Friday, January 27, 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ!!...Die Zeit: «Μια δολοφονία στο Λευκό Οίκο θα τελείωνε την καταστροφή που ονομάζεται Ν.Τραμπ»! (βίντεο)

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Μια σοκαριστική δήλωση έκανε ο εκδότης της γερμανικής Die Zeit αριστερών καταβολών που εκφράζει φυσικά την γερμανική Ελίτ όπως και όλα τα κατεστημένα γερμανικά ΜΜΕ,  Josef Joffe ο οποίος δήλωσε ότι «μια δολοφονία στον Λευκό Οίκο θα τελείωνε την καταστροφή Τραμπ»!
Είναι ο δεύτερος πρόσφατα υπεύθυνος μεγάλου ΜΜΕ που μετά το δίκτυο του αμερικανικού CNN κάνει λόγο άμεσα για δολοφονία του νέου Αμερικανού προέδρου.
Πριν λίγες ημέρες κατά την ορκομωσία του Ν.Τραμπ στο CNN αναρωτιόντουσαν «Τι θα συνέβαινε αν, σε λίγες ώρες, στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ , ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και ο διάδοχός του (εννοεί τον αντιπρόεδρο Πενς) έπεφταν θύματα δολοφονίας; Ποιος θα αναλάμβανε την προεδρία των ΗΠΑ;» προκαλώντας απορίες με το επικίνδυνο δημοσίευμά του στο οποίο και απαντάει λέγοντας «οι Δημοκρατικοί».
Το συνέχισαν μάλιστα λέγοντας «είναι ένα καταστροφικό σενάριο το οποίο όμως δεν είναι απίθανο» και επικαλείται έκθεση που βασίζεται στο Σύνταγμα των ΗΠΑ!   
«Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ, τότε, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Ρεπουμπλικανών, η εξουσία θα παρέμενε στους Δημοκρατικούς»
βιντεο ΕΔΩ
Βέβαια τελικά η ορκομωσία έγινε κανονικά όμως οι ιδέες πέρασαν και τώρα έρχεται μια μεγάλη γερμανική εφημερίδα (ο εκδότης της ΕΙΝΑΙ η εφημερίδα) να εύχεται ουσιαστικά την δολοφονία του.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails