Tuesday, May 2, 2017

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ… ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Στα μουλωχτά, η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της βουλής, η οποία εισηγείται σχετικά με τις άρσεις ασυλίας βουλευτών στην ολομέλεια, εξέτασε τρεις περιπτώσεις και απεφάνθη ως συνήθως αρνητικά.
Η μία υπόθεση αφορά μήνυση πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων κατά του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, για εξαπάτηση εκλογέων, επειδή ο πρόεδρος Βασίλης είχε δεσμευτεί για την ανά εξάμηνο εναλλαγή των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με επιλαχόντες.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά μήνυση του αντιπροέδρου Μπουμπούκου, εις βάρος του βουλευτή των ψεκασμένων Παπαχριστόπουλου για δηλώσεις του δεύτερου, σε τηλεοπτική εκπομπή.
Η τρίτη υπόθεση αφορά μήνυση αστυνομικών εις βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καραγιαννίδη για δημοσιοποίηση στοιχείων αστυνομικών με πολιτικά.
Για να επιβεβαιωθεί η λαϊκή παροιμία «κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει»! Βλέπετε, μόνο οι ασυλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αίρονται –για ψύλλου πήδημα. Μήπως θα’ πρεπε, λοιπόν, για να μην… κουράζονται κιόλας τα μέλη της Επιτροπής, να μην εξετάζουν καθόλου τις καταγγελίες κατά των βουλευτών των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, παρά μόνον της Χρυσής Αυγής και να… μετονομασθεί η Επιτροπή σε Επιτροπή Άρσεων Ασυλίας Βουλευτών Χρυσής Αυγής;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails