Friday, March 31, 2017

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ


Έρευνα για λογαριασμό του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), πραγματοποίησε η ισραηλινή εταιρεία «Vigo Social Intelligence», η οποία  διαπίστωσε ότι πάνω από 382.000 «αντισημιτικές» -σύμφωνα με την σιωνιστική λογική- αναρτήσεις έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, ιστολόγια και άλλα φόρουμ), κατά τη διάρκεια του 2016 – κατά μέσο όρο 43,6 δημοσιεύσεις την ώρα, ή μία ανάρτηση κάθε 83 δευτερόλεπτα, με το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών (το 63%) να αφορά το Twitter.

«Γνωρίζαμε ότι ο αντισημιτισμός στο διαδίκτυο βρίσκεται σε άνοδο, αλλά οι αριθμοί που μας αποκάλυψε αυτή η  έκθεση μάς δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία για το πόσο ανησυχητική είναι στην πραγματικότητα η κατάσταση. Ελπίζουμε ότι αυτό θα λειτουργήσει αφυπνιστικά για όλα τα διαδικτυακά φόρουμ, για να διαφυλάξουν τα ηθικά πρότυπα, να απαλλαγούν από σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο, και να κάνουν τον ψηφιακό κόσμο ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους μας»», δήλωσε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας ο  Ρόμπερτ Ρ. Σίνγκερ, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του WJC.  
Είναι προφανές από τα παραπάνω, ότι επίκειται νέο κύμα άγριας λογοκρισίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επί δικαίων και αδίκων!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails