Wednesday, January 25, 2017

ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 Mία μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών στην Ελλάδα ανοίκει δυστυχώς στην αναχρονιστική κομμουνιστική ιδεολογία. Όταν η Ευρώπη κάνει πνευματικά και τεχνολογικά άλματα η χώρα μας "νοσταλγεί" μέσω της διανόησης τα Σταλινικά και Μαοικά καθεστώτα . Τότε που οι λαοί υπέφερεαν απο τον ολοκληρωτισμό του Στάλιν, του Μαο, του  Χότζα, του δολοφόνου  Πολ Πότ, του Τσαουσέσκου κτλ...Είναι τραγικό  το γεγονός οτι μορφωμένοι άνθρωποι  με πτυχεία που διδάσκουν τα παιδία μας, εσκεμένα η όχι  αγνούν παντελώς τα εγκλήματα του κομμουνισμού, και οχι μόνο τα αγνούν αλλά ξοδεύουν διδακτικές ώρες που πλήρωνονται απο τον έλληνα φορολογούμενο για να εμφυσήσουν στα παιδία την  θανατηφόρα κομμουνιστικη ιδεολογία των 100 εκατομμυρίων   νεκρών ,της αθείας , των ανοικτών συνόρων και της δήθεν  πάλης των τάξεων, χώρις να στοχοποιούν ποτέ τους πραγματικούς δυνάστες της ανθρωπότητας δλδ Ροτσιλντ, Ροκφέλερ, και άλλους ιουδαίους μεγιστάνες και τοκογλύφους που ρουφάνε το αίμα των λαών!

Οι γονείς θα πρέπει να οργανωθούν ώστε να προστατέψουν τα παιδία τους απο την προπαγάνδα, απο την μεταπολίτευση και ύστερα το ελληνικό πανεπιστήμιο και το ελληνικό σχολείο αποτελεί  άνδρο κομμούνιστων εκεί καθηγητές και οργανωμένοι σπουδαστές πολτοποιούν τα μυάλα αθωών παιδιών χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός ελενκτικός μηχανισμός ώστε να αποτέψει τέτοια φαινόμενα.

Πρόσεχτε λίγο τις κτηριακές εγκαταστάσεις των ευρωπαικών σχολείων και πανεπιστημίων ειναί σε άριστη κατάσταση ,ενώ στην ελλάδα τα αντοίστιχα κτήρια θυμίζουν παρακμιακές συνοικίες λατινικών χωρών. Τα κρατικά ταμεία καλούντε συνεχώς να χρηματοδοτούν τις φθορές που προξενούντε σε αίθουσες και εξωτερικούς χώρους των σχολών  απο τους αριστερούς "άπλυτους" με αφορμή το "πανεπιστημιακό άσυλο" που δεν ισχύει σε καμία αλλη πολιτισμένη χώρα εκτός της Ελλάδας!

Το ζήτημα είναι σοβάρο η χώρα μας βρίσκεται σε αυτήν την τραγική κατάσταση και μια απο τις βασικές παραμέτρους είναι η έλλειψη παιδείας,  σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε ανθέλληνες φανατικούς κομμουνιστές να ξεριζώνουν απο τα παιδιά μας το "πατριωτικό ιδεώδες" το αίσθημα της θρησκείας ,τις αρχές που διέπουν την οικογένεια και όλα αυτά τα πνευματικά αγαθά που διώκει η μαρξιστική κομμουνιστική ιδεολόγια! Χρηματοδοτούμενοι πάντοτε  απο τους τραπεζίτες Ρότσιλντ ωστε να υπονομεύουν  τα έθνη με σκοπό να  τα σκλαβώνουν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά!!

Διαβάστε την ανακοίνωση πολιτών Νίκαιας σχετικά με το θέμα


 ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΩΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Η ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΝΙΚΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΘΗΜΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΡΙΑΙΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΝΙΚΑΙΑΣ

Αντιπληροφόρηση 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails