Tuesday, March 7, 2017

Να καταργηθεί η προκλητική μείωση στην εισφορά αλληλεγγύης των «εθνοπατέρων»! Έφερε το σκάνδαλο στη βουλή η Χρυσή Αυγή

Να καταργηθεί η προκλητική μείωση στην εισφορά αλληλεγγύης των «εθνοπατέρων»! Έφερε το σκάνδαλο στη βουλή η Χρυσή Αυγή
Νομοθετεί για πολλοστή φορά «εις υγείαν των κορόιδων», δηλαδή του ελληνικού λαού, η μνημονιακή συμμορία Τσίπρα-Καμμένου. Τελευταίο τους κατόρθωμα η μείωση κατά 2 χιλιάδες ευρώ στην εισφορά αλληλεγγύης των βουλευτών.
Η Χρυσή Αυγή - το μοναδικό κόμμα που δεν λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από τα κρατικά ταμεία - ξεσκεπάζει τους αριστερούς κλέφτες και φέρνει άμεσα το σκάνδαλο στη βουλή.
Με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης, καλούνται αυτή την Παρασκευή να απαντήσουν οι υπουργοί Τσακαλώτος και Χουλιαράκης για την νέα σκανδαλώδη διάταξη, αλλά και για όλα τα προκλητικά προνόμια που απολαμβάνουν οι «εθνοπατέρες». Θα εμφανιστούν άραγε οι συριζαίοι υπουργοί ή θα κρυφτούν για μία ακόμη φορά πίσω από τον νόμο Βενιζέλου, που καλύπτει κάθε παρανομία κυβερνητικών παραγόντων;
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Προκλητική μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για πολιτικά πρόσωπα»
Εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης και με την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών να αντιμετωπίζει σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, η κυβέρνηση αποφάσισε να μειώσει τα ποσά της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης που οφείλουν να πληρώνουν τα πολιτικά πρόσωπα. Ταυτόχρονα με τις ρυθμίσεις που προέβλεπαν περικοπές συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», μείωση των αφορολόγητων ορίων και αύξηση φορολογικών συντελεστών για μισθωτούς και συνταξιούχους, οι κυβερνητικοί βουλευτές ψήφισαν μια διάταξη, η οποία προβλέπει τη μείωση της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για όλα τα πολιτικά πρόσωπα κατά 1.049 έως και 1.999 ευρώ το χρόνο.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Προτίθεται να καταργήσει την εν λόγω άδικη και σκανδαλώδη διάταξη;
2) Προτίθεται να καταργήσει τα σκανδαλώδη προνόμια που απολαμβάνουν οι βουλευτές και τα κόμματα εν μέσω ανθρωπιστικής κρίσης, ήτοι: μειωμένη φορολόγηση βουλευτών, προκλητικά υψηλή βουλευτική αποζημίωση, προκλητικά υψηλή χρηματοδότηση κομμάτων κλπ.;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails