Tuesday, May 15, 2018

Μερικές εικόνες χιλιάδες λέξεις: Σφαγή στην Γάζα - Γιορτή στην Ιερουσαλήμ

Oι εικόνες είναι πάντα πιο δυνατές από τις λέξεις. Η Γάζα βάφτηκε στο αίμα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων Παλαιστινίων στο φράχτη που χωρίζει τα παλαιστινιακά εδάφη με το Ισραήλ. 
Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα απολογισμό 59 είναι οι νεκροί Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων, οκτώ παιδιά και ένα βρέφος.

Συγκλονιστική είναι ωστόσο και η αντίθεση που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες, τραβηγμένες την ίδια χρονική στιγμή, σε Γάζα και Ιερουσαλήμ.
Ενώ στην Ιερουσαλήμ Αμερικανοί και Ισραηλινοί γιόρταζαν την εγκατάσταση της μόνιμης διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ, λίγα χιλιόμετρα μακρυά η Γάζα βάφεται για ακόμη μια φορά με αίμα.
Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί την ίδια ακριβώς ώρα το απόγευμα της Δευτέρας


Pronews
Διαβαστε ακομη
Σχολιαστε το αρθρο
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Οποιος χρήστης της πλατφόρμας του discus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails