Monday, January 23, 2017

ΠΡΟΣΟΣΧΗ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΙΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ....Φρίκη στη Σουηδία: Ισλαμιστές βίασαν κοπέλα και το μετέδιδαν ζωντανά στο Facebook

 του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Σοκ στην Σουηδία τρεις ισλαμιστές «μετανάστες» βίασαν μια νεαρή κοπέλα και μετέδωσαν το έγκλημα ζωντανά στο facebook! 
 
Οι άνδρες μετά την σύλληψή τους ταυτοποιήθηκαν ως προερχόμενοι από την Μέση Ανατολή (the men accused of the rape are identified as Middle Easterners)
 
Προφανώς όμως για τους γνωστούς λόγους προστατευτισμού των αλλοδαπών η σουηδική Αστυνομία αρνείται να επιβεβαιώσει οτιδήποτε παρά μόνο ότι πρόκειται «για συμμορία»
 
Το έγκλημα συνέβη στην Ουψάλα της Σουηδίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε ένα διαμέρισμα και μεταδόθηκε από μια ασύρματη κάμερα που ήταν συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. 
 
Ένας από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου έτυχε να δει την μετάδοση και είπε ότι είδε τους άντρες να σκίζουν τα ρούχα της κοπέλας και να της επιτίθενται σεξουαλικά. Είπε ακόμη ότι οι άντρες αυτοί ήταν οπλισμένοι και πως η μετάδοση τελείωσε αφού εισέβαλε στο διαμέρισμα η αστυνομία και διέκοψε την λειτουργία της κάμερας. 
 
Η Ζοζεφίν Λούντγκρεν, 21 ετών, ειδοποίησε την αστυνομία όταν είδε τυχαία σερφάροντας τον βιασμό να μεταδίδεται live σε ένα κλειστό γκρουπ του facebook. «Της έβγαλαν τα ρούχα και ένας έπεσε πάνω της», είπε η ίδια στην εφημερίδα Expressen και πρόσθεσε ότι είδε την αστυνομία να εισβάλει στο χώρο και να συλλαμβάνει τους δράστες. 
 
Άλλος μάρτυρας που είδε το έγκλημα online  είπε πως νόμιζε πως πρόκειται για «οργανωμένη πλάκα»:
 
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πώς μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο σε ένα κορίτσι; Και το κάνεις και σε ζωντανή μετάδοση; Είναι εντελώς αρρωστημένο»! 
 
To  περιστατικό ήταν παρόμοιο με τον βιασμό 14χρονου κοριτσιού στην Νορβηγία στις 30 Ιουλίου του 2015 όταν και πάλι τρεις ισλαμιστές Αφρικανοί το βίασαν κατά το χειρότερο τρόπο και δέχτηκαν το «χάδι» της νορβηγικής Δικαιοσύνης δίνοντάς τους «σχολικές ποινές».
 
Ο ένας απλά έπρεπε να κάνει κοινωνικό έργο 344 ωρών και οι άλλοι δύο πήρα 17 και 10 μήνες φυλάκισης (όλοι ξέρουν τι πάει να πει νορβηγική φυλακή όπου οι κρατούμενοι ζουν σαν να βρίσκονται στο Χίλτον)
 
Το κορίτσι βιάστηκε κατ'εξακολούθηση με ανομολόγητους τρόπους με αποτέλεσμα να ζητάει η ίδια να αυτοκτονήσει.
 
Ακόμα έχει ψυχολογικά προβλήματα ενώ δεν πήγε για ένα χρόνο στο σχολείο.
 
Οι τρει άνδρες τότε ήταν ο 18χρονος Bile Mohamed Elmi,  ο 21χρονος Abdirizak Nur Ali καιο 21χρονος Mohamed Abdirisak Mohamed, στην αρχή είχαν κατηγορηθεί για βιασμό συμμορίας που επέφερε την μέγιστη ποινή των 21 ετών.
 
Μετά όμως η εισαγγελέας Cecilie Schloss Møller επέμεν ότι «δεν υπήρχαν αρεκτές αποδέιξεις»!
 
Η Σουηδία ως σκανδιναβική χώρα έχει παρόμοια νομοθεσία και αντιμετώπιση των αλλοδαπών
 
Δεν είναι το μόνο έγκλημα που μεταδίδεται απευθείας από την συγκεκριμένη υπηρεσία του facebook. Τον περασμένο Ιούνιο ένα μέλος συμμορίας στο Σικάγο ακουσίως μετέδωσε live την ίδια του την δολοφονία, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε σάλος στις ΗΠΑ, όταν τέσσερις νέοι βασάνιζαν ένα παιδί μειωμένης αντίληψης, προκειμένου να φωνάζει συνθήματα κατά του Τραμπ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails