλάδα.

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΩΝΟΣ - ΕΤΩΝ 4 - ΕΚΤΕΛΕΣΘΗ ΕΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΤΗΝ 15 - 9 - 1944




ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ Ε; ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ... ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΣΠΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΟΙ ΣΛΑΒΟΚΙΝΗΤΟΙ (ΚΑΙ ΣΛΑΒΟΣΠΟΡΟΙ ΕΝΙΟΤΕ) ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ CHANEL ΤΑΓΕΡΑΚΙΑ ΔΕΝ Γ@ΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ... Η ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΪ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ



Μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που κράτησαν αιχμάλωτες ως σκλάβες, δολοφόνησαν και βίασαν γυναίκες και παιδιά της μειονότητας των Γεζίντι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, με κάθε τίμημα, δήλωσε σήμερα η δικηγόρος και σύζυγος του ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Κλούνεϊ.
Η Κλούνεϊ, που εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers στο Λονδίνο, έχει αναλάβει την αποστολή να ασκηθούν διώξεις σε βάρος της ισλαμιστικής οργάνωσης μέσω του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι τζιχαντιστές του ΙΚ εναντίον της κοινότητας των Γεζίντι.

Tuesday, September 20, 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ!!..Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!!..ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ!!


xios sulipsi
Με το κεφάλι ψηλά αντέδρασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος, κατά τη διάρκεια της σύλληψής έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Τρίτης.  Οι άνδρες που τον πλησίασαν φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποιά ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος».

Εβραίοι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Ξεκινά η δίκη της Marfin – Κοροϊδία μετα απο 6 χρονιά! μέχρι να βρουν κανένα θύμα γιατι κομμουνιστή Εβραιοελληνα δεν θα κλείσουν πότε μέσα!


Ξεκινά η δίκη της Marfin – Κοροϊδία μετα απο 6 χρονιά!
Oι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν, κατά περίσταση, αδικήματα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας και απρόκλητη φθοράς ξένης περιουσίας(οι κομμουνιστες ειναι 2 κατηγόριων: Εβραιοελληνες και Μογγολο-ελληνες και η υποκατηγορία αριστεροκομμουνιστες απόγονοι των πρώτων,καμια φορά παίρνουν και χρήσιμους ηλίθιους αφρικανοελληνες!

Ολοήμερα νηπιαγωγεία και «My School» - Ο εφιάλτης είναι εδώ!

Ο Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Νηπιαγωγείου είναι εδώ

και τα παιδιά από μικρά θα βρίσκονται όλη μέρα με τους παιδαγωγούς του κράτους, οι οποίοι θα τα εκπαιδεύουν σύμφωνα με τις «επιταγές» της πολυπολιτισμικής Νέας Τάξης.
Το παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα myschool έχει εκδώσει ήδη από τον Αύγουστο ανακοινώσεις, παρεμβαίνοντας στο σύνολο των Νηπιαγωγείων της χώρας.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΦ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ....ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ!!






ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
 
 
 
 
ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο... ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΚΟΣ, ΚΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΟΛΙΑ...
 
Κι αυτός, σαν... "άντρακλας", τις πήρε τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ πίσω.
 
ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ... ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ.
 
Γιατί την φοβάστε ρε την ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΟΒΡΙΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.
 
ΝΤΟΠΗ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.
 
Καλλιόπη Σουφλή


Αντιδράσεις για τη δήλωση Πελεγρίνη ότι οι Εβραίοι έχουν οικειοποιηθεί το Ολοκαύτωμα
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υφ. Παιδείας Θεοδόση Πελεγρίνη από το βήμα της Βουλής, για την «Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού», στην οποία έκανε λόγο για «οικειοποίηση» του Ολοκαυτώματος από τους Εβραίους.



Στην ομιλία του ο κ. Πελεγρίνης αναφέρει ότι και ως Έλληνες θα μπορούσαμε να οικειοποιηθούμε την μικρασιατική καταστροφή, καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε ένα κλίμα συμπάθειας που ενδεχομένως να βοηθούσε στην διεκδίκηση αποζημιώσεων!



Εντονη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ



«Ο κ. Πελεγρίνης εξέφρασε από το βήμα της Βουλής  έναν απροκάλυπτο αντισημιτισμό μιλώντας για οικειοποίηση της έννοιας του Ολοκαυτώματος από τους Εβραίους.  Χωρίς δισταγμό προσέβαλε τους Έλληνες Εβραίους διαχωρίζοντας τους από τον εθνικό κορμό. Προχώρησε ακόμα περισσότερο προτείνοντας την οικειοποίηση από τη χώρα μας της έννοιας της καταστροφής έτσι ώστε η χώρα να κερδίσει συμπάθεια και χρήμα», ανέφερε το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι «η αποπομπή του κ. Πελεγρίνη και η έκφραση συγγνώμης σε όσους προσέβαλε από τη μεριά της κυβέρνησης είναι το ελάχιστο που πρέπει να γίνει».


Eντονη ήταν και η αντίδραση του Ποταμιού:


«Οι Εβραίοι εξασφάλισαν την οικειοποίηση του Ολοκαυτώματος για να εξασφαλίσουν τη δικαίωσή τους» είπε ο Υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης μιλώντας χθες στη Βουλή. «Να κάνουμε και εμείς το ίδιο για τη Μικρασιατική Καταστροφή, κατοχυρώνοντας διεθνώς τη λέξη Καταστροφή», συμπλήρωσε.


Να θυμίσουμε στον κ. υφυπουργό ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης εξολοθρεύθηκαν κατά το Ολοκαύτωμα. Εκατομμύρια πέθαναν στα κρεματόρια. Δεν έκαναν δικό τους το Ολοκαύτωμα (αυτό σημαίνει το ρήμα οικειοποιούμαι). Η ιστορική μνήμη δεν είναι ερασιτεχνική θεατρική παράσταση, ούτε παιχνίδι λέξεων. Ιδίως όταν μιλάς για το Απόλυτο Κακό, το Ολοκαύτωμα. «Είναι βάρβαρο να γράφεις ποίηση μετά το Άουσβιτς», είχε πει ένας μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος. Δεν το έχει ακούσει ο καθηγητής φιλοσοφίας κ. Πελεγρίνης; Οι δηλώσεις του είναι ένα βήμα πριν από το νεγκασιονισμό, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, που αποτελεί αγώνα ζωής για τους ακροδεξιούς όλων των εποχών και όλου του κόσμου.


Αν έχει λίγο φιλότιμο ο κ. Πελεγρίνης, να ζητήσει συγγνώμη και μετά να παραιτηθεί. Άλλωστε ο Πρωθυπουργός δεν πρόκειται να τον αποπέμψει. Αυτά για την κυβέρνηση είναι λεπτομέρειες, λεπτομέρειες της ιστορίας».


Διορθωτική δήλωση από Πελεγρίνη


Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο κ. Πελεγρίνης, μετά από αντιδράσεις που προκάλεσε αναφορά του περί «οικειοποίησης» του Ολοκαυτώματος από τους Εβραίους.
Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Πελεγρίνης διευκρινίζει ότι εκ παραδρομής χρησιμοποίησε τη λέξη «οικειοποίηση», αντί της λέξης «ανάδειξη», ενώ κάνει λόγο για «κακόβουλα δημοσιεύματα» που διαστρεβλώνουν την αναφορά του.


«Εξ αφορμής κακόβουλων δημοσιευμάτων, στα οποία διαστρεβλώθηκε η αναφορά μου στον εβραϊκό λαό κατά την ομιλία μου στην ολομέλεια της Βουλής στις 15 Σεπτεμβρίου 2016, δηλώνω κατηγορηματικά ότι στην συγκεκριμένη περικοπή της ομιλίας μου, εξέφρασα τον σεβασμό και την συμπάθεια μου προς τον εβραϊκό λαό για τις διώξεις που υπέστη από τους ναζί, όπως κάθε αμερόληπτος αναγνώστης μπορεί να διαπιστώσει αν ανατρέξει στο ίδιο το κείμενο μου», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Πελεγρίνης, προσθέτοντας: «Η εκ παραδρομής χρήση της λέξης ‘οικειοποίηση’, αντί της λέξης ‘ανάδειξη’, δεν αλλοιώνει το νόημα των όσων υποστήριξα από το βήμα της Βουλής».


Αναλυτικά στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:


"Με τη συνθήκη της Λωζάννης, στις 24 Ιουλίου 1923, υπεγράφη η ληξιαρχική πράξη της Μικρασιατικής Καταστροφής, της μεγαλύτερης τραγωδίας του νεοελληνικού κράτους. Δεν είναι μόνο οι 50.000 νεκροί, οι 75.000 τραυματίες πολέμου και οι πάνω από 1.500.000 Έλληνες πρόσφυγες από την Μικρά Ασία στην καθημαγμένη Ελλάδα –αριθμοί εξαιρετικά μεγάλοι για την Ελλάδα των περίπου 6.000.000 κατοίκων– όπου αποτυπώνεται το βαρύ τίμημα της Μικρασιατικής Καταστροφής. 


Είναι, κυρίως, το –άκρως σημαντικό τόσο από συμβολικής όσο και από ουσιαστικής πλευράς– γεγονός ότι για πρώτη φορά ο ελληνισμός στην πολυαίωνη ιστορία του υποχρεώθηκε να περιοριστεί στην μια πλευρά του Αιγαίου που δηλώνει το μέγεθος της μεγάλης τραγωδίας.


Ο ελληνισμός, βέβαια, κατόρθωσε, όσο δυσβάσταχτο κι αν ήταν το άχθος της εθνικής αυτής τραγωδίας, να το σηκώσει και να προχωρήσει. Κι αυτή, ασφαλώς, δεν είναι η μοναδική φορά που ο ελληνισμός πετυχαίνει να επιβιώσει μέσα από την καταστροφή. Το αντίθετο, μάλιστα. 

Αλλεπάλληλες ήταν οι καταστροφές –άλλοτε μεγαλύτερες κι άλλοτε μικρότερες, είτε από δικές του αστοχίες είτε εκ της επιβουλής άλλων είτε από συνδυασμό δικών του λαθών και επιθέσεων άλλων– τις οποίες χρειάστηκε ο ελληνισμός να αντιμετωπίσει. Κι αυτήν την δύναμη της επιβίωσής του ο ελληνισμός την οφείλει, πρωτίστως, στον πολιτισμό του –έναν πολιτισμό τέτοιας εμβέλειας, ώστε για την στήριξή του να μην απαιτείται η παρουσία των φυσικών του φορέων.


Το 31 π.Χ., μετά την μάχη του Ακτίου, καταλύεται το ελληνικό κράτος. Στον χάρτη δεν υπάρχει πουθενά πλέον ελληνικό κράτος. Υπάρχουν διαδοχικά η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, η βυζαντινή αυτοκρατορία, η οθωμανική αυτοκρατορία. Μόλις τον 19ο αιώνα, με την επανάσταση του 1821, δημιουργείται πάλι το ελληνικό κράτος. 

Όλους αυτούς τους αιώνες, όμως, ο ελληνικός πολιτισμός, παρά την απουσία των φυσικών φορέων του από τον χάρτη, συνεχίζει απρόσκοπτα το ταξίδι του στην ιστορία –όχι σαν ένα επίτευγμα απλώς στο παρελθόν, σαν ένα απολίθωμα της ιστορίας, αλλά ως μια δημιουργική δύναμη, ικανή να γονιμοποιήσει άλλους πολιτισμούς –τον ιταλικό, τον γαλλικό, τον γερμανικό, τον αγγλικό, με δυο λέξεις τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και, ακόμη γενικότερα, τον δυτικό πολιτισμό – έτσι, ώστε δικαίως να θεωρείται ο ελληνικός πολιτισμός ως η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού.


Η σημερινή ημέρα μνήμης, που ορίστηκε ύστερα από απόφαση της Βουλής, μας δίνει ασφαλώς την ευκαιρία να θυμόμαστε, εξ αφορμής της μικρασιατικής τραγωδίας, τις αλλεπάλληλες καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός. Αυτοί είμαστε: ένας λαός που η μοίρα του είναι συνυφασμένη με καταστροφές, μέσα από τις οποίες, παρόλα αυτά, κατορθώσαμε να επιβιώσομε. 


Τούτο, βέβαια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε μοιρολάτρες, να περιμένομε, παραμένοντας αδρανείς, την επόμενη καταστροφή, ούτε, αυτοϊκανοποιούμενοι, να εφησυχάζομε ότι, αφού τα καταφέραμε στο παρελθόν, θα τα καταφέρομε και στο μέλλον. Εκείνο που συνέβη στο παρελθόν δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί και στο μέλλον. Αυστηρή νομοτέλεια δεν υπάρχει και στην φύση ακόμη, όπως μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τις συνεχείς ανατροπές των νόμων της φύσης, οι οποίες αποτυπώνονται στην ιστορία της επιστήμης.


Το μέλλον χάσκει μπροστά μας, έτοιμο να μας καταπιεί, αν δεν φροντίσουμε εντωμεταξύ να λάβουμε τα μέτρα μας για αντιμετωπίσουμε την καταστροφή, που –ποιος μπορεί να το αποκλείσει ότι –είναι ενδεχόμενο να επέλθει.



Ας σκεφτούμε, λοιπόν –μην εφησυχάζοντας– το παράδειγμα του εβραϊκού λαού. Όσο κι αν το ολοκαύτωμα παραπέμπει, γενικώς, στον διωγμό και στην γενοκτονία που επιχειρεί κάποιο κράτος ή καθεστώς εναντίον εθνικών, θρησκευτικών, κοινωνικών ή πολιτικών ομάδων, που δρουν στους κόλπους ενός λαού, οι Εβραίοι πέτυχαν να ταυτίσουν το ολοκαύτωμα προς την τραγική μοίρα του έθνους των, προκειμένου να αναδείξουν τα εγκλήματα του ναζιστικού καθεστώτος εις βάρος των, με απώτερο στόχο να προκαλέσουν την οργή εναντίoν εκείνων που εγκλημάτησαν κατά της εθνικής των υπόστασης και την συμπάθεια του πολιτισμένου κόσμου για όσα υπέστησαν. Με υπομονή και επιμονή εξασφάλισαν την οικειοποίηση του ολοκαυτώματος έτσι, ώστε να διεκδικήσουν την δικαίωσή τους.


Με ανάλογο τρόπο, ίσως, θα μπορούσαμε, κι εμείς, να οικειοποιηθούμε την καταστροφή, σταθερό παρακολούθημα της ιστορίας του ελληνισμού.



Επειδή πρόκειται δε για την διαμόρφωση μιας νοοτροπίας και, ως εκ τούτου, αποτελεί ζήτημα παιδείας, η προσήκουσα εκστρατεία θα ήταν σκόπιμο, ίσως, να αναληφθεί, σε πρώτη φάση, από τις διάφορες βαθμίδες της εκπαίδευσης –από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της χώρας, την Ακαδημία Αθηνών, και τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα Πανεπιστήμια, έως τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Ο όρος καταστροφή –ίδιος στις λατινογενείς γλώσσες: στα αγγλικά catastrophe, στα γαλλικά catastrophe, στα γερμανικά Katastrophe, στα ιταλικά catastrofe, στα ισπανικά catástrofe– μπορεί να συντελέσει στην ευρεία εξάπλωση της οικειοπoίησης του εκ μέρους μας.


Μέσα στο κλίμα συμπάθειας, που ήθελε διαμορφωθεί από την συσχέτιση του ελληνισμού προς την καταστροφή, ενδεχομένως η διεκδίκηση αποζημιώσεων για όσα υπέστημεν εξ υπαιτιότητος άλλων να μπορεί να καταστεί αποτελεσματική. Να δειχθεί ότι η διεκδίκηση αυτή είναι αίτημα αποκατάστασης του δικαίου, και όχι ζήτημα αντιπαράθεσης προς αυτόν ή εκείνον τον λαό.


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η προτεινόμενη οικειοποίηση της καταστροφής από τον ελληνισμό θα χρειαστεί χρόνο, για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Είναι δείγμα σωφροσύνης, όμως, να περιμένεις προετοιμαζόμενος παρά να σπεύδεις ανέτοιμος".




Πηγή

ΧΑΜΟΣ!!...ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ! Μάθημα κλειτορίδας στα «πρωτάκια» του δημοτικού

Το επίπεδο μάθησης πλέον έχει περάσει σε άλλη διάσταση καθώς τα «πρωτάκια» θα παρακολουθούν σε βάθος μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
Συγκεκριμένα τα παιδιά της πρώτης τάξης του δημοτικού στη Γαλλία θα παρακολουθούν μάθημα ενημέρωσης για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κλειτορίδα της γυναίκας.

Monday, September 19, 2016

Κατευθυνόμενο βίντεο προπαγάνδας για την άλωση της Ευρώπης – «Σουηδοί ενσωματωθείτε στη νέα πραγματικότητα»

Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται και προπαγανδίζεται απροκάλυπτα η αποικιοποίηση της Σουηδίας προς χάρη της «Νέας Σουηδίας» που θέλουν να δημιουργήσουν οι υπέρμαχοι της ΝΤΠ.
Το βίντεο  αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η Νέα Σουηδία δεν πρόκειται να είναι ποτέ αυτή που ήταν κάποτε. Η Ευρώπη αλλάζει και η Σουηδία χρειάζεται ως ένα μέρος όπου θα έρχονται όσοι ζητούν καταφύγιο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να ζήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλο.
Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι οι νέοι Σουηδοί σύντομα θα αναζητήσουν το ζωτικό χώρο που τους ανήκει(!) φέρνοντας την κουλτούρα τους, τη γλώσσα τους και τις συνήθειές τους και είναι καιρός αυτό να το δούμε ως θετική επίδραση.
Δεν είναι μόνο οι νέοι Σουηδοί που πρέπει να ενσωματωθούν, αλλά και οι υπάρχοντες Σουηδοί(!)
Και το βίντεο τελειώνει με την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας χώρας την ώρα που μια μουσουλμάνα κοιτά την κάμερα, όχι τυχαία βέβαια. 

Ο ΧΡΙΣΤOΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!...Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ...ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!...Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ...ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!!...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΛΩΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ANTIPLIROFORISI BLOG SPOT

Sunday, September 18, 2016

ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ..ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!!

Τι προβλέπει κυβερνητικό νομοσχέδιο

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω στους Έλληνες, προκειμένου εκείνοι να αποδεχθούν την «Νέα Εποχή» των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η οποία αναπόφευκτα οδηγεί στο μικροτσίπ και την σφραγίδα της παγκόσμιας εξουσίας πάνω μας, καθώς η τεχνολογία δεν χρησιμοποιείται στις μέρες μας για καλό σκοπό.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails