Saturday, February 28, 2009

Χρήστος Ροζάκης(Ροζενστάϊν):"Να αναγνωρίσουμε και άλλες μειονότητες"

Ως γνωστόν, οι Εβραίοι που ζουν εκτός Ισραήλ είναι κάργα Διεθνιστές και Ανθρωπιστές (Εβραίοι ίδρυσαν τα πε ρισσότερα Κομμουνιστικά Κόμματα της Ευρώπης και όλες σχεδόν τις Ανθρωπιστικές Οργανώσεις), ενώ οι Εβραίοι εντός Ισραήλ είναι κάργα εθνικιστές έως ακροδεξιοί.
Επιβεβαιώνοντας αυτόν τον κανόνα, ο Ελληνοεβραίος αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρήστος Ροζάκης (κολλητός φίλος του Κώστα Σημίτη, ο οποίος και τον διόρισε σε αυτή την επίζηλη θέση) μίλησε το βραδάκι της περασμένης Δευτέρας σε εκδήλωση του σημιτικού Ο.Π.Ε.Κ. (Ομιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας) με θέμα "η διεθνής θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο".







Σύμφωνα με το «Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων», ο κΧρήστος Ροζάκης (πραγματικό όνομα... Ροζενστάϊν) είπε τα εξής φρικτά, που φρόντισαν να θάψουν απαξάπαντα τα ΜΜΕ: «Κακώς η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική αναπτύχθηκε στη λογική της αντιμετώπισης απειλών από τους γείτονες. Η σωστή στάση θα ήταν: η εκλογίκευση της απειλής και η ενθάρρυνση της ενσωμάτωσης των γειτόνων στην Ε.Ε., καθώς πρέπει να αναμορφώσουμε τη στάση μας έναντι των γειτόνων μας, αφού -"η γειτονία είναι η βάση κάθε παραγωγικής εξωτερικής πολιτικής". Μια δεύτερη παθογένεια της Ελλάδος, κατά τον κ. Ροζάκη, είναι η στάση μας έναντι του "άλλου" - μετανάστη ή μειονοτικού: «Η στάση μας έχει επανειλημμένα διεθνώς κατακριθεί», είπε ο κ. Ροζάκης και κατέληξε: «Όσον αφορά τις μειονότητες, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠΟΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ'!!..»...


Πηγή:Στήλη "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ",εφημερίδα "ΣΤΟΧΟΣ".




1 comment:

Anonymous said...

Кажется, это подойдет.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails