Friday, March 31, 2017

ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΠΟΤΟ 22ΧΡΟΝΗΣ ΟΜΟΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ «SPANISH FLY» (ΣΙΡΟΠΙ ΒΙΑΣΜΟΥ), ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ 2 ΩΡΕΣ!






Της έριξε το 'σιρόπι των βιασμών' στο ποτό και την βίασε
Αντιμέτωπη με έναν αληθινό εφιάλτη ήρθε μία 22χρονη φοιτήτρια που είχε βγεί για ένα ποτό σε μπαρ στο Γκάζι με την παρέα μερικών φίλων, όλοι τους από την Αλβανία, όπως και η κοπέλα. Τίποτα δεν έδειχνε πως η νυχτερινή διασκέδαση με τους φίλους που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, ότι θα κατέληγε στον βιασμό της και μάλιστα ότι θα είχε καταναλώσει στο ποτό της ένα άκρως τοξικό ναρκωτικό για να καταστεί αυτό πραγματικότητα...




Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των παιδιών βγήκε έξω και εκεί που διασκέδαζαν ένας νεαρός Αλβανός από την παρέα, περίπου 30 ετών, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, έβγαλε από την τσέπη του ένα μπουκαλάκι με ένα άκρως επικίνδυνο και τοξικό ναρκωτικό που διαφημίζεται από διάφορα Sex Shop που το πουλάνε παράνομα, ως αφροδισιακό και ως το “χάπι βιασμού”, γιατί έχει την ικανότητα να κάμπτει αντιστάσεις και έσταξε μερικές σταγόνες στο ποτό της κοπέλας...

Λίγο αργότερα, η κοπέλα άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να ζαλίζεται πολύ έντονα. Τότε ο νεαρός δράστης εμφανίστηκε στην παρέα πρόθυμος να βοηθήσει την κοπέλα και να την πάει εκείνος με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

Οι υπόλοιποι έμειναν ήσυχοι ότι αυτό θα συνέβαινε... Αντιθέτως όμως, ο βιαστής πήγε το ημιλυπόθυμο κορίτσι σε ένα ξενοδοχείο απέναντι από την γέφυρα Πουλοπούλου στο Γκάζι και εκεί επί δύο ώρες την βίαζε σχεδόν αναίσθητη. Στη συνέχεια, την πήρε και την πήγε στο σπίτι της.

Περίπου 3 ώρες μετά, η κοπέλα άρχισε να συνέρχεται και ξύπνησε στο σπίτι της και στο κρεβάτι της φοβερά ταραγμένη και σε μεγάλη σύγχιση, αφού δεν καταλάβαινε τι της είχε συμβεί. Σιγά-σιγά συνήλθε και άρχισε να εξηγεί στην μητέρα της, τους φόβους της.

Εκείνη τότε, την πήγε πρώτα σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο όπου έδωσε δείγμα ούρων και ελήφθη καλλιέργεια για να γίνουν άμεσα εξετάσεις. Πήγαν μία βόλτα με το αυτοκίνητο στην γύρω περιοχή και εκεί θυμήθηκε θολά το ξενοδοχείο ποιο ήταν και στη συνέχεια πήγαν σήμερα το πρωί στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων και κατήγγειλαν το γεγονός, ενώ παρέδωσαν και το εσώρουχο που φορούσε η κοπέλα χθες τα ξημερώματα για να γίνει ανάλυση από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας Πετραλώνων πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου ευτυχώς υπήρχε κλειστό κύκλωμα και είδαν ότι η κοπέλα έλεγε αλήθεια. Στις 05:30 καταγράφεται ο νεαρός με το θύμα εμφανώς ζαλισμένο να εισέρχονται στο ξενοδοχείο. Στις 07:37 καταγράφεται η έξοδός τους από το ξενοδοχείο με την κοπέλα να είναι υποβασταζόμενη και σε αθλία κατάσταση από τον βιαστή της, που στη συνέχεια την τοποθετεί στο αυτοκίνητο και φεύγουν.

Από την πινακίδα του δράστη, που επίσης καταγράφηκε από την κάμερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πετραλώνων βρήκαν την διεύθυνση του δράστη στον Νέο Κόσμο και πραγματοποίησαν επιχείρηση για να τον συλλάβουν. Εκεί όμως εντελώς τυχαία έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που παρακολουθούσαν τον δράστη επί δύο μήνες καθώς είχαν πληροφορίες ότι μαζί με τον θείο του πραγματοποίησαν εμπόριο ναρκωτικών και μάλιστα σε μεγάλη κλίμακα.

Αφού αντήλλαξαν πληροφορίες οι αστυνομικοί των δύο Υπηρεσιών αποφάσισαν να βάλουν μία γυναίκα αστυνομικό να προσποιηθεί ότι του έκλεινε ραντεβού, εκείνος κατέβηκε από το σπίτι για να πάει δήθεν στο ραντεβού και εκεί οι αστυνομικοί όρμησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το μπουκαλάκι με το ναρκωτικό των βιασμών το οποίο φαίνεται πως μάλλον το χρησιμοποιούσε σε κάθε ευκαιρία...

Η νεαρή φοιτήτρια πήγε σε ιατροδικαστή για να γίνει πραγματογνωμοσύνη ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και για τον νόμο περί ναρκωτικών. Η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε ότι αφορά τις δραστηριότητές του στη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να έχουν υπάρξει τυχόν και άλλα θύματά του με τον ίδιο τρόπο...

Τι είναι το “Spanish Fly”


To “Spanish Fly”, γνωστό και ως το “σιρόπι των βιασμών”, έχει σαν δραστική ουσία την “κανθαριδίνη”. H κανθαριδίνη που σε παράνομα στέκια και Sex Shop είναι διαφημιζόμενη ως δήθεν αφροδισιακό, είναι εδώ και πολλά χρόνια απαγορευμένη, έχοντας σαν αποτέλεσμα έναν μεγάλο αριθμό σοβαρών δηλητηριάσεων, έως και θανάτων.

Tέτοια σκευάσματα σε μορφή σταγόνων όπως αυτό το μπουκαλάκι που βρέθηκε στην κατοχή του βιαστή, υπάρχουν αναφορές ότι κυκλοφορούν τελευταία από επιτήδειους ακόμα και σε αυλές σχολείων, σε νεαρούς μαθητές με την υπόσχεση ότι δήθεν με αυτό, η κοπέλα που επιθυμούν δεν θα μπορεί να τους αντισταθεί. Και αυτό είναι αλήθεια γιατί πολύ απλά θα έχει δηλητηριαστεί, αφού πρόκειται για εξαιρετικά τοξική ουσία!




H κανθαριδίνη προκαλεί ιστική υπεραιμία και χρησιμοποιείται σήμερα σαν επίστρωμα στα έμπλαστρα και τοπικά, στη θεραπεία δερματικών κονδυλωμάτων και ακροχορδόνων. Στην ιατρική βιβλιογραφία περιγράφονται πολλά περιστατικά δηλητηρίασης από χρήση παράνομα διακινούμενης "Spanish fly" (κανθαριδίνης) ή από μεγάλες δόσεις κανθαριδίνης που χρησιμοποιήθηκαν στη θεραπεία δερματικών νοσημάτων.

H "Spanish fly" (Lytta vesicatoria) είναι ένα σκαθάρι μήκους περίπου 12-20 χιλ., χρυσοπράσινου χρώματος που ζει στις ζεστές περιοχές της νότιας Eυρώπης, από εκχύλισμα του οποίου προέρχεται το συγκεκριμένο ναρκωτικό...

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr
loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails