Monday, January 23, 2017

Γι αυτό τα ¨παπαγαλάκια" δεν γουστάρουν τον Τράμπ...Κομπιναδόροι της «κλιματικής αλλαγής» και κοινότητα LGBT εκτός Λευκού Οίκου !

 του Πέτρου Αναστασίου
  
Μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου σβήστηκαν δύο ενότητες θεμάτων, των οποίων η αρχική περίληψή τους από προεδρίας Ομπάμα είχε προκαλέσει εντύπωση, ειδικά η πρώτη:
 
Είναι η ενότητα που ήταν αφιερωμένη στην κοινότητα των ομοφυλόφιλων ( Society LGBT) και η ενότητα για την κλιματική αλλαγή, μια υπόθεση για την οποία ο Ν.Τραμπ έχει εκφράσει τον σκεπτικισμό του, αφού πέρα από τα γνωστά προβλήματα μόλυνσης του περιβάλλοντος τα οποία αποδέχεται, η όλη κίνηση έχει μετατραπεί μια μια μηχανή κατασκευής φόρων "υπέρ του περιβάλλοντος" και συγκέντρωσης χρημάτων από επιτήδειους απατεώνες.
 
Σε ότι αφορά την κοινότητα των ομοφυλόφιλων ( Society LGBT), ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί ότι είναι ίδιοι με τους υπόλοιπους ανθρώπους και δεν δικαιούνται κάτι περισσότερο ή λιγότερο από αυτούς, άρα δεν υπάρχει λόγος να προβάλλεται αυτή η ιδιαιτερότητά τους σε σημείο που να θεωρείται προπαγάνδιση των επιλογών τους στους υπόλοιπους πολίτες και ειδικά των νέων.
 
Με απλά λόγια, θεωρεί, όπως και Β.Πούτιν στην Ρωσία, ότι δεν είναι σωστό να προπαγανδίζεται η ύπαρξη της κοινόητητας ατόμων με άλλες ερωτικές επιλογές από αυτές της μεγάλης πλειοψηφίας, και μάλιστα με επιλογές οι οποίες επικρίνονται από την χριστιανική θρησκεία την οποία πιστεύει βαθιά ο Ν.Τραμπ.
 
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, ο Ντόναλντ Τραμπ, είχε εκδηλώσει δημόσια την αντίθεσή του στους γάμους ομοφυλοφίλων και κυρίως στην υιοθέτηση παιδιών από τέτοια άτομα.
 
Σε ότι αφορά την δήθεν κλιματική αλλαγή ο στενός του φίλος Βρετανός πολιτικός Ν.Φάρατζ τον έχει ενημερώσει σχετικά με το θέμα και ειδικά για μία παρουσίαση που είχε κάνει το ευρωκοινοβούλιο το 2013 όπου παρουσίασε δύο φωτογραφίες της NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου του μήνα Αυγούστου των ετών 2012 και 2013 που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι αυξάνονται!
 
Οι πάγοι όχι μόνο δε λιώνουν αλλά αυξήθηκαν κατά 60% μέσα σε ένα μόνο έτος! 
Και ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ έχει εκφράσει στο παρελθόν την αντίθεσή του με τη θεωρία της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, ενώ ένα από τα πρώτα μέτρα που πήρε μετά την εκλογή του ήταν η κατάργηση ενός αμφιλεγόμενου φόρου εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου για τις βιομηχανίες.
 
Ανεξάρτητες κλιματικές οργανώσεις της Αυστραλίας εξέφρασαν την αντίδρασή τους στις δηλώσεις του Νιούμαν και απαίτησαν την παραίτησή του.
 
«Πρόκειται είτε εκ προθέσεως παραπλάνηση του κοινού ή περί ανικανότητας κατανόησης της επιστημονικής συναίνεσης, στην οποία περίπτωση δεν έχει καμία δουλειά να συμβουλεύει την κυβέρνηση», δήλωσε η Αμάντα Μακένζι, επικεφαλής της οργάνωσης Climate Council.
 
Σύμφωνα με την Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή, η παγκόσμια μέση θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί έως και κατά 4,8 βαθμούς Κελσίου μόνο αυτόν τον αιώνα, γεγονός που θα οδηγήσει σε έντονη ξηρασία, πλημμύρες και άνοδο της στάθμης των ωκεανών.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails