Monday, April 3, 2017

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ....

Ο Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του BakuΟ Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του Baku2Ο Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του Baku3Ο Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του Baku4Ο Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του BakuΟ Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του Baku
O Soros λειτουργεί ένα πανεπιστήμιο στην Ουγγαρία το οποίο υποτίθεται είναι θυγατρική Αμερικανικού Πανεπιστημίου. Μόνο που στην Αμερική δεν υπάρχει πρακτικά αυτό πανεπιστήμιο παρά μόνο στα χαρτιά. Κι επειδή ο Orban ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, παρόλο που σπούδασε με υποτροφία του Soros, δεν είναι υπηρέτρια του Soros …

κατηγορεί τον δισεκατομμυριούχο «αριστερό φιλάνθρωπο» για απάτη. Καθώς μέσω του μοναδικού Ουγγρικού παραρτήματος μοιράζει πτυχία αναγνωρισμένα στην Αμερική αλλά αυτό δεν ισχύει για τα Ουγγρικά Πανεπιστήμια.
Ο Orban έχει κατηγορήσει τον Soros για την προσπάθειά του να καταστρέψει την Ευρώπη και τον Χριστιανισμό καθοδηγώντας τα ρεύματα των προσφύγων αποκλειστικά στην Ευρώπη (σημείωση δική μου …και πάντα μακριά από το Ισραήλ) ενώ θεωρεί τις ΜΚΟ του Soros γιάφκες πρακτόρων που δρουν ενάντια στα συμφέροντα της Ουγγαρίας.
Εμείς στην Ελλάδα έχουμε κυβερνήσεις ολόκληρες τέτοιων πρακτόρων και στα ΜΜΕ τα χείλη των δημοσιογράφων στάζουν μέλι όταν μιλούν για τον πατερούλη Soros.
Το ότι 14 Νομπελίστες της Οικονομίας υπέγραψαν κείμενο υπέρ του Πανεπιστημίου του Soros δεν είναι και μεγάλη έκπληξη…
Ο Νόμπελ ήταν συνέταιρος με τους Rothschild στην απαλλοτρίωση των πετρελαίων του Baku, o Soros σπούδασε στο London School of Economis των Rothschild , ξεκίνησε ως χρηματιστής με 6.000.000 δολάρια που του έδωσαν οι Rothschild … και τέλος το 41% των βραβείων Nobel για την οικονομία … έχουν πάει … σε ομόθρησκους των Rothschild και του Soros, όπως και το 20% ΟΛΩΝ των βραβείων Nobel … συμπτωματικά κι αξιοκρατικά πάντα… Γιατί ο Soros και οι Rothschild ξέρετε…είναι κατά του ρατσισμού … και μη γελάτε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails