Tuesday, March 21, 2017

Rachel Corrie. H ξεχασμένη νεαρή κοπέλα που πατήσε και σκότωσε η εβραική μπολτόζα....


16 Μαρτίου 2003 Παλαιστίνη, μια Ισραηλινή μπολτόζα τραυματίζει θανάσιμα την Αμερικανίδα ακτιβίστρια Rachel Corrie. H νεαρή κοπέλα έβαλε το σώμα της μπροστά στην εβραική μπολτόζα με σκοπό να την απωθήσει να γκεριμίσει αλλό ενα Παλαιστινικό σπίτι. Ο Εβραίος χειριστής δεν λογάριασε τίποτα και πέρασε απο πάνω απο το κορμί της κοπέλας αφήνωντας την νεκρή στο 'εδαφος!!

Αισθήση παρουσιάζει το γεγονός οτι κανένα κανάλι και κανένας συστημικός δημοσιογράφος δεν ασχολήθηκε με το γεγονός, το έκρυψαν απο παντού!..Ο απόλυτος ρατσισμός, την ιδία ωρα που ισραηλινές ΜΚΟ για λαθρομετανάστες αλώνιζουν τα νησιά του Αιγαίου με δήθεν ανθρωπιστικούς σκοπούς ,αλλα μπροστά στα γεγονότα που συμβαίνουν στο Ισραήλ μένουν απαθείς και αμέτοχοι...Συμπέρασμα ψευτοστήμενες ΜΚΟ για την εθνολογική αλλοίωση της Ελλαδας.

Υπάρχει και βίντεο με αυτο το συγκλονιστικό γεγονός αλλα οι Εβραίοι για ευνόητους λόγους το έχουν ακατεβάσει απο το you tube ..Που ειναι τώρα ολα τα αριστερα σίτε να διαμαρτυρηθούν;..Οι αριστεροι δημοσιογράφοι που ειναι να πουν μια κουβέντα;;..Οι τηλεπερσόνες που σε αλλες περιπτώσεις χύνουν το μαυρο δάκρυ τώρα που ειναι να κλάψουν...16 Μαρτίου 2017 ημέρα μνήμης της ηρωίδας Rachel και κανένας επίσημος μαιντανός δεν τίμησε την μνήμη της...Γιατι άραγε;;;

ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δειτε και μόνοι σας το βίντεο που έχουν κατεβάσει

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails