Thursday, October 5, 2017

ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


Γράφει ο Αντίοχος
Μόλις ξεκίνησε αυτή η ιστορία με την «φοίτηση» των λεγόμενων «προσφυγόπουλων» στα σχολεία των παιδιών μας (κι όχι σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στα hotspots), αλλά σε ξεχωριστές τάξεις και τις απογευματινές ώρες, είχαμε «προφητεύσει» πως πρόκειται απλώς για το πρώτο βήμα.
Προφανώς, ο διαχωρισμός έγινε προσωρινά, για να μειωθούν οι αντιδράσεις των Ελλήνων γονέων – σε συνδυασμό με την κομμουνιστική τρομοκρατία που εξαπολύθηκε από ομάδες κομμουνιστών που «υποδέχονταν» τα «προσφυγόπουλα».

Αφού, λοιπόν, έγινε το πρώτο βήμα με επιτυχία, τώρα θα ακολουθήσει και το δεύτερο: τα «προσφυγόπουλα» θα «φοιτούν» στις ίδιες τάξεις με τα παιδιά μας! Αυτό ζητά με ανακοίνωσή της οι σκληροί μαρξιστές της «Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ) κι εφόσον το ζητά η «εκπαιδευτική κοινότητα» θα σπεύσει η συγκυβέρνηση των λακέδων του Σόρος να ικανοποιήσει το αίτημά της – αργά ή γρήγορα!
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε. με αφορμή την έκδοση της υπ. αριθμ. 139654/ΓΔ4/23-08-2017 (ΦΕΚ 2985Β/30-08-2017) Κ.Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση, λειτουργία, συντονισμός και πρόγραμμα εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.), κριτήρια και διαδικασία στελέχωσης των εν λόγω δομών», έχει να επισημάνει τα εξής:
Εκφράζει την αντίθεσή του στην επιλογή του ΥΠ.Π.Ε.Θ. για λειτουργία των Δ.Υ.Ε.Π. και για δεύτερη σχολική χρονιά σε ξεχωριστά απογευματινά τμήματα (από 14:00-18:00),  και την μη ένταξη των προσφυγόπουλων στο κανονικό πρωινό πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, και προτείνει
α. Η φοίτηση όλων των προσφυγόπουλων το σχολικό έτος 2017-2018 να πραγματοποιηθεί στο κανονικό πρωινό πρόγραμμα των σχολικών μονάδων, μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά, μέσω της λειτουργίας του δοκιμασμένου και επιτυχημένου θεσμού των  Τάξεων Υποδοχής.
β. Διασπορά των προσφυγόπουλων σε όσο το δυνατόν περισσότερες σχολικές μονάδες που διαθέτουν την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή για λειτουργία Τάξεων  Υποδοχής…».
Τι γράμματα θα μαθαίνουν τα παιδιά μας, όταν στις τάξεις θα υπάρχουν κάποια παιδιά («προσφυγόπουλα») που δεν ξέρουν γρι ελληνικά και μοιραία θα καθυστερούν όλο το πρόγραμμα; Και τι τους νοιάζει τους ινστρούχτορες; Δεν είναι δουλειά τους να μαθαίνουν τα παιδιά μας γράμματα, αλλά να τα κάνουν σωστούς μαρξιστές-λενινιστές-σταλινικούς και «αλληλέγγυους»!

1 comment:

Anonymous said...

Συριζα δεν μου θελατε,φατε φουτσα τωρα και σκασμος.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails