Sunday, April 2, 2017

30 εκατομμύρια αφρικανοί λαθρομετανάστες αναμένονται στην Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια!

30 εκατομμύρια αφρικανοί λαθρομετανάστες αναμένονται στην Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια!
Μια είδηση που διαβάσαμε στην «Δημοκρατία» δημιουργεί έντονους προβληματισμούς για το μέλλον της Ευρώπης, αλλά φυσικά και της Χώρας μας.
Κάτω από τον τίτλο «Φόβοι για 30.000.000 Αφρικανούς μετανάστες» διαβάζουμε και τα εξής: «Έως και 30.000.000 Αφρικανοί (!) θα φτάσουν ως πρόσφυγες στην Ευρώπη τα επόμενα 10 χρόνια, εξαιτίας της βίας, των εμφύλιων σπαραγμών και της φτώχειας που μαστίζουν την Αφρική, εκτιμά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, σημειώνοντας ότι ασφάλεια, τρομοκρατία και μετανάστευση αποτελούν σήμερα τις μεγαλύτερες προκλήσεις για την Ευρώπη. “Η Ευρώπη καλείται να καταπολεμήσει τις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις, την τρομοκρατία και τη μετανάστευση, που ως φαινόμενα συνδέονται μεταξύ τους” σημείωσε ο Ταγιάνι, μιλώντας στην “Die Welt”.

Τόνισε, μάλιστα, ότι το Ισλαμικό Κράτος (Ι.Κ.) αναζητά τρόπους να “αναμείξει” τρομοκράτες με πρόσφυγες. “Η Αφρική βρίσκεται σε τραγική κατάσταση – η γεωργία της φθίνει λόγω της ερημοποίησης των εδαφών, Νιγηρία και Νίγηρας υποφέρουν από φτώχεια και η Σομαλία πλήττεται από χάος και εμφύλιους πολέμους” σημείωσε ο Ταγιάνι, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη θα πρέπει να χαράξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για την ήπειρο».
Ο Ταγιάνι μόνο ως «δικός μας» δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τονίζει, όμως, το τεράστιο πρόβλημα της μετανάστευσης από την Αφρική, όπου αν συνυπολογίσουμε και την αντίστοιχη περίπτωση της Ασίας τότε καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε έχει σώας τας φρένας ότι το πρόβλημα είναι κάτι πολύ παραπάνω από απλώς μεγάλο.
Λέμε «σώας τας φρένας» γιατί ως γνωστόν δεν λείπουν οι συνειδητοί μισητές της Εθνικής Ταυτότητας (ή απλώς ηλίθιοι), οι οποίοι με ασυναρτησίες του τύπου «ανοιχτά σύνορα» ευλογούν τέτοιου είδους επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ταυτόχρονα, η σύνδεση της ισλαμικής τρομοκρατίας με τους «πρόσφυγες» κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη αντιμετωπίσεως αυτής της κατάστασης, ακριβώς για να μην έχουμε ένα ζοφερό μέλλον για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails