Tuesday, February 14, 2017

Ετοιμαστείτε για ακόμα χειρότερα μέτρα: Οι Rothschild αναλαμβάνουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους !

Ετοιμαστείτε για ακόμα χειρότερα μέτρα: Οι Rothschild αναλαμβάνουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους Τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα φαίνεται να σχεδιάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού όπως αναφέρουν σήμερα οι Financial Times, το περιβόητο ταξίδι Τσίπρα, όπου συνάντησε εκπροσώπους της ιουδαϊκής παγκόσμιας τράπεζας των Rothschild έγινε με σκοπό να τους αναθέσουν την διαχείριση του δημοσίου χρέους.

Πρόκειται για την γνωστή οικογένεια πλουτοκρατών, που ταλανίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του Ελληνικού Κράτους. Θυμίζουμε ότι το έτος 1849, η ελληνική κυβέρνηση, αποφάσισε για πρώτη φορά, την απαγόρευση του πασχαλινού εθίμου, του καψίματος του Ιούδα, εξαιτίας της επίσκεψης του Ρότσιλντ. Ακολούθησε ο ναυτικός αποκλεισμός του 1850 με την περιβόητη «Υπόθεση Πατσίφικο».
Πρόκειται για την οικογενειακή επιχείρηση που ως υπαλλήλους της είχε: τον διευθυντή της Shell, της Coca Cola, της Lazard που θα δούμε αμέσως παρακάτω, τον αντιπρόεδρο της Τραπέζης της Σκωτίας, τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας, τον προκάτοχο της Μέρκελ – καγκελάριο της Γερμανίας, τον πρόεδρο της Γαλλίας μέχρι το 1974 και πολλούς άλλους.
Η οικογένεια Rothschild θα αντικαταστήσει την επίσης ιουδαϊκή οικογένεια Lazard, η οποία «συμβούλευσε» τη χώρα κατά την «διάσωση» του 2012 με το περιβόητο PSI που οδήγησε σε χρεοκοπία τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροομολογιούχους σε απελπισία.
Τώρα που αναλαμβάνουν τα αφεντικά και όχι οι υπάλληλοι των Rothschild, με τις ευλογίες του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, είναι βέβαιο ότι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα πιο επώδυνη «διάσωση»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

1 comment:

Anonymous said...

Ο στρατέγκο Πάνος ξελαριγκιάζοταν να φωνάζει για τους Ρότσιλντ, τώρα έβγαλε το σκασμό. Ζεστοθεσούλης και καρεκλοκένταρος έγινε. Τι σου κάνει η εξουσία, σε κάνει άλλον άνθρωπο. Να φέρουμε καμιά τριχιά να δεθείτε εκεί στους ΑΝΕΛΛ στις καρέκλες σας, μην γίνει κανένα ατύχημα και ξεκωλήσει ο κώλος από την καρέκλα. Μη χάσουμε και την "δεξιά" συνιστώσα της συγκυβέρνησης! Τελικά το μόνο δεξιό κόμμα στην σημερινή βουλή είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Κουλής κεντρώος νεοφιλελέ, ο Πάνος Κεντρώος νεοφιλελέ για τους υπόλοιπους οι αριστεροί θα είναι ή θα το παίζουν ενώ είναι νεοφολελέ ή ήταν κεντρώοι και νεοφιλελέ εξ αρχής. Πολύ νεοφιλελευθερισμός στην βουλή. Ούτε το ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ της συγγραφέως- δημοσιογράφου ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΙΝ (αυτήν που ήρθε στην Ελλάδα και ο τρόμπας Τσίπρας της αποκάλεσε ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ) να είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε, στην ακραία νεοφιλελεύθερη μορφή του πάντα. Χορηγός των γυρισμάτων η τράπεζα Ρότσιλντ. Συμμετέχουν τα παιδιά από το ΣΙΚΑΓΟ του μεγάλου οικονομολόγου της καταστροφής, ΜΊΛΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails