Thursday, March 23, 2017

ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ… ΚΙΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΟΥΔΟΥΛΗ


Λήξη συναγερμού στην νουδούλα, μετά από το… χτυποκάρδι των τελευταίων ημερών, εξαιτίας του (ακατανόητου, με δεδομένη την υποταγή της στους σιωνιστές…) «παρών» στην τροπολογία που επιτρέπει στους συγγενείς των εβραίων της Θεσσαλονίκης που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του μεγάλου πολέμου, να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Το ΚΙΣ εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση, στην οποία δέχεται τις εξηγήσεις του Κούλη Νουδούλη, ότι… εκ παραδρομής εμφανίστηκε το «παρών», ενώ η νουδούλα συμφώνησε στην πραγματικότητα με την τροπολογία. Ιδού η… ανακουφιστική ανακοίνωση:

«Μας προκάλεσε αρχικά έκπληξη και λύπη η καταγραφείσα κατά την ψηφοφορία στη Βουλή θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «ΠΑΡΩΝ». Και αυτό γιατί γνωρίζουμε αφενός τις διατυπωμένες θετικές απόψεις του κόμματος σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και αφετέρου τη δεδομένη θετική στάση του ιδίου του Προέδρου του σε ζητήματα που αφορούν τον Εβραϊσμό και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε, στις 18.3.17, Δελτίο Τύπου στο οποίο αποδίδει σε παραδρομή την καταγραφή στην ψηφοφορία και παραθέτει από τα Πρακτικά της Βουλής τη θέση που εκφράστηκε από τον Κοινοβουλευτικό της Εκπρόσωπο κ. Κεφαλογιάννη υπέρ της ψήφισης της τροπολογίας».
Εντάξει Κούλη, μείνε ήσυχος, οι παγκόσμιοι αφέντες σε εμπιστεύονται και εκτιμούν την αφοσίωσή σου, θα γίνεις πρωθυπουργός – μια ημέρα των ημερών…

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails