Tuesday, January 17, 2017

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Ε Π Ε Β Α Λ Λ Α Ν ΝΑ ...ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΙΖΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ Π Α Σ Χ Α !!!!!!!!




ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ !
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ;...





ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ... ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ!

Καλλιόπη Σουφλή


kkyria-fwto
ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ...
ΛΑΘΟΣ! ΟΙ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ
ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!! Α Μ Ε Σ Α ....


Την ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ, αλλά και πρωτοφανή είδηση, ότι η τοπική διοίκηση μιας πόλεως της επαρχίας του Essex, κοντά στο Chelmsford στην Αγγλία, ανακοινώσε ότι θα αλλάξουν το όνομα της κωμοπόλεως που είναι 'High Easter' από τον Ιανουάριο του 2017, γιατί… θυμίζει το Πάσχα, (Easter) και αυτό γίνεται μετά από συστάσεις (!!!) της Ε.Έ. γιατί έγιναν πολλές ...καταγγελίες από μουσουλμάνους (ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ!) ότι η ονομασία αυτή "προσβάλλει" την πιστή τους, μετέδωσαν βρετανικά μέσα ενημερώσεως!
Αποτέλεσμα εικόνας για high easter essex

Αποτέλεσμα εικόνας για high easter essex
Σχετική εικόνα
Όπως αναφέρεται, η ονομασία αυτή θα μπορούσε να ..."θίξει" τους κατοίκους των άλλων (!) θρησκειών, που θα την προσβάλουν νομικά (!) και έτσι η τοπική εξουσία αποφάσισε την αλλαγή της ονομασίας(!!!) καθώς όπως αναφέρεται σαν δικαιολογία, η κίνηση αυτή θα μπορούσε να… σώσει εκατομμύρια σε νομικά έξοδα.

τελικη φοτο
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΘΟΥΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΣΚΙΤΣΑ. ΚΑΛΑ - ΚΑΛΑ ...
 
Ο Δρ Μάλκολμ Touchi ειδικός στο Δίκαιο με Έδρα του Πανεπιστήμιο της Νότιας Thurrock, ανέφερε ότι η κίνηση αυτή είναι «ενοχλητική», αλλά…απαραίτητη.»: «Οι άνθρωποι που ζουν σε αυτά τα δύο χωριά, High Easter και Chelmsford, πρόκειται να αναστατωθούν, αλλά είναι γεγονός πως η νομοθεσία προβλέπει τέτοιες αλλαγές, εάν μια ονομασία προσβάλλει διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις...

Σχετική εικόνα
Κάποιοι που κατήγγειλαν το γεγονός της αλλαγής της ονομασίας, έκαναν επερώτηση στην τοπική βουλή, πόσες πόλεις στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν τη εβραϊκή λέξη «Χανουκά» ή «Ραμαζάνι» ; Απάντηση  κ α μ μ ί α !

Αποτέλεσμα εικόνας για high easter essex
Μετά από όλα αυτά, κάποια τοπικά ΜΜΕ έγραψαν, πως οι μουσουλμάνοι έχουν πάρει πλέον το πάνω χέρι και πως σε λίγο καιρό (ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ;) και η ίδια η Αγγλία θα αλλάξει όνομα και θα ονομαστεί… ' E n g l a n d i s t a n '!

1700719
Ετοιμαστείτε και στην Ελλάδα σε όσα χωριά και κωμοπόλεις έχουν το όνομα κάποιου Αγίου …ή κάποιο άλλο, που θυμίζει κάτι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, ότι μπορεί να το αλλάξετε, γιατί… "προσβάλλει βάναυσα" (ΤΑΧΑ) το μουσουλμανικό αίσθημα...

A I Σ Χ Ο Σ !

[Από το ιστολόγιο www.nikosxeiladakis.gr/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]



Πηγή

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails