Monday, September 4, 2017

ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Νέο περιστατικό που προβληματίζει την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ (σε ενδεχόμενη σχέση με τον "ισλαμιστικο κίνδυνο") προβληματίζει τις τελευταίες ώρες την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ μετα την σύλληψη -χθες το μεσημέρι- 34χρονου Ιρακινού που κρατούσε μεγάλο σπαθί έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας.


Ο 34χρονος που κινείτο απειλητικα ανάμεσα στους πολίτες συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που φέρεται να ειδοποιήθηκε από τον φύλακα του Μουσείου. Ο 34χρονος είχε αποφυλακισθεί προσφάτως για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπές.

Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει "Το Βήμα" προ τριημέρου είχαν προσαχθεί από την πλατεία Κολιάτσου τέσσερα άτομα από το Μπαγκλαντες με την υπόνοια ότι ήλεγχαν μουσουλμάνους για την εφαρμογή της "Σαρίας".

Επιπλέον έχουν διαπιστωθεί ακραία κηρύγματα σε 7-8 άτυπους χώρους προσευχής μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας. Στελέχη της ΕΛΑΣ επιχειρούν να εντοπίσουν τα κίνητρα του 34χρονου , αν έχει ψυχολογικά προβλήματα κι αν είχε "θρησκευτικούς" λόγους για αυτή την κίνηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πάντως να ανέφερε στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν ότι ήθελε να εκφοβίσει τους πολίτες.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails