Wednesday, January 4, 2017

Σκηνοθέτησαν τον βιασμό της Αφγανής για να έρθουν στην Αθήνα


Σκηνοθέτησαν τον βιασμό της Αφγανής για να έρθουν στην Αθήνα
Τόσο η κοπέλα όσο και ο φίλος της υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν ότι είπαν ψέματα -Ηλπιζαν ότι με αυτό τον τρόπο θα είχαν την ευκαιρία να έρθουν στην ΑθήναΠαραμύθι αποδείχθηκε η σοκαριστική είδηση του τραυματισμού ενός 20χρονου Αφγανού και του βιασμού της 21χρονης ομοεθνούς φίλης του στην περιφερειακή οδό της Μόριας! Κατά την διάρκεια της εξέτασής τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας,
υπέπεσαν σε αντιφάσεις και ομολόγησαν ότι είπαν ψέματα!
Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου μεταφέρθηκαν οι δυο αλλοδαποί, δεν βρέθηκαν ίχνη βιασμού στην κοπέλα ενώ το τραύμα του νεαρού φίλου της ήταν επιπόλαιο. Έτσι, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι κατήγγειλαν την ψεύτικη περιπέτειά τους ελπίζοντας ότι έτσι θα τους δινόταν η ευκαιρία να φύγουν από τη Λέσβο για την Αθήνα, όπου περίμεναν ότι θα έβρισκαν τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη! Μετά την αποκάλυψη ότι η καταγγελία ήταν ψευδής, οι δυο Αφγανοί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.
Υπενθυμίζεται ότι οι νεαροί που φιλοξενούνται στον καταυλισμό της Μόριας είχαν ισχυριστεί στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ περπατούσαν στον περιφερειακό δρόμο Μόριας- Παναγιούδας, δέχθηκαν επίθεση από δυο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, φορούσαν κράνη και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με μαντήλια. Οι υποτιθέμενοι δράστες τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στην κοιλιά τον 20χρονο, τον έδεσαν σε ένα δένδρο και βίασαν μπροστά στα μάτια του την 21χρονη.
protothema.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails