Tuesday, January 10, 2017

Γερμανία: Πατέρας έσωσε την κόρη του και «έσπασε» στο ξύλο τον Σύρο βιαστή

Ειδοποιήθηκε από την 23χρονη ότι την παρακολουθεί ένας άνδρας - Ο μετανάστης είχε ήδη ρίξει στην άσφαλτο την κοπέλα και προσπαθούσε να της σκίσει τα ρούχα

Μία απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνιστές έναν πατέρα, την κόρη του και έναν Σύρο μετανάστη ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την κοπέλα, είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία, κάνοντας το γύρο του κόσμου μέσω των Media.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Kleve. Η 23χρονη κοπέλα είχε βγει να διασκεδάσει με φίλους και φίλες. Η διασκέδαση τελείωσε τα ξημερώματα (5:30). Όταν βγήκε από το νυχτερινό μαγαζί, για κακή της τύχη δεν βρήκε διαθέσιμο ταξί. Αναγκάστηκε, λοιπόν, να διανύσει την απόσταση μέχρι το σπίτι της, με τα πόδια.

Καθώς περπατούσε μέσα στη νύχτα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα να την ακολουθεί. Δίχως να χρονοτριβήσει, κάλεσε από το κινητό τον πατέρα της. Ο 57χρονος άνδρας ήταν... έτοιμος να επέμβει. Βγήκε στον δρόμο και σύντομα είχε φτάσει στο σημείο που βρισκόταν η 23χρονη κόρη του.

Τότε βρήκε τον Σύρο μετανάστη να έχει καθηλώσει την νεαρή γυναίκα στην άσφαλτο και να προσπαθεί να της σκίσει τα ρούχα. Ο Γερμανός πατέρας, που έφτασε στο σημείο με μηχανάκι, άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε αμέσως στον Σύρο μετανάστη, ο οποίος, στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι ήταν μεθυσμένος. Ο 57χρονος δεν λυπήθηκε τον μετανάστη, τον οποίο χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο και στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στην άσφαλτο.

Τότε κάλεσε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβει τον μεθυσμένο μετανάστη, ο οποίος είχε επιτεθεί στην 23χρονη κόρη του. Ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

Ο επίσης 23χρονος βιαστής, διέμενε στο κέντρο προσφύγων της πόλης, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία. «Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, αποτυπώνοντας το κλίμα στη μικρή πόλη της Γερμανίας.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails