Sunday, May 21, 2017

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ! 34 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


Μπορεί τα άθεα κομμούνια όταν πάνε στον άλλο κόσμο να κάνουν πολιτική κηδεία και στην Αττική να μην έχουν μείνει ελεύθεροι χώροι ούτε για αστείο, αλλά παρ’ όλα αυτά 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «καίγονται» για την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείο στην Αττική και κατέθεσαν και σχετική ερώτηση στη βουλή.

Στην ερώτηση, ζητούν να ενημερωθούν «αν είναι στους σχεδιασμούς των συναρμόδιων υπουργείων η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική ή εναλλακτικά η ίδρυση ειδικού μουσουλμανικού τομέα εντός των νεκροταφείων κι αν είναι ενήμερα τα συναρμόδια υπουργεία για ποιο λόγο καρκινοβατεί η αξιοποίηση της πρότασης για την παραχώρηση της έκτασης των 20 στρεμμάτων στο κοιμητήριο Σχιστού. Ποια είναι, επίσης, η τύχη παρόμοιας πρότασης της Πολιτείας προς την Ιερά Σύνοδο για την παραχώρηση έκτασης στο νεκροταφείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, και αν υπάρχει πρόθεση να προχωρήσει η κυβέρνηση σε έναν εκσυγχρονισμό των ρυθμίσεων που διέπουν τη διαχείριση και λειτουργία των κοιμητηρίων, ώστε να αντιμετωπιστεί -μεταξύ άλλων- το ζήτημα της μεταχείρισης σορών μη ορθοδόξων νεκρών, τη στιγμή που στο λεκανοπέδιο της Αττικής διαβιούν σήμερα σημαντικός αριθμός μουσουλμάνων διαφόρων υπηκοοτήτων και η Αθήνα αποτελεί τη μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που δεν έχει μεριμνήσει για την ανέγερση μουσουλμανικού νεκροταφείου…».
Όλα τα’ χε η Μαριορή, το μουσουλμανικό νεκροταφείο της έλλειπε! Όλα για τους μουσουλμάνους –λαθρομετανάστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία- και για τους Ορθόδοξους Έλληνες τίποτα! Και μετά βγαίνουν μερικοί και λένε ότι τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ορθόδοξης Ελλάδας μας είναι… «θεωρίες συνωμοσίας»!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails