Tuesday, March 7, 2017

Ομολογία Σύριζα - Ανέλ: Κανείς δεν μας υποχρεώνει να χτίσουμε το τζαμί! Έτσι προωθούμε την ισλαμοποίηση της Ελλάδος

Ομολογία Σύριζα - Ανέλ: Κανείς δεν μας υποχρεώνει να χτίσουμε το τζαμί! Έτσι προωθούμε την ισλαμοποίηση της Ελλάδος
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομολογία προέβη ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων Γιώργος Καλαντζής, σε σχέση με την δημιουργία τεμένους στην Αθήνα.
Σε άρθρο του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην «Εστία», ο Καλαντζής αποκαλύπτει ότι η ανέγερση του τεμένους δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση κάποια υποχρέωση της Ελλάδος που να απορρέει από κάποια διεθνή συνθήκη. Συγκεκριμένα, τα ακριβή λόγια του Καλαντζή έχουν ως εξής:

«Η κατασκευή και λειτουργία του δημόσιου Τεμένους στην Αθήνα δεν αποτελεί διεθνή υποχρέωση της χώρας μας, δηλαδή δεν έχουμε υπογράψει κάποια συνθήκη διεθνούς ισχύος με την οποία να έχουμε αναλάβει αντίστοιχη υποχρέωση».
Η κυβερνητική αυτή ομολογία αποτελεί το καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για την συντριβή της καθεστωτικής προπαγάνδας, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι, δήθεν, υποχρεωμένη εξαιτίας των διεθνών συνθηκών να δημιουργήσει τζαμί στην Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Χώρας.
Στην πραγματικότητα, αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι οι εγχώριοι εντολοδόχοι των ξένων κέντρων αποφάσεων προχωρούν στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, ακριβώς επειδή αυτές είναι οι εντολές που έχουν λάβει όλες οι πτέρυγες του «συνταγματικού τόξου», αδιαφορώντας πλήρως τόσο για την εθνική ανασφάλεια όσο και το κοινωνικό πρόβλημα που ενδέχεται να δημιουργηθεί στην περιοχή όπου είναι προορισμένο να ανεγερθεί το τζαμί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails