Saturday, September 23, 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!

Εμφανίζουν τους Ινδιάνους ως «Παναγία» και «Χριστό» στο βιβλίο της Γ'Δημοτικού που διδάσκουν στα Ελληνόπουλα προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων αλλά και δημιουργώντας σαθρές βάσεις «Πανθρησκείας» και συγκρητισμού.
Ειδικότερα στις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα Πίστης καθώς τα παιδιά αρχίζουν να διδάσκονται τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό ως κάποια αρχετυπική μορφή που συναντάται ούτε λίγο ούτε πολύ σε όλες τις θρησκείες, πολιτισμούς και φυλές.
Είναι σαφές ότι υπάρχει προσπάθεια «ξεθωριάσματος» των ορίων της Αληθινής (και επικρατούσας) θρησκείας για να είναι πιο εύκολη η ενσωμάτωση αλλοδαπών, αλλόδοξων και κυρίως αλλόθρησκων.
Υπάρχει η λαθεμένη αντίληψη σε όλη την Δύση ότι για να τύχουν καλής υποδοχής μετανάστες και πρόσφυγες θα πρέπει οι γηγενείς να αποκηρύξουν την δική τους Πίστη
Εξ' ου και τα πρόσφατα κοψίματα των Σταυρών από ελληνορθόδοξες εκκλησίες σε διαφημίσεις προϊόντων του Lidl και της Nestle.



Αντίθετα όταν πρόκειται για άλλες θρησκείες το βιβλιο είναι απολύτως «κόσμιο»





Θυμίζουμε τι είχε συμβεί με την διαφήμιση της Lidl

Το παραδοσιακό αυτό σαντορινιό τοπίο επιλέχθηκε για να «συνοδεύει» τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα ERIDANOUS, τα οποία διατίθενται από τα Lidl. Έτσι, η εκκλησία δίχως σταυρό στην Σαντορίνη κάνει την εμφάνισή της πάνω σε συσκευασίες γιαουρτιών, φιστικιών, φέτας ή ακόμη και μουσακά.
H γερμανική αλυσίδα αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές: «η πρόθεσή μας δεν ήταν να σοκάρουμε, αποφεύγουμε τη χρήση θρησκευτικών συμβόλων στις συσκευασίες μας για να διατηρούμε ουδέτερη στάση απέναντι σε όλες τις θρησκείες και αν αυτό έγινε αντιληπτό διαφορετικά, τότε ζητάμε συγγνώμη σε όσους σοκαρίστηκαν» δήλωσε τότε εκπρόσωπος του Lidl.
Aμέσως μετά ακολούθησε και η ΝESTLE
Έτσι στο γιαούρτι ελληνικού τύπου που πουλάει στα σουπερμάρκετ της Ελβετίας οι εκκλησίες εμφανίζονται χωρίς Σταυρούς!



Τις φωτογραφίες μας τις έστειλε αναγνώστης μας από την Ελβετία και δείχνουν ότι αποτελεί πάγια τακτική πλέον των «χριστιανικών δυτικών εταιρειών να αφαιρούν θρησκευτικά σύμβολα στα προϊόντα που πωλούν για να μην «προσβάλλονται» οι «άλλες πλευρές»
Θα ήταν κάπως κατανοητό εάν αυτό γινόταν σε μουσουλμανικές ή γενικότερα άλλου θρησκεύματος χώρες, αλλά όταν αυτό λαμβάνει χώρα σε χριστιανικά κράτη και μάλιστα όπως η Ελβετία, η οποία τηρεί τις χριστιανικές προτεσταντικές και καθολικές παραδόσεις της και ακόμα και η σημαία της είναι ένας μεγάλος Σταυρός σε κόκκινο φόντο, τότε αυτό φανερώνει μια γενική θρησκευτική και ιδεολογική υποχώρηση της Δύσης έναντι των «άλλων» και ειδικότερα του Ισλάμ.
Το ίδιο λοιπόν επιδιώκεται και από το βιβλίο των Θρησκευτικών, ο «σεβασμός» του άλλου αποκηρύσσοντας όμως τα δικά μας πιστεύω
Αλλά αν το ίδιο το ελληνικό κράτος δεν σέβεται την Ορθοδοξία που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη ως η επικρατούσα Θρησκεία στην χώρα δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις να το κάνουν οι ξένοι

2 comments:

Anonymous said...

γιατι απορειτε;ειοναι η ωρα των ρυπαρων εθνων αρα η ωρα του αντιχρηστου .ρουλα

Anonymous said...


Το μυστικό της Νίκης της φυσικής ηγεσίας της Ελλάδος και του Ελληνισμού
http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/blog-post_64.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails