Monday, January 23, 2017

Κομοτηνή: Ομολόγησε ο 15άχρονος Ρομά τη δολοφονία του 6άχρονου κωφού

Στη σύλληψη του 15άχρονου Ρομά προχώρησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, ως κατ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας του 6άχρονου κωφού τον οποίο αναζητούσαν με Amber Alert.
Ο 15άχρονος Ρομα ο οποίος το 2016, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, προσήχθη στο Μέγαρο της ΔΑ Ροδόπης ως ύποπτος.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο nantiareport.gr, φέρεται να ομολόγησε την ενοχή του στη δολοφονία του 6άχρονου Μεχμετ Αλή Σεζάλ, και υπέδειξε το σημείο, εντος εγκαταλειμμένης οικιας, όπου και εντοπίσθηκε νεκρός το μεσημέρι της Δευτέρας (23/01) ο 6άχρονος. Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο οίκημα, σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του, στην περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, κατά την αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίσθηκε το πτώμα του Μεχμετ Αλή Σεζάλ στην Κομοτηνή, ο ανήλικος έφερε εκδορές στον κορμό και το πρόσωπο. Το πτωμα του 6άχρονου ήταν σκεπασμένο με ένα παλιό μπουφάν, ενω τα ακρα του- τα χέρια και τα πόδια – ήταν δεμένα.
Οι Αστυνομικοί  εντόπισαν στην κατοχή του 6άχρονου τα προσωπικά του αντικείμενα. Ωστοσο για τα ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροψία-νεκροτομή.
Ο 6άχρονος Μεχμετ Αλή Σεζάλ σύμφωνα με την ανακοίνωση, ήταν κωφός. Ειχε δηλωθεί απο τους οικίους του, το βράδυ της Κυριακής (22/01) η εξαφάνισή του, καθως δεν επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής (21/01- 21:30)
Για την υπόθεσης αναμένονται ανακοινώσεις απο τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails