Tuesday, September 12, 2017

Ήταν πολύ όμορφη και ήθελα να κάνω σεξ μαζί της, είπε ο Αφγανός δολοφόνος της Γερμανίδας φοιτήτριας



Ο Χουσεΐν Χαβάρι είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά αφέθηκε ελεύθερος χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου

Μετανιωμένος επιχείρησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Φράιμπουργκ όπου δικάζεται για τη δολοφονία της 19χρονης Μαρίας Λαντενμπούργκερ, κόρης ανώτατου στελέχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Αφγανός Χουσεΐν Χαβάρι ο οποίος πριν το φόνο είχε σπρώξει στο κενό και φοιτήτρια στην Κέρκυρα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Για πρώτη φορά ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του ο Χαβάρι έσπασε τη σιωπή του και με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της 19χρονης.

Διαβάζοντας ένα κείμενο ο Αφγανός, ο οποίος δολοφόνησε την 19χρονη αφού πρώτα τη βίασε, υποστήριξε ότι το βράδυ της δολοφονίας είχε καπνίσει χασίς και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Όπως είπε συνάντησε τυχαία στο δρόμο του την άτυχη Μαρία αφού εκείνη έβαλε τις φωνές όταν έπεσε από το ποδήλατό της. «Όταν είδα πόσο όμορφή ήταν, ήθελα να κάνω σεξ μαζί της» είπε για το μοιραίο βράδυ περιγράφοντας πώς της έκλεισε το στόμα και στη συνέχεια την έπνιξε με ένα μαντίλι. Όσο για την κίνησή του να την ρίξει μέσα σε ένα ποτάμι ο Χαβάρι είπε ότι το έκανε για να ξεπλύνει από πάνω του το αίμα της 19χρονης.

«Σας ζητώ συγγνώμη. Μακάρι να μπορούσα να πάρω πίσω όσα έκανα» διάβασε στη δήλωσή του ο Χαβάρι λέγοντας ότι κάθε βράδυ βλέπει εφιάλτες με ό,τι έκανε.

Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές λένε ότι όλα όσα έκανε ο Χαβάρι ήταν προμελετημένα.

Η υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης το 2016 προκάλεσε σάλο καθώς ο Χαβάρι είχε καταδικαστεί σε 10ετη φυλάκιση για την απόπειρα δολοφονίας μιας φοιτήτριας στην Κέρκυρα το 2013 αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος λόγω των παραλείψεων της ελληνικής κυβέρνησης. Ο Χαβάρι το 2015 είχε πάει στη Γερμανία και είχε ζητήσει άσυλο με τις Γερμανικές αρχές να μην έχουν καμία ενημέρωση από τις ελληνικές για το εγκληματικό παρελθόν του.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails