Wednesday, March 15, 2017

ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΖΙΠΙ ΛΙΒΝΙ: ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΝΕΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ


Στην Ελλάδα –για το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών- βρίσκεται αυτές τις μέρες η διαβόητη Τζίπι Λίβνι, πρώην πράκτορας της Μοσάντ, πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ και νυν στέλεχος της αντιπολίτευσης (με το κόμμα «Σιωνιστική Ένωση»…) κι έδωσε συνέντευξη στην «Καθημερινή».
Σ’ αυτήν, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην υποταγή της νυν αλλά και των προηγούμενων ελληνικών κυβερνήσεων στο σιωνιστικό κράτος:
«Οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις είναι πολύ καλές αυτή την περίοδο και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο χώρες. Ελπίζω ότι θα εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας σε πολλούς τομείς, όπως στην ενέργεια, την οικονομία κ.λπ. Η σχέση μας αντανακλά μια νέα εταιρική σχέση στην περιοχή μας… Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει και αυτές είναι εποχές όπου χώρες και οργανισμοί αντιλαμβάνονται τις μεγάλες προκλήσεις και την αναγκαιότητα να εργαστούμε από κοινού για την αντιμετώπισή τους. Είμαστε γείτονες. Από την πλευρά μου, θέλω να αναγνωρίσω και να εκφράσω την απόλυτη στήριξή μου στη σχέση αυτή. Υπάρχει εμπιστοσύνη».
Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, εξέφρασε την ανησυχία της για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής:
«Σας ανησυχεί η Χρυσή Αυγή;
Για μένα είναι ένα πολύ σοβαρό και ανησυχητικό φαινόμενο. Συνήθως ακούω την εξήγηση ότι το κόμμα αυτό είναι προϊόν της κρίσης και δεν αντανακλά απαραίτητα μια αύξηση της ξενοφοβίας στην Ελλάδα. Κι, όμως, αυτό ακριβώς συμβαίνει. Εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να αυξήσουν την υποστήριξή τους. Και να ξέρετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ εναντίον μιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας. Είναι γενικά εναντίον των ξένων. Αυτών που δεν είναι σαν εμάς, των «άλλων».
Τέλος, πρότεινε στους εδώ υποτακτικούς της, τρόπους αντιμετώπισης του «ανησυχητικού φαινομένου» της Χρυσής Αυγής: «Είναι δικό μας πρόβλημα. Όλων των κοινωνιών. Χρειάζεται να συνεργασθούμε, να πάρουμε μέτρα, να περάσουμε νόμους…».
Αλήθεια, πόσους «αντιρατσιστικούς» νόμους μπορεί ν’ αντέξει αυτή η χώρα, για χάρη των σιωνιστών;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails