Monday, January 16, 2017

Μπουτάρης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» - Και οι Έλληνες ντρέπονται που είσαι δήμαρχος!

Μπουτάρης: «Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας» - Και οι Έλληνες ντρέπονται που είσαι δήμαρχος!
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του γνωστού... πνευματώδους δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, σε μία εκδήλωση για σύσταση κόμματος από παλιά ρετάλια του Πασόκ (στην ουσία διάσπαση της εγκληματικής οργανώσεως), όπου είπε:
«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας γιατί όταν πάω στο εξωτερικό με αντιμετωπίζουν σαν λεπρό».
Πριν αναφερθούμε στην συνέχεια της δήλωσής του, απλά να του πούμε ότι και οι θεσσαλονικείς ντρέπονται που έφτασε να είναι δήμαρχος αντί απλώς ένα λούμπεν γραφικό αξιοθέατο της πόλης τους, αλλά... αυτά έχει η ζωή.

Τουλάχιστον αυτός έχει την επιλογή να απαλλαγεί της ιθαγενείας και να μεταναστεύσει στο Αμέρικα ή στο τουρκεστάν άμα δεν του αρέσει εδώ πέρα.
Η συνέχεια της δήλωσής του είχε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον:
«Πάμε για μία καινούρια Ελλάδα. Και με σαλαμούρα το καινούριο δεν γίνεται. Είμαστε όλοι με χάπια. Πρέπει να ξεχάσουμε τα παλιά και να φτιάξουμε τα καινούρια. Νέοι είμαστε ακόμα».
Όταν εννοεί «καινούργια» ο Μπουτάρης προφανώς εννοεί τα μνημεία των εχθρών του Ελληνισμού που φροντίζει με αυτά να γεμίζει την Θεσσαλονίκη. Επειδή μάλιστα αυτή η δήλωση έγινε σε εκδήλωση της Διαμαντοπούλου, του Ραγκούση και του Φλωρίδη, μάλλον τα «καινούργια» του Μπουτάρη είναι τα απόβλητα της παλιάς πασοκαρίας, που κατέστρεψε την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε, Μπαρμπα Γιάννη κανατά, αλλά δεν θα πάρουμε!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails