Thursday, January 19, 2017

ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ… ΓΟΝΕΙΣ: ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!


keratsini2
Ως γνωστόν, η μαφία χωρίζει τις πόλεις σε τομείς και κάθε τομέας ελέγχεται από διαφορετική συμμορία. Με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και η μαφία της παρακρατικής αριστεράς, για να επιβάλλει την εντολή Σόρος για «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας! Έτσι, αλλού πάνε –για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες γονείς- οι συμμορίες των μαγκουροφόρων του ΠΑΜΕ κι αλλού οι αριστεριστές.

Προφανώς, το Κερατσίνι έχει «κατοχυρωθεί» στις συμμορίες των αριστεριστών, μιας και τοιούτοι εμφανίστηκαν σήμερα στο 5ο δημοτικό σχολείο Κερατσινίου, όπου θα γινόταν «ενημέρωση» των Ελλήνων γονέων για την επικείμενη «φοίτηση» των «εμβολιασμένων προσφυγόπουλων» στο σχολείο των παιδιών τους. Η παρουσία των αριστεριστών κρίθηκε απαραίτητη από τις «Υπηρεσίες» του ξεφτιλισμένου τριτομνημονιακού ψευδοκράτους των δωσιλόγων Τσιπροκαμμένων, καθότι υπήρχαν πολλοί γονείς που αντιδρούσαν.   
Κι όταν οι γονείς τους ζήτησαν το λόγο της εκεί παρουσίας τους, οι επίστρατοι του Σόρος άρχισαν να κραυγάζουτν:  «Τα προσφυγόπουλα θα πάνε εδώ σχολείο σας αρέσει δεν σας αρέσει», «αν σας αρέσει ο Χίτλερ, σπίτια σας, αν σας αρέσει ο Λαγός να τον πάρετε σπίτι σας».
Η απάντηση των γονέων: «Φύγετε βρωμιάρηδες»!
Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας από την νεοταξίτικη μανία του σιωνιστή Σόρος!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails