Sunday, April 30, 2017

Δείτε την «Μεγάλη Αλβανία» του ονειροπόλου Ράμα με ελληνικά εδάφη (φωτό)

Προπαγανδιστικό βίντεο με το όραμα του «σουλτάνου» της Αλβανίας, πρωθυπουργού Εντι Ράμα για τη «μεγάλη Αλβανία», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σε αυτό, περιλαμβάνεται και ο γνωστός χάρτης των Αλβανών, που δείχνει τη Μεγάλη Αλβανία να περιέχει και την Ηπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα!
Το χορό των δηλώσεων περί «ένωσης των Αλβανών της βαλκανικής σ ένα κράτος» άνοιξε πριν λίγες μέρες ο  Έντι Ράμα ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politico του Βελγίου είπε πως εφόσον η περιοχή της δυτικής Βαλκανικής δεν ενταχθεί στην ΕΕ, τότε η ένωση της Αλβανίας με το Κόσσοβο θα είναι η εναλλακτική λύση για να ζήσουν μαζί οι Αλβανοί.

Οξύτατη ήταν η αντίδραση του ΥΠΕΞ της Σερβίας:  «Οι πολιτικοί των Αλβανών θα πρέπει να μετρούν πολύ καλά τα λόγια που εκστομίζουν διότι σήμερα, στην διεθνή σκηνή, δεν κυριαρχούν οι προστάτες τους που βομβάρδισαν την Σερβία για να της αποσπάσουν το Κόσσοβο». Ο ίδιος, αποκάλυψε και τα σχέδια της Αλβανικής πολιτικής ηγεσίας «είναι και η διεκδίκηση της πόλης Νις, αύριο θα ζητήσουν τα Σκόπια, το Ούλτσιν στο Μαυροβούνιο και την Ήπειρο από την Ελλάδα».
Δείτε εδώ τον χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας»:
134

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails