Wednesday, November 30, 2016

ΕΡΕΥΝΑ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΣΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!...

Η Τράπεζα Πειραιώς που είναι υποθηκευμένη ολόκληρη η χώρα περνάει στα χέρια του John Alfred Paulson ενός αλλου Εβραίου που εισβάλει στην χώρα μας και βολιδοσκόπει τις περιουσίες των Ελλήνων και των Ελλήνων αγροτών ειδηκότερα μέσω του διευθαρμένου τραπεζικού συστήματος... o  John Alfred Paulson ανήκει στο λόμπι των εβραίων που δραστηριοποίουνται στο παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα και ρουφάνε στην κυριολεξία το αίμα των λαών!! ....Στο βιβλίο του ο Mike Lewis με τίτλο "the big short" δηλαδή "το μεγάλο σορτάρισμα" περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τις κομπίνες μιας εβραικής ελίτ που αποτελείτε απο τον καινούργιο ιδιοκτήτη της τράπεζας πειραιώς  Alfred Paulson και ΤΟΥΣ
Lloyd Blankfein, Hank Greenberg, Sandy Weill, Alan Schwartz, Alan Greenspan, Robert Rubin, Larry Summers, Ben Bernanke ΌΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ που δυστυχώς αναφέρονται μόνο τα όνοματα τους παντού ....αλλά όχι η κοινή τους καταγωγή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!!
....Το γεγονός είναι οτι ολή σχεδόν η ελλάδα είναι χρεωμένη στις τράπεζες..με τους καινουργιούς νόμους της αριστεράς και τους φόρους που επιβάλονται με χουντικό τρόπο  θα έχει ως αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου να βρέθουν όλοι οι έλληνες χρεωμένοι.. Το κράτος ύστερα θα ξεκινήσει τις κατασχέσεις  σε σπίτια χωράφια και επιχειρήσεις με τελικό αποδέκτη την τράπεζα που θα ανήκει πάντοτε σε εβραικά χέρια!!..Αυτομάτως λοιπον με τον μηχανισμό που αναλύσαμε παραπάνω η ελλάδα περνάει στα χέρια των εβραίων με τους πολιτικάντηδες μαριονέτες... τους λαθρομετανάστες έποικους  ..και τους ελλήνες σκλαβους!!...Ολά αυτά βέβαια τα πέτυχαν με την βοήθεια των αριστέρων της γενιάς του πολυτεχνείου που τους προσφέρθηκαν κρατικά αξιώματα με αντάλαγμα την προδοδία και το ξεπούλημα της πατρίδας..Βλέπε τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ...Εν μέρη της ΝΔ, και τώρα του Τσίπρα απο τις τράπεζες των ροτσίλντ!

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ



29χρονος ΑΛΒΑΝΟΣ συνελήφθη να μεταφέρει ναρκωτικά! – Κατασχέθηκαν 133 κιλά κάνναβης!!!

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 28-11-2016 στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θηβών, στο ύψος της Μάνδρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών προς περαιτέρω  διακίνηση.

Συνελήφθη 57χρονος Αλβανός για αποπλάνηση παιδιών

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 57χρονος προ της συλλήψεως του, προσέγγισε έξω από σχολικό συγκρότημα ανήλικες μαθήτριες και προέβη σε άσεμνες πράξεις.

Τέλος στις ελεύθερες επισκέψεις σε γιατρούς από το 2017 ..H αριστερά περιθάλπει δωρεάν μόνο λαθρομετανάστες!!

Από…σαράντα κύματα θα πρέπει να περνούν οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ μέχρι να κλείσουν τελικά ραντεβού για ιατρική επίσκεψη ή για κάποια εξέταση, ενώ ακόμη πιο δύσκολη θα είναι η πρόσβαση στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως περιγράφεται στο σχέδιο του μνημονίου, το υπουργείο Υγείας θα πρέπει μέχρι το Μάρτιο να έχει καταρτίσει ένα νέο σύστημα ηλεκτρονικών παραπομπών για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τον Ιούνιο του 2017.

Tuesday, November 29, 2016

Ο Αντι Γκαρσία για τον Κάστρο: Λυπάμαι τον λαό της Κούβας που υπέφερε από τις θηριωδίες του !!!

Ο θάνατος του Φιντέλ Κάστρο δεν συγκίνησε τον Αντι Γκαρσία. Αντίθετα, του θύμισε τα όσα έχουν ζήσει οι συμπατριώτες του.
«Είναι απαραίτητο για εμένα να εκφράσω τη βαθιά λύπη που νιώθω για όλους τους Κουβανούς, εντός και εκτός Κούβας, οι οποίοι έχουν υποστεί τις θηριωδίες και την καταπίεση που προκάλεσε ο Φιντέλ Κάστρο και το ολοκληρωτικό καθεστώς του»,

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ HOTSPOTS ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ – ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Απάντηση στην απόφαση του δήμου Χίου, που δεν αποδέχεται τις προτεινόμενες από την συγκυβέρνηση «λύσεις», έδωσε με συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας.
Ξεκίνησε με μια… έκκληση  προς τους νησιώτες («να πάψουν να ακούνε λαϊκίστικες λύσεις και να υποστηρίξουν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων») και τελείωσε με μια… απειλή:

Πρωτοφανές: Ο Ιταλός ΥΠΕΣ ετοιμάζει επίταξη οικιών για να μπουν πρόσφυγες και φυλάκιση για τους ιδιοκτήτες που αντιδρούν!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Aκάθεκτη προχωράει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ιταλία όπου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και ο υπουργός Εσωτερικών  Angelino Alfano, ετοιμάζεται να καταλάβει τα ακίνητα των Ιταλών πολιτών για να μπουν μέσα οι μετανάστες!
Δεν είναι αστείο το αναφέρουν δύο έγκριτες ιταλικές εφημερίδες όπως το  ilGiornale, και είναι κάτι το οποίο το έχουν μεταθέσει για μετά τις 4 Δεκεμβρίου μετά από σχετική υπόδειξη για να μην επηρεαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος από τις διαμαρτυρίες των πολιτών!
Γίνεται έτσι κατανοητό πόσο σημαντικό είναι πλέον το «Όχι» των πολιτών το οποίο θα σημάνει και το τέλος της κυβέρνησης Ρέντσι αλλά και μπορεί να ξεκινήσει τις διαδικασίες για έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ.

Χιώτες, πολεμήστε για τον τόπο σας όπως κι αν σας πει ο Μουζάλας!

Το «Δεν πάει άλλο» του Χιώτη και του Μυτιληνιού, πρέπει να γίνει και δικό μας, πριν να είναι πολύ αργά…

Ο Νίκος Συρίγος γράφει…


Οι Χιώτες δεν αντέχουν πια. Δεν αντέχουν. Τόσο απλά. Και δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει γι’αυτό. Η φύση δεν νικιέται. Κι είναι άλλο να βιώνεις μια κατάσταση στο πετσί σου κι άλλο από τον καναπέ του σπιτιού σου. Από εκεί που δηλώνεις ανθρωπιστής χωρίς κόστος. Από εκεί που μπορείς να δείχνεις με το δάχτυλο και να λες «φασίστα» αυτόν που βαρέθηκε να περιμένει τη λύση.
Οι Χιώτες, οι Μυτιληνιοί, όλοι οι νησιώτες βοήθησαν όπως έπρεπε όλον αυτόν τον κόσμο που έστελνε ο Τούρκος για να τον ξεφορτωθεί... Έδωσαν φαί, νερό, την ψυχή τους έδωσαν, στον πρόσφυγα… Ότι είχαν. Γιατί έτσι είχε μάθει ο Έλληνας από τα… πάντα του.

Monday, November 28, 2016

Η ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟ..ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Φωτογραφία: NDP

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ


ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ..ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ...

H θεατρική παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Aλμά και ανάμεσα στους φίλους και συνεργάτες του ηθοποιού ήταν και η 22χρονη κόρη του.




Η Μαριάννα Κιμούλη ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά της, καθώς εδώ και τρία χρόνια σπουδάζει στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη Σχολή Υποκριτικής Queen Mary στο University of London.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 18ΧΡΟΝΟ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ"ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ" ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΙΕΡΑ ΣΤΗ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ. ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Κι όμως ο 19χρονος που εισέβαλε μαζί με έναν..
ακόμη τζιχαντιστή χθες το πρωί στον Ιερό Ναό του Σεντ Ετιέν στη Γαλλία όχι απλά ήταν γνώριμος των γαλλικών αρχών, αλλά είχε φυλακιστεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ....ΙΣΛΑΜ Η ΠΟΛΕΜΟΣ...ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ...!!

Εκρηκτικό είναι το κλίμα στη Μόρια όπου το χωριό πολιορκείται κυριολεκτικά από χιλιάδες μουσουλμάνους που διαμένουν στο εκεί κέντρο παραμονής.
Σήμερα το πρωί κάτοικοι του χωριού διαπίστωσαν  ότι άγνωστοι βανδάλισαν τάφους στο νεκροταφείο του χωριού. Η καταστροφές στους τάφους και τα κενοτάφια είναι μεγάλες και δείχνει άτομα που έδρασαν με συγκεκριμένο σκοπό αλλά και πρωτοφανή οργή.  
Όπως αναφέρει το Lesvosnews.gr εικόνες καταστροφής αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της Μόριας στο νεκροταφείο του χωριού τους, όταν πήγαν εκεί για να ανάψουν τα καντήλια των συγγενών τους και να προσευχηθούν.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΞΩ..ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

του Γιάννη Πετρίδη
 
Πολύ σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ των δεκαετιών του '70 και του '80, ορισμένοι από τους οποίους έπαιξαν ρόλο μέχρι και στην πρώτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το 2009, ετοιμάζεται να "δώσει" ο φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης "ΕΟ 17 Νοέμβρη" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα.

Sunday, November 27, 2016

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ(ΦΩΤΟ)

H μοναδική νέα κατασκευή του Κάστρο όταν ανέλαβε την εξουσία..300 απο αυτά τα στρατόπεδα συγκέντωσης βρίσκονται διασκορπισμένα στην Κούβα.

Οι κουκίδες με το κίτρινο  χρώμα  αφορούν τις μεγάλες  φυλακές, ενώ  οι κόκκινες κουκίδες αφορούν τις μικρές φυλακές....Oι ανοικτές πράσινες κουκίδες αφορούν και αυτές δίαφορα σωφρονιστικά ιδρύματα...

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φώτο του Φιντέλ Κάστρο μέτα την σύλληψη του...το 1953 όταν ηγήθηκε μιας ομάδας που δολοφόνησε περίπου 24 μέλη μιας στρατιωτικής  κυβερνητικής φρουράς.



Όταν αυτή η επιθεση τελικά απέτυχε ο Κάστρο παραδώθηκε μόνος του στον αρχιεπίσκοπο  Msgr. Enrique Perez Serantes δίνωντας εγγύηση την ίδια του την ζώη με άνταλαγμα μια δίκαιη δίκη, τελικά καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλακή αλλα ΄μέτα απο 21 μήνες και 15 ημέρες αποφυλακίστηκε...Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες με τον Κάστρο να βγαίνει απο την φυλακή με τους οπαδούς του  να τον υποδέχονται...

Ο κάστρο αναφέρεται σε επιστολές πρός φίλους για τον χρόνο του στην φυλάκη και τον παρομοιάζει ως διακοπές(σε αντίθεση με αυτά που πέρναγαν αργότερα οι πολιτικοί κρατουμενοι στις δικές του φυλακές,δλδ..διώξεις,βασανηστίρια, δολοφονίες, εξορίες κτλ)

Στήν Συνέχεια βλέπουμε την φωτογραφία του Ariel Sigler Amaya πολιτικού κρατούμενου "συνείδησης" που καταδικάστηκε  επείδη στο σπίτι του είχε βιβλία με σκοπό να ανοίξει αργότερα μια δημόσια βιβλιοθήκη!!!....Γι αυτό το φοβερό έγκλημα ο Αριελ και ο αδελφός καταδικάστηκαν απο το κομμουνιστικό καθεστώς της Κούβας σε 20 χρόνια κάθειρξης στα  σκληρα στρατόπεδα συγκέντωσης του  Φιντέλ Κάστρο!!..Δείτε παρακάτω τις συγκλονιστικές φωτοφραφίες του Αρίελ όταν πρωτομπήκε στην φυλακή με την ιδιότητα του πυγμάχου.... και πώς κατάντησε μετα απο 7 χρόνια παραμονής του στα Γκόύλαγκ...

Είναι εμφανές λοιπόν η διαφορά μεταξύ της μεταχείρησης που είχε ο Καστρό στην φυλακή υπο το καθεστώς Μπατίστα και την μεταχείρηση που είχε ο Αρίελ στην φυλακή υπο το καθεστώς Κάστρο!!

Παρακάτω βλέπουμε άλλον έναν Κουβάνο πολιτικό κράτουμενο του Κάστρο απέργο πείνας που έχει ράψει τα χείλη του...
Το ραψίμο  των χείλιων ήταν ένας διαδεδωμένος τρόπος διαμαρτύριας πολιτικών κρατουμένων στην κούβα που η Δύση αγνοεί εδω και χρόνια ώστε τα εγκλήματα του Φίντελ να παραμένουν άγνωστα στον κόσμο....Οί Έλλήνες πολιτικοί όπως ο Μητσοτάκης ο Τσίπρας Ο Παυλόπουλος κ.α με αφορμή το θάνατο του Φίντελ αρκέστηκαν μόνο σε διθηραμβικά σχόλεια ,χώρις να ανφέρουν τα εγκλήματα που διέπραξε σε όσους διαφωνούσαν με το καθεστώς του... Φανταστείτε μόρφωση και επίπεδο που έχουν αυτοί που μας κυβερνάνε...


ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ
  ΠΗΓΗ


Απειλητικός Μουζάλας προς νησιώτες: «Θα επιβάλλουμε λύσεις εάν δεν συνεργαστείτε»

«Είναι επιτακτική η ανάγκη για τη βελτίωση των συνθηκών» και απηύθυνε έκκληση στους νησιώτες «να πάψουν να ακούνε λαϊκίστικες λύσεις και να υποστηρίξουν τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης των προσφύγων» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα στο κέντρο αλλοδαπών  της Μόριας.
Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις κατοίκων και φορέων στα νησιά για την κατασκευή κέντρων παραμονής αλλοδαπών, ο κ. Μουζάλας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αναζητεί κλίμα συναίνεσης, αλλά προειδοποίησε ότι από ένα σημείο και μετά «θα επιβάλουμε τις λύσεις».

ΤΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

Λαβράκια» έβγαλε το ξεκαθάρισμα στις λίστες αστυνομικών που μετείχαν στις συνοδείες επισήμων προσώπων.





Οπως αποκαλύπτει το nantiareport.gr ανακαλύφθηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι είχαν «ξεχαστεί» στην φύλαξη-συνοδεία της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη, η οποία έχει αποβιώσει 22 ολόκληρα χρόνια πριν, από το 1994

«ΒΟΜΒΑ» ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ! Ίσως χρειαστεί να ρίξουμε τον Τραμπ…

Κακό Προαίσθημα: καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα ε; H οικολόγα στην Αμερική ζήτησε επανα-καταμέτρηση ψήφων για να δημιουργηθούν αμφιβολίες και υπόνιες για την νίκη του Τράμπ, ετούτο εδώ το ερπετό δεν τον θέλει με τίποτα και όλοι μαζί θα κάνουν τα πάντα ώστε να εμποδίσουν τον πρόεδρο της παλαιάς τάξης πραγμάτων να ανεβεί στο «θρόνο του πλανήτη». Πρόκειται για ξεκάθαρη μάχη μέχρης εσχάτων μεταξύ παλαιάς τάξης πραγμάτων (Οld World Order) και νέας τάξης πραγμάτων (New World Order)… το κέρδος τους εμείς…

Saturday, November 26, 2016

Σιωνιστής Εβραίος και ο Φιντέλ Κάστρο


Ωστόσο, ουδέποτε μέχρι σήμερα ο 84χρονος Ηγέτης της Κουβανικής Επαναστάσεως δεν έχει παραδεχθεί ανοιχτά πως είναι απόγονος του Αβραάμ. Ο πατέρας του, Άγγελος Κάστρο, είχε έλθει στην Κούβα ως μετανάστης από την βορειοδυτική Ισπανία και σύντομα πλούτισε από τα ζαχαροκάλαμα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πατέρας του Φιντέλ ήταν Μαρράνος, δηλαδή Ιουδαίος της Ισπανίας που εκχριστιανίστηκε για να γλυτώσει από την Ιερά Εξέτασι. Αυτό το λένε οι ίδιοι οι έγκυροι Εβραίοι. Για παράδειγμα, ο κορυφαίος Γαλλοεβραίος συγγραφέας Εντγκάρ Μορέν, στο βιβλίο του «Ο νεωτερικός κόσμος και το εβραϊκό ζήτημα», εκδόσεις του «Εικοστού Πρώτου», που έχει μεταφράσει στα ελληνικά ο διαβόητος Εβραίος ηγέτης του Ελληνικού Τροτσκισμού Σάββας Μιχαήλ, αναφέρει επί λέξει στην σελίδα 128:

O MYΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ!..Ο ΦΙΝΤΕΛ ΖΟΥΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!

Σάλο προκαλούν στην Κούβα οι αποκαλύψεις πρώην σωματοφύλακα του Φιντέλ Κάστρο που υποστηρίζει σε βιβλίο που κυκλοφόρησε την τετάρτη ότι ο Κάστρο ζούσε σαν βασιλιάς με το ιδιωτικό του σκάφος σε ενα πολυτελές νησί και μία ζωή γεμάτη ανέσεις .
Το βιβλίο έχει τίτλο « η Κρυφή ζωή του Φιντέλ Κάστρο» και στις σελίδες του ο πρώην σωματοφύλακάς του, Χουάν Ρεϊνάλδο Σάντσες, μέλος του στενού κύκλου του Κάστρο, υποστηρίζει ότι ο Κουβανός ηγέτης κυβέρνησε τη χώρα σαν να ήταν προσωπικό του φέουδο, κάτι μεταξύ ενός μεσαιωνικού άρχοντα και του Λουδοβίκου του 15ου.

Όταν ο στρατηγός Grant απέλασε τους Εβραίους στις ΗΠΑ!


Συνδυάστε το παρακάτω άρθρο του Κόκκινου Ουρανού με την επιστολή του Βενιαμίν Φραγκλίνου προς τον πρόεδρο Adams. Δεν ήταν και ο Φραγκλίνος κανένας τρελός αντισημίτης. Απλά όταν καταλάβαιναν την οικονομική δύναμη των Εβραίων δεν μιλούσαν για να μην χάσουν την ζωή τους. Για αυτό και ο Grant έκανε τέτοια κωλοτούμπα.
Η ισραηλινή Haaretz γράφει ότι ο Asher Reese, ένας Εβραίος κάτοικος της Οξφόρδης του Μισισιπή των ΗΠΑ, κάνοντας έρευνα για το ακίνητό του, διαπίστωσε ότι το σπίτι ήταν η έδρα της Στρατηγού - και μετέπειτα δύο φορές προέδρου των ΗΠΑ -Οδυσσέα Γκραντ* (Ulysses S. Grant, 1822 - 1885) από τις 2 - 17 Δεκεμβρίου του 1862 και το μέρος όπου υπέγραψε την περιβόητηΓενική Διαταγή Νο 11, με την οποία διέταξε όλοι οι Εβραίοι να απελαθούν από την στρατιωτική περιοχή του, η οποία κατά το χρόνο εκείνο περιλάμβανε τις περιοχές του Τενεσί, του Μισισιπή και του Κεντάκυ. Αυτός ήταν ο μόνος διωγμός Εβραίων στην αμερικανική ιστορία.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ..ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΜΙΡΗΔΕΣ..ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Νέες απειλές κατά των ελληνικών επιχειρήσεων και των 12.000 Ελλήνων εργαζομένων στο Κατάρ εκτοξεύει ο εμίρης της ισλαμιστικής χώρας Αλ Θάνι μετά την ματαίωση των «επενδυτικών» πλάνων του στο νησί Οξυά στις εκβολές του Αχελώου έχει κηρυχθεί περιοχή νατούρα και επομένως δεν επιτρέπεται να κτιστούν πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα τη στιγμή που ο εμίρης θέλει να κτίσει 22.000 τετραγωνικά μέτρα.

ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΕΣ!!

Τον καταυλισμό των προσφύγων στο Κουτσόχερο εγκαινίασε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας. Να σημειωθεί πως καταυλισμός έγινε με την οικονομική βοήθεια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με την προϋπόθεση να φιλοξενηθούν αποκλειστικά Σύροι πρόσφυγες με τις οικογένειές τους.

ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ! Η ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ "ΠΑΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ "ΜΗΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ "ΓΟΝΕΑΣ Α" ΚΑΙ "ΓΟΝΕΑΣ Β"! ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.... ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ


Τα Σόδομα και Γόμορρα είναι εδώ. Είναι στην ΕΕ η οποία με νόμο ετοιμάζεται να καταργήσει τους όρους "πατέρας" και "μητέρα" επιβάλλοντας τα ονόματα "Γονέας Α " και "Γονέας Β" προς...

αντικατάστασή τους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιβολή των ομοφυλόφιλων οι οποίοι πλέον ως άτομα που τους δίνεται το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά, απαιτούν και -προφανώς- πετυχαίνουν την κατάργηση των όρων "Μητέρα" και "Πατέρας"!
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που δημιουργεί η ΕΕ με την επιβολή ενός σοδομιστικού νόμου, ζητεί από εκατομμύρια πιστούς να συλλέξουν υπογραφές ώστε αυτές να σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ, λέγοντάς τους ότι η ελληνική οικογένεια είναι παραδοσιακή οικογένεια και τέτοια θα μείνει.

Friday, November 25, 2016

ΜΟΥΖΑΛΑΣ (ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ): ΤΟ 80% ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


mouzalas160229
Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, ο οποίος σε μια πρωτοφανή κρίση… ειλικρίνειας (τον πιάνει πότε-πότε…) είπε ότι το 80% των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων είναι λαθρομετανάστες και μόνο το 20% «πρόσφυγες» – με τα κριτήρια που τους αναγνωρίζει ως τέτοιους η συγκυβέρνηση. Το δε 97% των εισερχομένων, υποβάλλει αιτήματα χορήγησης πολιτικού ασύλου…

ΤΟ’ ΚΡΥΒΑΝ ΔΥΟΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΑΤΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ...!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

ΕΤΡΩΓΕ, ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ... ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 44ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ο 44χρονος εντοπίστηκε στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς του τμήματος Αλλοδαπών

Για βιασμό που είχε διαπράξει σε περιοχή της Ζακύνθου αναζητούσαν οι αστυνομικές αρχές έναν 44χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον τοπικό ανακριτή, ενώ εκκρεμούσε και Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

"Ανάπτυξη" με κατασχέσεις στους μισούς Έλληνες!


Το "μπαλάκι" το περάσανε σε εμάς. Τόση αναίδεια. Τόσο ανίκανοι να αναλάβουν ευθύνες είναι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από δύο χρόνια ψέματα, αρλούμπες, προσκύνημα σε κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες - στηρίγματα και "ναι σε όλα" σε ΔΝΤ και δανειστές απειλούν τώρα εμάς!!! Αν δεν στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχετε εκλογές και τέταρτο μνημόνιο. Και δεν σταματούν εκεί.

Thursday, November 24, 2016

Κίσσινγκερ προς Τραμπ: Ξέχνα τι είπες προεκλογικά και συμμορφώσου!...των «ομάδων» που ήδη κυβερνούν τις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Είναι γνωστές οι θέσεις του Χένρι Κίσσινγκερ υπέρ της Παγκοσμιοποίησης, ο οποίος και έσπευσε να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ λίγο μετά την εκλογή του.
Σε συνέντευξη του αργότερα ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χένρι Κίσσινγκερ, μιλάει για την συνάντηση αυτή και τις εντυπώσεις που αποκόμισε.

Πάτρα: Ανήλικοι Ρομά στήνουν ενέδρες και επιτίθενται σε αυτοκίνητα και πεζούς

Έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των διαρρήξεων, των ληστειών και των επιθέσεων

Aπίστευτες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί στην περιοχή της Εγλυκάδας, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, καθώς όπως καταγγέλλουν η παραβατική συμπεριφορά, οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1979!

Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ Η ΕΥΠ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ..!


Στην υγειά της Μοσάντ λοιπόν που δίνει μεροκάματα σε Έλληνες και ξένους για να καίνε όλες τις σημαίες ...πλην αυτής του Ισραήλ.

Ο Sabetay Benacki Mazza ή με το ψεύτικο όνομα Σάββας Μιχαήλ... όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει... για τους φιλοϊσραηλινούς «αντιφασίστες». Συχνάζει κι αυτός στις γιάφκες του ΚΕΕΡΦΑ και του Indymedia. Οι άνθρωποι της ΕΥΠ... βρήκαν σε χρόνο μηδέν το κλεμμένο κινητό της μαμάς του Αλέξη Τσίπρα... αλλά να παρακολουθήσουν τηλέφωνα πρακτόρων της Μοσάντ... ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα... CIA και Μοσάντ επιβλέπουν τις Ελληνικές Υπηρεσίες και λειτουργούν ανενόχλητες και πάνω από τον νόμο. 

Wednesday, November 23, 2016

Στηβ Γιατζόγλου ξεσκίζει Κωστόπουλο για Χρυσή Αυγή....

“Kontra news”: Θα πουληθούν τα σπίτια των Ελλήνων σε λαθρομετανάστες, οι οποίοι έτσι θα γίνονται νόμιμοι!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία - αποκάλυψη προέβη η εφημερίδα “Kontra News”, η οποία υπό τον τίτλο «Ανθελληνικό σχέδιο από τους διεθνείς τοκογλύφους με τα κόκκινα δάνεια – Θα πουλήσουν τα σπίτια μας κοψοχρονιά στους μετανάστες! Έτσι θα μπορούν οι πρόσφυγες να γίνονται νόμιμοι κάτοικοι της χώρας μας αφού θα έχουν δικό τους σπίτι» λέει τα εξής: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα βρόμικο σχέδιο σε βάρος του λαού και του έθνους με πρωταγωνιστές, τα ξένα κοράκια που καιροφυλακτούν να αρπάξουν τα κόκκινα δάνεια, τους Γερμανούς, τους Αυστριακούς, τους Γάλλους αλλά και κάποιους παγκόσμιους οργανισμούς και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που ελέγχονται από τον Σόρος και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.

Συγκλονιστικό! Αλληλέγγυοι και αστυνομία, εγκαθιστούν λαθροεισβολείς στο ξενοδοχείο του, με το ζόρι!


Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ πολλά...
Οι συγκλονιστικές εικόνες ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, που σπαρταρά σαν το αγκιστρωμένο ψάρι, για να προστατεύσει τον μόχθο μιας ζωής, ενόσω το κράτος και οι συμμορίες των αλληλέγγυων, του "απαλοτριώνουν" το ξενοδοχείο του, για να εγκαταστήσουν μέσα αφρικανούς λαιροεισβολείς, τα λέγει όλα!
Κι αυτά που μπορούν να ειπωθούν και αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν....

ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...!!! ΜΚΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕ 2500 ΤΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΗΘΕΝ 20 ΠΑΙΔΙΑ...!!

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΟΛΟΟΔΟΜΙΑ...!!!
Σε κλίμα έντασης διεξήχθη η συζήτηση, χθες βράδυ, στο δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά για τη δημιουργία από ΜΚΟ, δομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων σε κτίριο, στο Ε΄Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο Τραμπ καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο για λαθρομετανάστες!

Ο Τραμπ καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο για λαθρομετανάστες!Ο Τραμπ καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο για λαθρομετανάστες!
ΠΗΓΗ
Ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε καθαρά και με μεγάλη διαφορά τις αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου 2016. Αμέσως μετά επεισόδια ξεσηκώθηκαν σε επιλεγμένες αμερικανικές πόλεις από άτομα νεοφιλελεύθερων πεποιθήσεων που διαδήλωναν την άρνηση της αποδοχής του αποτελέσματος των αμερικανικών εκλογών. Αυτό το γεγονός ήταν ανήκουστο και ανεπανάληπτο στην εκλογική ιστορία των ΗΠΑ, αλλά και ίσως και όλου του κόσμου.
Πολύ σύντομα βέβαια αποδείχθηκε ότι αυτές οι διαμαρτυρίες υποκινούνταν από τον Σόρος και κατ’ επέκταση από τον χαμένο των αμερικανικών εκλογών νεοφιλελεύθερο κατεστημένο που μέλη του και είναι και οι δύο Κλίντον.

Tuesday, November 22, 2016

Πρόβλημα δημόσιας υγείας και φόβος πανδημίας Ηπατίτιδας Α' στο κέντρο υποδοχής ΛΑΘΡΟ προσφύγων στην Φιλιππιάδα!

Άμεσα το ΚΕΕΛΠΝΟ πρέπει να ενημερώσει τους                                                      Φιλιππιαδιώτες
Μείζον πρόβλημα δημόσιας υγείας αποτελούν πλέον οι δομές στο στρατόπεδο Πετρουπουλάκη όπως αποδεικνύεται με την μεταφορά ολόκληρων οικογενειών προσφύγων στο Νοσοκομείο Αρτας με συμπτώματα Ηπατίτιδας Α'
Για τον λόγο αυτόν μάλλον σύμφωνα με πληροφορίες  αναστέλλεται η λειτουργία  της διαδικασίας για την εκπαιδευτική ένταξη των παιδιών που βρίσκονται στον καταυλισμό του Δήμου Ζηρού στην Φιλιππιάδα!

Σχέδιο «Ισλαμοποίησης της Ελλάδας» εδώ και τώρα- Πώς θα μας αναγκάζουν να βάζουμε μουσουλμάνους- «μετανάστες» μέσα στα σπίτια μας!!!


της Μαρίνας Νικολάκη

Η ισλαμοποίηση της χώρας μας προχωρά… και είναι λίγο αργά πια για να πει κανείς ότι δεν το βλέπει! Την ίδια στιγμή που χιλιάδες Ελληνες χάνουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμούς και κατασχέσεις, λόγω της ανελέητης οικονομικής κρίσης που σήκωσαν στους ώμους τους τα προηγούμενα χρόνια οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» συνηθίζουν στην ιδέα της παραμονής τους στην χώρα. Και όχι μόνο αυτό! Ζητούν πλέον από το κράτους να τους δώσει σπίτια!

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών

«Αν θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Αμερική, θα πρέπει να μιλήσετε με τους Εβραίους!», είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών - Εικόνα1
Η Jerusalem Post αναφέρει ότι η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova, υπονοεί ότι οι αμερικάνικες εκλογές επηρεάστηκαν από μία «εβραϊκή συνωμοσία».
Η Zakharova είπε ότι είχε σχηματίσει αυτή την εντύπωση κατά την επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια μιας επίσημης επίσκεψης μιας ρωσικής αντιπροσωπείας το Σεπτέμβριο.
Μετά την δήλωση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, ξέσπασε διαμάχη στη Μόσχα, σύμφωνα με το BBC.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Σε τόπους μνήμης θα μετατρέψει τα στρατόπεδα της κομμουνιστικής εποχής η κυβέρνηση



Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αποφάσισε να ανακατασκευάσει τα στρατόπεδα εγκλεισμού, καταναγκαστικής εργασίας και αιχμαλώτων πολέμου της κομμουνιστικής εποχής, ανακηρύσσοντάς τα σε μνημεία, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του γραφείου της κυβέρνησης.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....Ανατροπή δυνάμεων Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο

Ανατροπή δυνάμεων Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο - ΕικόναΑνατροπή στο συσχετισμό δυνάμεων στο Αιγαίο δημιουργεί το εξοπλιστικό ράλι της Τουρκίας και η ταυτόχρονη περικοπή αμυντικών δαπανών της Ελλάδας.
Η Άγκυρα έχει δρομολογήσει την αγορά 100 μαχητικών F-35, η Αθήνα πιέζεται από τους δανειστές να περικόψει κατά 400 εκατ. τις αμυντικές δαπάνες. Μέσα σε αυτό το άκρως ανησυχητικό κλίμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ομπάμα, τέθηκε το θέμα για στρατιωτική ενίσχυση.
Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία προκαλεί και πάλι πάνω από ελληνικά νησιά, με αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει σκληρές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών, ενώ η Άγκυρα  ανακοινώνει νέα αγορά «μαμούθ» υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών, τα οποία παρά το γεγονός ότι προέρχονται από ένα πρόγραμμα που δημιουργεί πονοκέφαλο στις ΗΠΑ, δίνουν μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στους Τούρκους.

Monday, November 21, 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...«ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!»


«Αυτό είναι ένα περίεργο γεγονός και σαν θέμα πάνω στην εκπομπή μου βάζω: «Η Ελλάδα κατάντησε ξέφραγο αμπέλι».

Παρουσιάστηκαν στις 31 του περασμένου μηνός, πριν από 19 ημέρες, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ηρακλείου Κρήτης, δύο μεσήλικες με πολιτικά (Αξιωματικοί της Ισραηλινής Κυβερνήσεως) και ο ένας οπλοφορούσε φανερά και επιδεικτικά στη ρεσεψιόν.....

Νόμιμη η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στην Τουρκία εάν ο βιαστής παντρευτεί το θύμα

Η τουρκική Εθνοσυνέλευση ψήφισε νομοσχέδιο το οποίο επιτρέπει σε κάποιες περιπτώσεις να ανασταλεί η καταδίκη κάποιου για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, αν ο δράστης παντρευτεί το θύμα του, κάτι που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση της κοινής γνώμης και οργανώσεων προάσπισης των δικαιωμάτων των παιδιών.
Το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης επί της αρχής, επιτρέπει την αναστολή της καταδίκης ενός άνδρα για σεξουαλική επίθεση εναντίον ανηλίκου, εφόσον διαπράχθηκε «χωρίς τη χρήση βίας, απειλής η οποιασδήποτε άλλης μορφής παραβίασης της θέλησης» του θύματος και με την προϋπόθεση ότι ο δράστης θα το παντρευτεί.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 2016!!....Λακωνία - Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη σε αυλή σχολείου

Την οργή των κατοίκων της κοινωνίας της Γλυκόβρυσης στη Λακωνία έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού ενός 12χρονου κοριτσιού απο έναν 26χρονο Πακιστανό σε αυλή σχολείου στις 18:20 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο δράστης πλησίασε το ανήλικο κορίτσι και αφού του έδειξε βίντεο πορνογραφικού υλικού απο το κινητό του τηλέφωνο στην συνέχεια ξεκίνησε να το αγγίζει στα γεννητικά του όργανα και το στήθος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails