Saturday, February 28, 2009

"Ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ"

Ο Ομπάμα έχει «εβραϊκή ψυχή»!



Σημείωση ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ:Άραγε οι Αφροαμερικανοί γνωρίζουν τα παρακάτω;Η απάντηση είναι φυσικά και όχι.Δυστυχώς την πάτησαν ακόμη μια φορά απο τους Εβραίους οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν οι...ψήφοι τους.Να επισημάνουμε οτι οι μαύροι της Αμερικής μεταφέρθηκαν στην Αμερική για να πουληθούν στα σκλαβοπάζαρα,απο Εβραίους δουλέμπορους.
Δείτε την σχετική ανάρτησή μας.


Την ημέρα των εκλογών, η αστυνομία είχε αναπτυχθεί σε κάθε γωνία και δρομάκι γύρω από το σπίτι του Ομπάμα, που βρί σκεται απέναντι ακριβώς από την Isaiah Israel Temple, την παλαιότερη συναγωγή στην πόλη. Το Σικάγο, μάλιστα, είχε ασυνήθιστα μεγάλες ουρές ψηφοφόρων που είχαν προσέλθει στις κάλπες.(έπεσε σύρμα όλοι οι Εβραίοι να ψηφίσουν τον Ομπάμα.Αυτός είναι ένας απο τους λόγους που έχουν τεράστια επιρροή και δύναμη στις ΗΠΑ οι Εβραίοι.Δρούν συλλογικά...)

Ο Abner Mikva, 82 ετών, είναι ένας ηλικιωμένος Αμερικανός πολιτικός που μένει στη γειτονιά του Ομπάμα, στο Νότιο Σικάγο. Έχει γεννηθεί στο Ουισκόνσιν και σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπι στημίου του Σικάγο. Θήτευσε στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Ιλλινόις και στο αμερικανικό Κογκρέσο από το 1969 μέχρι το 1979. Απεσύρθη όταν ο τότε πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ τον διόρισε στο αμερικανικό Εφετείο της Κολούμπια, όπου υπηρέτησε έως το 1994. Στη συνέχεια έγινε σύμβουλος του Λευκού Οίκου υπό την προεδρία του Μπιλ Κλίντον έως το 1995.

























Ο Mikva ήταν δάσκαλος (μέντορας) για τον Ομπάμα, τότε που ο γερουσιαστής του Ιλλινόις έκανε τα πρώτα του βήματα στην αμερικανική πολιτική το 2000. Αναφερόμενος στις ανησυχίες του Ισραήλ σχετικά με την προοπτική προεδρίας του Ομπάμα, ο Mikva είπε ότι ο «Μπαράκ θα είναι ο πρώτος Εβραίος πρόεδρος των ΗΠΑ. Έχει yiddeshe nishama (εβραϊκή ψυχή)... Είναι αφοσιωμένος στο Ισραήλ και στα προβλήματα ασφαλείας του και κατανοεί ότι ο εκδημοκρατισμός δεν επιβάλλεται με τη βία αλλά με το παράδειγμα, και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα στη Μέση Ανατολή από το Ισραήλ».

Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά το 2000, όταν ο Mikva υποστήριξε την εκστρατεία για το Κογκρέσο του Ομπάμα στο Σικάγο. Ο Ομπάμα δεν κατάφερε να εκλεγεί και ο Mikva είπε ότι ένας από τους λόγους ήταν πως δεν ήξερε τον τρόπο να μιλά σε ακροατήρια μαύρων. Επιπλέον, συνεργάστηκε ως ανεπίσημος σύμβουλος του στην εκστρατεία του για το προεδρικό αξίωμα το 2008.

[Πηγή: του Yaakov Katz, Jerusalem Post, 05/11/08]





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails