Sunday, January 29, 2017

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ "ΒΗΜΑ" ΚΑΙ "ΝΕΑ"...ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΒΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες του ΔΟΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εκκαθάρισή του όχι εν λειτουργία, αλλά με το κλείσιμο του οργανισμού, που εκδίδει τις ιστορικές εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα»...Το γεγονός σημαίνει ότι δεν βρέθηκε λύση ούτε με ενδιάμεση χρηματοδότηση για τους περίπου 500 εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο.

Είναι λυπηρό το γεγονός οτι αυτήν την εποχή 500 πολίτες μενουν χωρίς δουλειά αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα σε β΄΄αθος χρόνου ολή η χώρα δεν θα έχει δουλειά...Τα μνημόνια και η λαθρομετανάστευση οδήγουν τους ελλήνες στην απογνώση και τους καθηστούν τους ξένους πολίτες Α κατηγορίας μεσα στην χώρα μας.


Η εφημέριδες ΒΗΜΑ και ΝΕΑ βάζουν λουκέτο, πέρα απο τις απολύσεις των εγαζομένων αυτό αποτέλει μια ευχάριστη ειδήση για την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα, απο το 74 μέχρι τωρα αυτά τα εντύπα υπηρετούσαν την αποδόμηση της πατρίδας μας με τα αρθρα που δημοσίευαν. Δέν έχαναν  ευκαιρία να στοχοποιούν τους έλληνες πατριώτες με χαρακτηρισμούς οπως "φασίστες" και "ρατσιστές" την ίδια στιγμή που προώθουσαν μέσα απο τις σελίδες τους διευθαρμένους και ανθέλληνες πολιτικούς!

Ο Ελληνικός λαός έχει υποφέρει πολλά απο τον αριστερο τύπο τριάντα  και βάλε χρόνια προπαγάνδας οδήγησαν την χώρα στην τραγική κατάσταση που είναι σήμερα, με τους νέους να φεύγουν και τους λαθρομετανάστες να έρχονται. Με τις μικρές επιχειρήσεις να κλείνουν και τις πολυεθνικές να οργώνουν προσφέροντας  μισθούς πείνας σε συνδιασμό με  εξαντλητικά ωράρια..Ολά αυτά τα χρόνια αναλογιστείτε ποιός ήταν ο ρόλος αυτών των εφημερίδων;; Που κλείνουν στις πλάτες του φτωχού λαού αφου χρεώθηκαν στις τράπεζες που μεταβιβάζουν το χρέος στην φορολογία.

Απεφεύγαν συστηματικά να δημοσιεύουν ειδήσεις που αφορούσαν την εγκληματική δράση των λαθρομεταναστών, δεν έγραψαν ποτέ μια αλήθεια για το ποιός ελέγχει το τραπεζικό συστήμα δλδ σε ποιούς χρωστάμε, κουβέντα για Σόρος και Ροτσίλντ. Η ταινίες και τα κυρικάτικα ένθετα είχαν τις περισσότερες φορές βλακώδη θέματα η κομμουνιστικό αναχρονιστικό περιεχόμενο. Αν δεν υπήρχε λοιπόν η ανεξάρτητη ειδησιογραφία στο διαδύκτιο απο ανιδιοτελής ερευνητές δεν θα είχε ξυπνήσει ούτε ένας έλληνας...Η πατρίδας μας είναι σκλαβώμενη και ενάς απο τους βασικούς λόγους είναι ο διευθαρμένος τύπος και τα κανάλια με τους δημοσιογράφους που τα τσεπώνουν χοντρά για να κάνουν προπαγάνδα...

Ο ελλήνας πρέπει να καταλάβει οτι το βρώμικο λόμπυ της τηλεοράσης και του κατεστημένου τύπου δρά συστηματικά ενάντια στο συμφέρον του, καλό θα ήταν να κλείσουν αυτά τα ηλίθια  κανάλια και οι υπόλοιπες συστημικές εφημερίδες, και αυτό θα γίνει μόνο οταν ο πολίτης πάψει να στηρίζει τέτοιες πηγές ενημέρωσης.κλεινουν

Αντιπληροφόρηση

1 comment:

Anonymous said...

Πολυ σωστο αρθρο. Ισχυει για σχεδον ολες τις Ευρωπαικες χωρες και Αμερικη. Τα ΜΜΕ ειναι το καλυτερο εργαλειο στα χερια αυτων που θελουν να κανουν και να εχουν τον κοσμακι οπως τον θελουν.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails