Wednesday, June 19, 2013

Είναι αξιόπιστος δημοσιογράφος ο κ. Θεοδωράκης του MEGA; Η ΕΣΗΕΑ συμφωνεί με αυτές τις μεθοδεύσεις του κ. Θεοδωράκη;

Τα ψέματα και η προπαγάνδα του κ. Θεοδωράκη και της εκπομπής "Πρωταγωνιστές" του MEGA για τους χημικούς αεροψεκασμούς(chemtrails)



-         Αποκαλεί τους Έλληνες "πρωταθλητές στη συνωμοσιολογία"

-         Λέει ότι το διαδίκτυο είναι εντελώς αναξιόπιστο γιατί δημιουργεί μύθους

-         Στοχοποιεί συγκεκριμένο πολιτικό χώρο αποκρύπτοντας ότι ερωτήσεις στη Βουλή για αεροψεκασμούς έχουν κάνει και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

-         Στρέφεται ενάντια στην ορθή λειτουργία του κοινοβουλευτισμού όπου οι βουλευτές πρέπει να αποτελούν τη φωνή του λαού και όχι να τη φιμώνουν!

-         Στρέφεται ενάντια στην ανθρωπότητα με το να επιτίθεται με ψέμα και προπαγάνδα ενάντια σε όποιον τολμά να μιλήσει για το θέμα των ψεκασμών καθώς όπως θα δείτε παρακάτω οι ψεκασμοί αυτοί ασχέτως για τους λόγους που γίνονται πραγματικά έχουν φοβερές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό και γενικά στο οικοσύστημα.

Τι είπε με λίγα λόγια ο κ. Θεοδωράκης στην εκπομπή του αυτή:

- Ότι οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην ατεκμηρίωτη συνωμοσιολογία. Ότι πάσχουμε δηλαδή σαν λαός από σύνδρομο καταδίωξης, ότι όλοι μας κτυπούν γιατί είμαστε Έλληνες κτλ...
Αλήθεια κ. Θεοδωράκη γιατί δεν είπατε ποτέ λέξη για την τρέλα των Εβραίων που κυνηγούν ακόμη και τσαγιέρες που μοιάζουν στο Χίτλερ;
Τους Εβραίους δεν τους αγγίζετε ΠΟΤΕ. Γιατί;

- Ότι το διαδίκτυο είναι ουσιαστικά γεμάτο σκουπίδια. Γεμάτο μύθους, άρα είναι αναξιόπιστο. Μας λέει δηλαδή ότι το μόνο πραγματικά αξιόπιστο είναι τα μεγάλα ΜΜΕ όπως το MEGA, που για δεκαετίες ολόκληρες υποστηρίζουν τις κυβερνήσεις που μας έφθασαν εδώ που είμαστε.


 - Ότι πρέπει να ενημερωθούμε για τους χημικούς αεροψεκασμούς και για το αν έχει πετρέλαια η Ελλάδα ή για τον αν κάποιοι συνωμοτούν εναντίον μας, από αθλητικογράφος χαμηλού επιπέδου όπως ο κ. Πανούτσος, ο οποίος φυσικά δεν παρέθεσε καμιά απόδειξη ότι δεν ψεκαζόμαστε αλλά μας είπε την.. άποψή του!

-Συνέδεσε το αν ζει ο Ελβις Πρίσλεϋ με το ότι μας ψεκάζουν!

Δεν ανέφερε ούτε μια επιστημονική άποψη και έρευνα απ' τις εκατοντάδες που υπάρχουν.

Είναι γνωστό πλέον ότι η ναυαρχίδα των παγκοσμιοποιητικών ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι το MEGA.

 Μέσα απ' τα δελτία ειδήσεων και της διάφορες σειρές διαφθείρουν συστηματικά τις συνειδήσεις των Ελλήνων κάνοντας τη βρώμικη δουλειά για τον Εβραιοσιωνισμό που προωθεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση των λοβοτομημένων πολιτών.

Έτσι ο κ. Θεοδωράκης, αν και παντελώς άσχετος και ανενημέρωτος με το θέμα των χημικών αεροψεκασμών, αποφάσισε να μας πείσει μέσα από μια προπαγανδιστική εκπομπή με άσχετους με το θέμα προσκεκλημμένους και μηδενικά αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν πραγματοποιούνται χημικοί αεροψεκασμοί, αλλά όλη αυτή η θεωρία αποτελεί μέρος της άρρωστης συνωμοσιολαγνείας που διέπει πολλούς ανθρώπους σε διάφορες κοινωνίες αλλά ειδικότερα στην Ελλάδα.

Και το καλύτερο είναι ότι ο Θεοδωρακής στην εκπομπή του "Πρωταγωνιστές" δεν είπε απλά ότι είναι ψυχοπαθείς συνωμοσιολόγοι όσοι πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν χημικά, αλλά η ψυχοπάθεια αυτή χαρακτηρίζει τον .. "πατριωτικό" χώρο κυρίως.

Και πως το έκανε αυτό; Παρουσιάζονται ΜΟΝΟ τις επερωτήσεις στη Βουλή για τα chemtrails, που έκαναν στο παρελθόν ο κ. Βορίδης του ΛΑΟΣ τότε, ο κ. Ανατολάκης επίσης του ΛΑΟΣ και ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής.

Απέκρυψε ο "έγκριτός" αυτός δημοσιογράφος της επερωτήσεις στη Βουλή που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αναστάσιος Χωρέμης τον Ιούνιο του 2007,η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ασημίνα Ξυροτύρη το Νοέμβριο του 2006, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας της Νέας Δημοκρατίας τον Οκτώβριο του 2011.

Εκτός της στοχοποίησης αυτής προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, ο κ. Θεοδωράκης προχώρησε και σε ένα άλλο μεγαλειώδεις ατόπημα. "Εξευτελίζοντας" τις ερωτήσεις περι ψεκασμών κατόπιν αιτήματος πολιτών, αποτρέπει τους βουλευτές απ' το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να εκπροσωπούν δηλαδή τη φωνή του πολίτη.
Εντελώς αντιδημοκρατική τακτική και προπαγάνδα λοιπόν από Θεοδωράκη και MEGA.


Το πόσο αδαής είναι στο θέμα των chemtrails ο κ. Θεοδωράκης φαίνεται στο ποιους επέλεξε για προσκεκλημμένους αλλά και στο ότι δεν έψαξε ούτε 10 λεπτά στο διαδίκτυο να βρει έρευνες και συνέδρια για τα chemtrails. Δεν είδε ότι έγινε ας πούμε διάσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο για το θέμα;

Δεν είδε τις επιστημονικές αποδείξεις για τους χημικούς αεροψεκασμούς; Δεν είδε επίσημες έρευνες που υπάρχουν στη διάθεση του καθενός;

Φυσικά εμείς δεν πιστεύουμε ότι δεν τα είδε όλα αυτά ο κ. Θεοδωράκης.

Απλά έκανε μια εκπομπή για να εξευτελίσει ως συνωμοσιολόγους αυτούς που ερευνούν και διαδίδουν το θέμα των chemtrails. Και εννοείται δεν το έκανε τυχαία. 

Όπως και το MEGA δεν μας προπαγανδίζει τυχαία τόσα χρόνια υπέρ των τραπεζιτών. Υπέρ των μνημονίων. Υπέρ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.

Εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών.

Ρίξτε μια ματιά στο ποιοι έχουν μπει μέτοχοι του MEGA τα τελευταία χρόνια. Τραπεζίτες και Εβραίοι εφοπλιστές. Ανερχόμενοι μάλιστα εφοπλιστές. Με πολλά κεφάλαια και ατελείωτη ρευστότητα.

Ακολουθεί μια εκπομπή απάντηση στον αδαή και παχυλά αμειβόμενο Θεοδωράκη, που απέκρυψε, το ξαναλέμε, ότι ερωτήσεις στη Βουλή για τους αεροψεκασμούς έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ.

Αλλά επειδή θέλει να κτυπήσει όσους ασχολούνται με τα chemtrails και αποκαλύπτουν αλήθειες ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα να μην κτυπήσει το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που προωθούν τη Παγκοσμιοποίηση δεν ανέφερε τα ονόματα των βουλευτών.

Αυτό είναι το MEGA και αυτή είναι η αντικειμενική δημοσιογραφία του κ. Θεοδωράκη.


Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά λοιπόν ότι το διαδίκτυο είναι πιο αξιόπιστο απ’ τη τηλεόραση!

Ευχαριστούμε τον κ. Θεοδωράκη που μας έδωσε την ευκαιρία να το τεκμηριώσουμε

Δείτε την εκπομπή απάντηση στον Θεοδωράκη

Αεροψεκασμοί - Anti Life Style(4-6-2013)



Όποιος θέλει να ρίξει μια πρώτη ματιά στο θέμα των chemtrails ας διαβάσει τα παρακάτω άρθρα


Chemtrailsκαι επίπεδα αλουμινίου στο αίμα


Απίστευτοιαεροψεκασμοί - τέτοιο σχέδιο δεν έχετε ξαναδεί!!! [ΒΙΝΤΕΟ]



Επιστήμοναςτου CERN επιβεβαιώνει τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails)


CHEMICAL TRAILS – ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ




1 comment:

Anonymous said...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ!!! ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_24.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails