Friday, March 24, 2017

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ...!!! ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...!!






ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΡΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...!!

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.




Στην παρέλαση συμμετέχουν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.

Ξεχωριστή παρουσία αυτή της σημαιοφόρου μαθήτριας από το Αφγανιστάν που παρέλασε φορώντας μαντίλα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Aγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτική ηγεσία της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Μεταξύ άλλων, στην παρέλαση παρίσταται, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.


loading...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails