Friday, January 20, 2017

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο… (Βίντεο)


thewestvsislam4
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Το Ισλάμ είναι επίσημα πλέον η χειρότερη θρησκεία από όλες.
Αυτό δηλώνει ο πρόεδρος του Κέντρου Μελέτης του Πολιτικού Ισλάμ, Δρ. Μπιλ Γουόρνερ (Dr. Bill Warner), ο οποίος μιλάει για το Ισλάμ και αναλύει για πιο λόγο αυτή η θρησκεία είναι τελικώς η χειρότερη από όλες τις θρησκείες.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Γουόρνερ, μετά τα γεγονότα με τον πυροβολισμό στο Τέξας τα ΜΜΕ ήταν έκπληκτα με την δήλωση του Ολλανδού πολιτικού Γκερτ Βίλντερς ότι ο ιουδαιοχριστιανικός πολιτισμός είναι καλύτερος από το Ισλάμ.
Ο Δρ. Γουόρνερ, συμφωνώντας με τη δήλωση του Γουίλντερς συνεχίζει λέγοντας πως: όχι μόνο ο Ιουδαιοχριστιανισμός αλλά και ο Βουδισμός, ο Σιχισμός, και οποιαδήποτε άλλη θρησκεία είναι καλύτερη. Αυτό αποτελεί την απάντηση σε μια θρησκευτική ερώτηση.
JesusvsMohammad
Ακόμα και οι άθεοι, συνεχίζει, είναι καλύτεροι από το Ισλάμ. Παρόλο που οι άθεοι δεν διαθέτουν κάποια θρησκεία, μπορούν να παράγουν καλύτερο πολιτισμό από το Ισλάμ. Αυτό συμβαίνει, όπως εξηγεί, διότι οι περισσότεροι άθεοι πιστεύουν στον Χρυσό Κανόνα. Δηλαδή το να συμπεριφέρεται κανείς στους άλλους όπως θα ήθελε να του συμπεριφέρονται. Το Ισλάμ αντίθετα δεν πιστεύει στον χρυσό κανόνα και αυτό μπορεί να αποδειχτεί από τις πράξεις του Μοχάμεντ.
Μια από τις δηλώσεις του Χρυσού Κανόνα, συνεχίζει ο Δρ. Γουόρνερ, είναι να είσαι καλός γείτονας. «Ο Μοχάμεντ επιτέθηκε στους Ιουδαίους γείτονες του, του παγανιστές γείτονες του και τους χριστιανούς γείτονες του. Επιτέθηκε σε κάθε γείτονα του διότι δεν συναινούσε με τον Χρυσό Κανόνα.
Επιπλέον, υπάρχει το ζήτημα ενός νόμου ο οποίος εφαρμόζεται στην κοινωνία. Στο Ισλάμ όμως έχουμε νόμο της Σαρίας. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον ιουδαϊκό νόμο, οι Ιουδαίοι δεν πρέπει να καταναλώνουν χοιρινό. Με τον ισλαμικό νόμο αντίθετα, όλοι αποκλείονται από την κατανάλωση χοιρινού».
«Με λίγα λόγια η Σαρία μετατρέπει το Ισλάμ σε μια κατώτερη θρησκεία διότι υπαγορεύει στους άλλους, τι πρέπει να κάνουν. Εγώ δεν θέλω να βρίσκομαι γύρω από μια θρησκεία η οποία μου υπαγορεύει τι πρέπει να κάνω, αν δεν είμαι μέλος αυτής της θρησκείας» λέει ο ίδιος.
Έτσι, αναφέρει ότι, όλες οι άλλες θρησκείες είναι ανώτερες στην ίδρυση ενός πολιτισμού από ότι το Ισλάμ.
Ένα άλλο θέμα σύμφωνα με τον Δρ. Γουόρνερ είναι η αποστασία. Αν σταματήσει κάποιος να είναι Βουδιστής, Χριστιανός κλπ δεν πρόκειται να τον θανατώσουν. Παρόλα αυτά, αν σταματήσει να είναι μουσουλμάνος τότε γίνεται αποστάτης για το Ισλάμ και μπορεί να τον θανατώσουν.
Γι αυτό, ο νόμος της Σαρίας, που υπαγορεύει σε όλους που δεν είναι μουσουλμάνοι τι πρέπει να πράττουν, μαζί με τους νόμους για αποστασία και την έλλειψη του Χρυσού Κανόνα, όλα αυτά, σύμφωνα με τον Δρ. Γουόρνερ, μακροπρόθεσμα παράγουν μια κατώτερη θρησκεία.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Δρ. Γουόρνερ καλεί τους ακροατές του προς συλλογισμό των όσων άκουσαν καθώς και να αποφασίσουν οι ίδιοι αν συμφωνούν ή όχι με τα λεγόμενά του.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails