Saturday, April 1, 2017

Μετά τα κόμματα ούτε οι συστημικές εφημερίδες είδαν την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Χθες πραγματοποιήθηκε μια θρασύτατη τρομοκρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής από ομάδα αναρχοκομμουνιστών με τσεκούρια, ρόπαλα, βόμβες μολότωφ και άλλα δολοφονικά όργανα.
Να σημειωθεί ότι η παρακρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην Λεωφόρο Μεσογείων και σε απόσταση αναπνοής από τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης! Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν... κύριοι, ενώ δεν πραγματοποιήθηκε καμμία σύλληψη!

Σήμερα το υπουργείο Προ - Πο του Τόσκα αντί να συλλάβει τους εγκληματίες - τρομοκράτες συνέλαβε έναν αθώο πολίτη, ώστε να στηθεί ακόμα μία Χρυσαυγίαδα και ένα προπαγανδιστικό σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια και τις συστημικές φυλλάδες.
Χθες, όπως επισήμανε και με δήλωσή του ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος ΚΑΝΕΝΑ κόμμα του "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την επίθεση. Προφανώς δεν είδαν τίποτα, επειδή ήταν πολύ απασχολημένοι με το "μέγα ζήτημα" της... εγκληματικής ενέργειας του Συναγωνιστή Σαχινίδη που μοίρασε αναμνηστικά και ιστορικά βιβλία σε μαθητές Γυμνασίου.
Σήμερα τον στρουθοκαμηλισμό του σάπιου πολιτικού συστήματος μιμήθηκαν οι συστημικές εφημερίδες. ΚΑΜΙΑ φυλλάδα λοιπόν δεν είδε το βίντεο της επίθεσης, δεν είδε τις σπασμένες τζαμαρίες, τα καμμένα βιβλία και όλα όσα άφησαν πίσω τους τα τσιράκια του αριστερού παρακράτους. Ούτε είδαν τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στα γραφεία.
Δεν πειράζει! Ο Ελληνικός Λαός έχει μάτια και βλέπει και την κατάλληλη στιγμή θα τους δώσει την απάντηση που τους αρμόζει.
Οι μόνες εφημερίδες που έσπασαν την ένοχη συνωμοσία της σιωπής και αναφέρθηκαν στην παρακρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Χώρα ήταν το "Εμπρός", η "Δημοκρατία", η "Ελεύθερη Ώρα" και η "Εστία".

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails