Thursday, September 7, 2017

ΣΟΚ! Χορήγηση ορμόνης σε όσους δεν δέχονται τους μετανάστες - Δεν είναι αστείο, διαβάστε

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Αγαπητοί αναγνώστες, αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι πρωτόγνωρα! Ο χρόνος πιέζει τους «μεγάλους» και ως εκ τούτου η Νέα Τάξη αποφάσισε να προχωρήσει πάραυτα στην πλήρη αποδοχή των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, στον δρόμο για μία πολυπολιτισμική κοινωνία ισλαμικής απόχρωσης. Ακόμα και αν χρειαστεί να μας χορηγηθούν φάρμακα!
Όχι δεν διαβάσατε λάθος!

Νέα ψυχολογική έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στην τελευταία έκδοση του περιοδικού της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ (PNAS) κατέληξε στο συμπέρασμα πως η αναγκαστική χορήγηση οξυτοκίνης σε ξενοφοβικούς ανθρώπους, σε όσους δηλαδή διαμαρτύρονται για την συνεχή έλευση μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη, μπορεί να τους κάνει πιο φιλικούς στους πρόσφυγες.
Η οξυτοκίνη περιγράφεται ως η «ορμόνη της αγάπης»!
Σύμφωνα με ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, η οξυτοκίνη βοηθά στη θεμελίωση μόνιμων δεσμών μεταξύ ερωτευμένων, μετά από τον αρχικό ενθουσιασμό που παρατηρείται σε μια νέα ερωτική σχέση.

Την έρευνα της PNAS μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ σε μορφή Pdf! Έχει τίτλο «Η συμμόρφωση με υποχρεωτική χορήγηση οξυτοκίνης μειώνει την ξενοφοβική απόρριψη εξωτερικής ομάδας».
Σε αυτήν περιγράφεται μια επιτυχής απόπειρα χειραγώγησης του ανθρώπινου μυαλού μέσω χημικής παρέμβασης. Στόχος φυσικά το να γίνουν οι άνθρωποι πιο ανεκτικοί στην μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων στην Ευρώπη, μέσω παρέμβασης στις ορμόνες τους!
Όπως αναφέρεται, οι επιστήμονες εξέτασαν 183 λευκούς Καυκάσιους που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να κάνουν δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη, τα μισά από τα οποία ήταν πρόσφυγες (εξωτερική ομάδα) και τα μισά από τα οποία ήταν ντόπιοι (εσωτερική ​​ομάδα).
Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας ήταν φιλικά προσκείμενοι στην εξωτερική ομάδα!
«Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, η ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών προυποθέτει μια βαθύτερη κατανόηση των δυνάμεων που επιβάλλουν την κοινωνική (θετική) συμπεριφορά και την απόρριψη της ξενοφοβίας.
(…)
Η ενισχυμένη δραστηριότητα του συστήματος οξυτοκίνης συνδυασμένη με φιλανθρωπικούς κοινωνικούς δείκτες μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ξενοφοβίας ενισχύοντας τον αλτρουισμό προς τους πρόσφυγες», αναφέρει μεταξύ άλλων η έρευνα και στην συνέχεια αναφέρεται σε μια σειρά πειραμάτων όπου:
«Δοκιμάσαμε την τάση 183 Καυκάσιων συμμετεχόντων να κάνουν δωρεές σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι μισοί από τους οποίους ήταν πρόσφυγες και οι μισοί από τους οποίους ήταν ντόπιοι. Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας έδειξαν αλτρουιστική προτίμηση για την εξωτερική ομάδα, η οποία αυξήθηκε περαιτέρω μετά τη ρινική απελευθέρωση της νευροπεπτιδικής οξυτοκίνης. Αντίθετα, οι συμμετέχοντες με υψηλότερα επίπεδα ξενοφοβίας γενικά απέτυχαν να παρουσιάσουν ενισχυμένο αλτρουισμό προς την εξωτερική ομάδα. Αυτή η τάση αντισταθμίστηκε μόνο με την αντιστοίχιση της οξυτοκίνης με ομότιμα προερχόμενους αλτρουιστικούς κανόνες, με αποτέλεσμα την αύξηση κατά 74% των δωρεών που απευθύνονται σε πρόσφυγες».
Συγκλονιστικά πράγματα! Χορήγηση οξυτοκίνης, προκειμένου να αποδεχτούμε το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης!

Την ίδια ώρα, στις 20 Σεπτεμβρίου, σε 60 χώρες και 300 πόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί μία παγκόσμια συναυλία για την στήριξη των μουσουλμάνων μεταναστών-προσφύγων.
Πάνω από 1.000 γνωστοί, αλλά και ανερχόμενοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στις μυστικές συναυλίες προκειμένου να στείλουν ένα… ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Λέτε να παρουσιάσουν εκεί την οξυτοκίνη;
Όπως αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία για την συναυλία: «Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν σαν ανθρώπους, από όσα μας χωρίζουν», Όποιος δεν συμφωνεί, θα του χορηγούνται πλέον φάρμακα!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails